NastyNensy
Domaćin
- Poruka
- 3.777
Da li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vasvodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?!
![]()
Da li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vasvodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?!
![]()
Nemam taktiku,losa sam glumica,na licu mi se odmah vidi ko mi prija a ko ne,kazem sta mislim,vodi me pusta zelja i...do sada je sve bilo OK
![]()
Nemam taktiku,losa sam glumica,na licu mi se odmah vidi ko mi prija a ko ne,kazem sta mislim,vodi me pusta zelja i...do sada je sve bilo OK
![]()
praktikovala sam sve iz srca,dok isto nije bilo zgazeno i utabano...
Sada pravim zamke i lovim,zavedem,pa zahladnim,da vidis kako onda hoce...a to je tako ocajnooooo i lose...steta sto tako ponekad mora da funkcionise![]()
...........................................
![]()
istinu zborim...a tako je to u zivotu ....
ponekad mi se cini da je odnos musko-zensko kao po nekom sablonu radjen![]()
Па не. Ништа не може на силу и уз лаж и претварање.Da li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vasvodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?!
![]()
taktiku nemam al znam da će biti moj![]()
![]()
neDa li ste nekada sprovodili neku "taktiku" da bi ste bili sa osobom koja vam se bas sviđa ili samo pustite da vasvodi,kazete sta mislite,pa kud puklo...?!
![]()
pa da ja iam takav izgled, ni meni ne bi trebale taktike...![]()
Nikad bez taktike...do cilja.Da sam pustila da me vodi srce sad bih bila u nekim dzidzucima
paz jedno od najbitnijih stvari u zivotu pa kao da prepustimo slucaju..zato je uvek povuci potegni ko ce koga pre zaebe