georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 202.840
He,zato je i vazna taktika..A ko ce koga...na kraju se svede na isto![]()
Ma nije bas..zaebato je kad zena poveze traktor..onda se pravi vazna a frajer mora otvara kapiju..ne ide brate

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
He,zato je i vazna taktika..A ko ce koga...na kraju se svede na isto![]()
Ma nije bas..zaebato je kad zena poveze traktor..onda se pravi vazna a frajer mora otvara kapiju..ne ide brate![]()
pa, ja imam neko svoje "ponasanje', koje nije taktika u pravom smislu te reci, jer nije rukovodjeno planovima koje eventualno imam u glavi, vec mojim karakterom...to, prevedeno, znaci da se ne ponasam sasvim spontano kada nekog "lovim", pre da ne pokazujem sasvim sta mislim, ili osecam, ili da to, pak, pokazem u tacno odredjenom trenutku vremena, kad ocenim da je "korisno i potrebno"Da li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vasvodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?!
![]()
praktikovala sam sve iz srca,dok isto nije bilo zgazeno i utabano...
Sada pravim zamke i lovim,zavedem,pa zahladnim,da vidis kako onda hoce...a to je tako ocajnooooo i lose...steta sto tako ponekad mora da funkcionise![]()
Naravno da jesam..svejedno je ko ce koga hebe..al nije svejedno ko ce koga zahebe![]()
Nema to veze sa izgledom care... Jednostavno moras biti oprezan...
ako budesh gledao druge-necesh![]()
ja ne kaem da je izgled sve...ali je značajan deo...
...mislio sam na samopouzdanje, koje dobar izgled donosi...i u suprotno ne može da me ubedi niko...a BJ na pr. definitivno ima dobar izgled...misim...nju sam citiro, pa zato baš nju uzimam za primer...
...što je priznaćeš, dovoljno za takav njen stav...samouveren...
Pa dobro i ja imam izgled, pa se ne ponasam tako, ali nebitno, to je individualna stvar...
Da li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vasvodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?!
![]()
ПА и није...ja ne kaem da je izgled sve...ali je značajan deo...
...mislio sam na samopouzdanje, koje dobar izgled donosi...i u suprotno ne može da me ubedi niko...a BJ na pr. definitivno ima dobar izgled...misim...nju sam citiro, pa zato baš nju uzimam za primer...
...što je priznaćeš, dovoljno za takav njen stav...samouveren...
Da li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vasvodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?!
![]()
a jbga, neke se trude da zavode samo kada zavode nekog, nemaju tu potrebu zaПА и није...
Сетила сам се сад једне девојке коју сам видела у пролазу...
Прелепа и мнооогооо згодна. Али хода трапаво, погрбљена, неки равнодушно-изгубљен поглед...
Док сам скоро била у друштву са девојком која има грбав нос и спуштене очи и икс ноге, али сваки ће да се окрене за њом. Њено држање, глас, фризура, добра шминка и правилно одабрана гардероба прикривају све то.
![]()
slab sam ti ja taktičar...
...kamo sreće da me ponekad vodijo mozak a ne srce...
...sigurno ima i neka taka prigodna pesma...saću vim...
......to mi bash juche prichao drug o svom braku i njegovoj 7 godishnjoj borbi ,ja mislio sve to ide po loju kad ono stalna borba i zamislih se da li cu se ikad zeniti ................![]()
![]()
![]()