''Tanak Led''

Neću...ali ja to znam..tvoj led je klizav i tanak...a moj je još klizaviji..pazi da se ne oklizneš...:D :wink:

sm-XLT-95.jpg

Skorpijice..ne znas u sta se upustas..

Nadam se nekom iskrenom odgovoru..
Zasto vam je to zanimljivo.?
Misteriozno...tajanstveno..nedodirljivo..vozanje po tankom ledu..
Po meni je sasvim ocigledno da..ako to mogu nekom 'priustiti'..dan 2..tako mogu u nedogled..a cemu to.?Zar ne dolazimo uvek na isto..tezimo ka iskrenoj i otvorenoj osobi..ili..

ako me nesto odbija, to je to iz tvoje teme. to pali kod neke druge, ja od toga dobijam ospice i idem dalje.

Nadam se nekom iskrenom odgovoru..
Zasto vam je to zanimljivo.?
Misteriozno...tajanstveno..nedodirljivo..vozanje po tankom ledu..
Po meni je sasvim ocigledno da..ako to mogu nekom 'priustiti'..dan 2..tako mogu u nedogled..a cemu to.?Zar ne dolazimo uvek na isto..tezimo ka iskrenoj i otvorenoj osobi..ili..

Vozanje po tankom ledu je jedno a flert kao nezaobilazni deo udvaranja i osvajanja je onaj lepi deo igre muskarca i zene..

ako me nesto odbija, to je to iz tvoje teme. to pali kod neke druge, ja od toga dobijam ospice i idem dalje.
To je zato sto si zrela osoba :)
Vozanje po tankom ledu je jedno a flert kao nezaobilazni deo udvaranja i osvajanja je onaj lepi deo igre muskarca i zene..
Znam..ali je to po meni sve pomesano..uglavnom ne pale otvorene karte..nije svako stvoren za flert ;)

u pocetku volim otvoren i iskren stav a posle kad se upoznamo obozavam da se igram i da bude dvosmislena, da provociram i da od svega pravim jedan prijatan haos....da mu se mozak zavrti od mene :D....

a ja sam od toga operisana. kao od sestog prsta :) (hocu reci, suvisne su te zavitlancije, bar meni)

joj juce sam se cula sa svojim bivsim deckom koga jos obozavam i na kraju smo razgovor vodili dok sam se kupala u kadi :mrgreen:....volim da ih zbunjujem, da vidim reakcije, da ih izazivam....sadasnjem sam poslala poruku da nabavi cipele koje se nepertlaju kad bude dolazio kod mene jer ga ceka atak na batak :cool:...i itd....bas volim da se zezam....

joj juce sam se cula sa svojim bivsim deckom koga jos obozavam i na kraju smo razgovor vodili dok sam se kupala u kadi :mrgreen:....volim da ih zbunjujem, da vidim reakcije, da ih izazivam....sadasnjem sam poslala poruku da nabavi cipele koje se nepertlaju kad bude dolazio kod mene jer ga ceka atak na batak :cool:...i itd....bas volim da se zezam....

pa to je drugo, to sto navodis ok, a ovo iz teme, tanak led, za mene je to negativno.

Back