taktike

Da li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vas :heart: vodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?! :think:
pa, ja imam neko svoje "ponasanje', koje nije taktika u pravom smislu te reci, jer nije rukovodjeno planovima koje eventualno imam u glavi, vec mojim karakterom...to, prevedeno, znaci da se ne ponasam sasvim spontano kada nekog "lovim", pre da ne pokazujem sasvim sta mislim, ili osecam, ili da to, pak, pokazem u tacno odredjenom trenutku vremena, kad ocenim da je "korisno i potrebno" :lol:
ali, da to nije nikakva taktika dokazuje i to da je retko kad uspesna :lol:
odnosno, nikad nikoga na "taktiku" smuvala nisam :rumenko:

Poslednja izmena:
praktikovala sam sve iz srca,dok isto nije bilo zgazeno i utabano...
Sada pravim zamke i lovim,zavedem,pa zahladnim,da vidis kako onda hoce...a to je tako ocajnooooo i lose...steta sto tako ponekad mora da funkcionise :(

to je tacno i meni se desavalo npr da pezim oko nekog, a on me ne zarezuje ni za suvu sljivu, a cim prestanem da potenciram, dodje maca na vratanca,znas kako, ima necega u tome, fakat:ok:

Nema to veze sa izgledom care... Jednostavno moras biti oprezan...

ja ne kaem da je izgled sve...ali je značajan deo...
...mislio sam na samopouzdanje, koje dobar izgled donosi...i u suprotno ne može da me ubedi niko...a BJ na pr. definitivno ima dobar izgled...misim...nju sam citiro, pa zato baš nju uzimam za primer...
...što je priznaćeš, dovoljno za takav njen stav...samouveren...

...mislio sam na samopouzdanje, koje dobar izgled donosi...i u suprotno ne može da me ubedi niko...a BJ na pr. definitivno ima dobar izgled...misim...nju sam citiro, pa zato baš nju uzimam za primer...

Pa dobro i ja imam izgled, pa se ne ponasam tako, ali nebitno, to je individualna stvar...

ПА и није...
Сетила сам се сад једне девојке коју сам видела у пролазу...
Прелепа и мнооогооо згодна. Али хода трапаво, погрбљена, неки равнодушно-изгубљен поглед...
Док сам скоро била у друштву са девојком која има грбав нос и спуштене очи и икс ноге, али сваки ће да се окрене за њом. Њено држање, глас, фризура, добра шминка и правилно одабрана гардероба прикривају све то.

ПА и није...
Сетила сам се сад једне девојке коју сам видела у пролазу...
Прелепа и мнооогооо згодна. Али хода трапаво, погрбљена, неки равнодушно-изгубљен поглед...
Док сам скоро била у друштву са девојком која има грбав нос и спуштене очи и икс ноге, али сваки ће да се окрене за њом. Њено држање, глас, фризура, добра шминка и правилно одабрана гардероба прикривају све то.
a jbga, neke se trude da zavode samo kada zavode nekog, nemaju tu potrebu za
stalnom mentalnom masturbacijom na temu pogleda koje se bore da dobijaju u bilo koje doba dana stalnim forsiranim ponasanjem/izgledom
to je cist manjak samopouzdanja :neutral: nista pozitivno

i prilicno odbija

Moja taktika je-samo bez taktike! To sam sto sam, pa uzmi ili ostavi, prebolecu :manikir:
A evo sta sam:
faza 1: devojka koja se ne izdvaja u gomili, uvek sedne u neko cose, vrti pramen kose oko prsta i stidljivo se smeska i trepce, izbegavajuci bilo ciji pogled...
faza 2: cim nastane opustena atmosfera, postajem brbljivica vodjena onim "sto na um-to na drum", taster za "pause" mi radi privremeno, "undo" i "cancel" opcije nemam, a o "shut down" i da ne pricam...
Ne umem da se pretvaram. Nije da nisam uspela da glumim, ali ja sam smotana i u originalnom pakovanju mene, tako je to fail.
Srecna sam jer se deku svidjam ovakva kakva sam, ako nista drugo, bar ga dobro nasmejem x puta na dan, planirano ili ne.
Skoro svi su mi momci rekli da sam sasava, blesava, looda, otkacena i sve ostale sinonime za nenormalno malo stvorenje ukljuceno na veselu struju, i to u prvih par min. poznanstva.
Volela bih da furam imidz prefinjene devojke s stilom, ali moj stil je da nemam stila i dobro se osecam u kozi devojke koja je smotana, ali spontana i ponosim se time.

Da li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vas :heart: vodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?! :think:

Pa uwek moras da racunas malo, tipa e danas sam joj se ja jawio prwi, red je da se ona jawi sutra, ili malo kada ona tebe prawi ljubomonim, ti uzwratis, i swe tako u widu odrzawanja balansa, narawno to ide i automatski ponekad, ali treba obratiti paznju na te najbitnije stwari u wezi
a to su
ko ce koga prwi da zowe, i ko kada koga zowe :D

Back