NastyNensy
Domaćin
- Poruka
- 3.777
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vas vodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?!
Da li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vas vodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?!
Nemam taktiku,losa sam glumica,na licu mi se odmah vidi ko mi prija a ko ne,kazem sta mislim,vodi me pusta zelja i ...do sada je sve bilo OK
Nemam taktiku,losa sam glumica,na licu mi se odmah vidi ko mi prija a ko ne,kazem sta mislim,vodi me pusta zelja i ...do sada je sve bilo OK
praktikovala sam sve iz srca,dok isto nije bilo zgazeno i utabano...
Sada pravim zamke i lovim,zavedem,pa zahladnim,da vidis kako onda hoce...a to je tako ocajnooooo i lose...steta sto tako ponekad mora da funkcionise
...........................................
istinu zborim...a tako je to u zivotu ....
ponekad mi se cini da je odnos musko-zensko kao po nekom sablonu radjen
Па не. Ништа не може на силу и уз лаж и претварање.Da li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vas vodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?!
taktiku nemam al znam da će biti moj
neDa li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vas vodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?!
pa da ja iam takav izgled, ni meni ne bi trebale taktike...
Nikad bez taktike...do cilja.Da sam pustila da me vodi srce sad bih bila u nekim dzidzucima
paz jedno od najbitnijih stvari u zivotu pa kao da prepustimo slucaju..zato je uvek povuci potegni ko ce koga pre zaebe