Tango vs Valcer

Ref.: DiplomiraniDuduk

U vezi sa Vasim pitanjem, ja mogu da kazem samo licni stav - ovde dolazim zato sto VOLIM ovu vrstu MUZIKE
i IGRE. Raduje me "kacenje" raznih muzickih spotova koje zelim da podelim sa drugima - da bi i oni u tome uzivali, kao sto ja uzivam u njihovim. Pretpostavljam da su to motivi i ostalih forumasa.

Na ovoj temi dominiraju emocije, kao sto su: LJUBAV (prema muzici i igri), RADOST (deljenja sa drugima), UZIVANJE (gledanja i slusanja), ....I sve to - po licnom izboru, spontano, bez obzira da li su samo instrumentalni ili i vokalni, ...Pozdrav. Uzivajte! :)

U ovom spotu je muzika lepa, ali su ambijent stare Argentine, spontanost trenutka i predanost plesaca igri bitni i :heart:

Poslednja izmena:
Uživam slušajući valcere i plesnu muziku. Više volim instrumentalnu, ali me i mnogo vokalnih izvođenja "obara s nogu".
Jedna od vokalnih melodija koje često pevušim (kada niko ne čuje!:D) je "Ke sera sera". Postavio sam je ovde u originalnom izvođenju Doris Dej ali je sutradan više nisam video. Zato sam, u najboljoj nameri, napisao primedbu da bi oni koji se možda još priključe imali orijentaciju.
Ostajem u uverenju da je moja prva postavka izbrisana samo zbog vokalnog izvođenja.
Evo još jedne melodije koju volim:

Uživam slušajući valcere i plesnu muziku. Više volim instrumentalnu, ali me i mnogo vokalnih izvođenja "obara s nogu".
Jedna od vokalnih melodija koje često pevušim (kada niko ne čuje!:D) je "Ke sera sera". Postavio sam je ovde u originalnom izvođenju Doris Dej ali je sutradan više nisam video. Zato sam, u najboljoj nameri, napisao primedbu da bi oni koji se možda još priključe imali orijentaciju.
Ostajem u uverenju da je moja prva postavka izbrisana samo zbog vokalnog izvođenja.
Evo još jedne melodije koju volim:

Ја је засигурно нисам обрисала..мада, пречесто изостајем са нета да бих увек била у току..
Уколико Вам не представља проблем, поставите поново спот који је (појма немам како) нестао..
Волела бих да чујем оригиналну верзију..и ја волим ту ствар..
Поздрав..

Ја је засигурно нисам обрисала..мада, пречесто изостајем са нета да бих увек била у току..
Уколико Вам не представља проблем, поставите поново спот који је (појма немам како) нестао..
Волела бих да чујем оригиналну верзију..и ја волим ту ствар..
Поздрав..
Hvala na objašnjenju! Iskreno govoreći, bilo mi je malo čudno jer bih pre skinuo prilog na kome sam ja nego ovaj, ali "nepoznati su putevi moderatorski!" :D
Žao mi je zbog očiglednog nesporazuma! Ne znam šta se zbivalo ali je i svejedno pošto postavljam ponovo istu melodiju.

Poslednja izmena:
Ref.: Diplomirani ...

Lepo je sto ste odabrali sjajnu PATTI PAGE (1927-2013.), ciji je "Tennessee Waltz" 1950. godine, kao sto ste kazali, doziveo neverovatnu popularnost i tiraz od preko 100,000.000 ploca, posle cega je proglasen sluzbenom pesmom istoimene drzave. Bila je i uspesna filmska i TV zvezda (dobila Grammy za zivotno delo). Mnge njene pesme su godinama bile hitovi: All My Love, I Went to Your Wedding, Try to Remember, Doggie in the Window, ...:heart::

Poslednja izmena:

Back