aimar Ističe se Banovan Poruka 2.998 21.09.2008. u 12:22 - Talijanka umesto Vučića #26 DellBoy-011: Dušo, šta bi joj nas dvoje napravili Kliknite za proširenje... sinovac pojela bi te aj torbu na ramena pa u skolu...........
DellBoy-011: Dušo, šta bi joj nas dvoje napravili Kliknite za proširenje... sinovac pojela bi te aj torbu na ramena pa u skolu...........
DellBoy-011 Elita Poruka 22.568 21.09.2008. u 12:25 - Talijanka umesto Vučića #27 aimar: sinovac pojela bi te aj torbu na ramena pa u skolu........... Kliknite za proširenje... Šta bi sa onim portirskim poslom što su ti obećali sps-ovci? Još si na ledu?
aimar: sinovac pojela bi te aj torbu na ramena pa u skolu........... Kliknite za proširenje... Šta bi sa onim portirskim poslom što su ti obećali sps-ovci? Još si na ledu?
aimar Ističe se Banovan Poruka 2.998 21.09.2008. u 12:34 - Talijanka umesto Vučića #28 DellBoy-011: Šta bi sa onim portirskim poslom što su ti obećali sps-ovci? Još si na ledu? Kliknite za proširenje... ma jok radim 2,a u stvari nista ne radim...... ako me razumes klinac ma vazno je da se prima plata jel
DellBoy-011: Šta bi sa onim portirskim poslom što su ti obećali sps-ovci? Još si na ledu? Kliknite za proširenje... ma jok radim 2,a u stvari nista ne radim...... ako me razumes klinac ma vazno je da se prima plata jel
la dolcevita Poznat Poruka 8.055 21.09.2008. u 13:12 - Talijanka umesto Vučića #29 aimar: ma jok radim 2,a u stvari nista ne radim......:mrgreen: ako me razumes klinac ma vazno je da se prima plata jel Kliknite za proširenje... Razumemo te, nocni cuvar. Ma, neka... platica je platica, ima se za koricu hleba.
aimar: ma jok radim 2,a u stvari nista ne radim......:mrgreen: ako me razumes klinac ma vazno je da se prima plata jel Kliknite za proširenje... Razumemo te, nocni cuvar. Ma, neka... platica je platica, ima se za koricu hleba.
aimar Ističe se Banovan Poruka 2.998 21.09.2008. u 13:22 - Talijanka umesto Vučića #30 la dolcevita: Razumemo te, nocni cuvar. Ma, neka... platica je platica, ima se za koricu hleba. Kliknite za proširenje... nije nocni cuvar idemo dalje...............inace to se i ocekuje od prizemne,priglupe i neobrazovane osobe poput tebe.......... ja barem ne sirim noge zakesh za razliku od tebe
la dolcevita: Razumemo te, nocni cuvar. Ma, neka... platica je platica, ima se za koricu hleba. Kliknite za proširenje... nije nocni cuvar idemo dalje...............inace to se i ocekuje od prizemne,priglupe i neobrazovane osobe poput tebe.......... ja barem ne sirim noge zakesh za razliku od tebe
la dolcevita Poznat Poruka 8.055 21.09.2008. u 14:34 - Talijanka umesto Vučića #31 Cek', nije portir, nije nocni cuvar, a pri tom vadikal... ... sta jos moze da se radi sa osnovnom skolom...
Cek', nije portir, nije nocni cuvar, a pri tom vadikal... ... sta jos moze da se radi sa osnovnom skolom...
gost 67981 Veoma poznat Poruka 10.021 21.09.2008. u 14:43 - Talijanka umesto Vučića #32 la dolcevita: Cek', nije portir, nije nocni cuvar, a pri tom vadikal... ... sta jos moze da se radi sa osnovnom skolom... Kliknite za proširenje... Glavni organizator kulturnih akrivnosti i Molebanskih marifetluka...ondaK...zet shefa portira...ondaK...nema vishe...mislim da sam sve nabrojao...
la dolcevita: Cek', nije portir, nije nocni cuvar, a pri tom vadikal... ... sta jos moze da se radi sa osnovnom skolom... Kliknite za proširenje... Glavni organizator kulturnih akrivnosti i Molebanskih marifetluka...ondaK...zet shefa portira...ondaK...nema vishe...mislim da sam sve nabrojao...
la dolcevita Poznat Poruka 8.055 21.09.2008. u 15:32 - Talijanka umesto Vučića #33 aimar: nije nocni cuvar idemo dalje...............inace to se i ocekuje od prizemne,priglupe i neobrazovane osobe poput tebe.......... ja barem ne sirim noge zakesh za razliku od tebe Kliknite za proširenje... Naravno da ne siris noge, ti se lepo nagoozis. Je l' ti se posrecilo sinoc?
aimar: nije nocni cuvar idemo dalje...............inace to se i ocekuje od prizemne,priglupe i neobrazovane osobe poput tebe.......... ja barem ne sirim noge zakesh za razliku od tebe Kliknite za proširenje... Naravno da ne siris noge, ti se lepo nagoozis. Je l' ti se posrecilo sinoc?
27E Legenda Poruka 52.561 21.09.2008. u 16:05 - Talijanka umesto Vučića #34 @aimar spamuju te, poznati su po tome odgovori im kako treba ili imas deebele zivce
john doe Veoma poznat Poruka 14.018 21.09.2008. u 16:11 - Talijanka umesto Vučića #35 27E: @aimar spamuju te, poznati su po tome odgovori im kako treba ili imas deebele zivce Kliknite za proširenje... Reci im Aimar, ne daj se iznervirat'
27E: @aimar spamuju te, poznati su po tome odgovori im kako treba ili imas deebele zivce Kliknite za proširenje... Reci im Aimar, ne daj se iznervirat'