WIBU
Poznat
- Poruka
- 8.080
vanzemaljci nemaju prsta ako ih imaju onda su to pipci kao u hobotnice a mozda i kao u bigfoota
и бигфут има пипке значи

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vanzemaljci nemaju prsta ako ih imaju onda su to pipci kao u hobotnice a mozda i kao u bigfoota
и бигфут има пипке значи, занимљиво
и бигфут има пипке значи, занимљиво
samo ga ignorisi pa ce se smoriti
ipak je trol level 1
pricate o meni umesto o temi to je bezobrazno neko bi rekao nesto o ratu sa vanzemaljcima a ne moze od vas jer vama je dosadno i ne prica vam se o tome.
vanzemaljci imaju mocno oruzje ali i USA Army ima sigurno i rusi imaju tako da bi nas tesko osvojili
чек чек, немој ти сад ту мени Америка Русија, да ми разјаснимо нешто
јел има бигфут пипке или нема?
,
Svemir vrvi, ali VRVI od zivota, od nas se to skriva. Zar zaista mislis da u celokupnom univerzumu gde je Zemlja mala kao atom pa i manja, zar zaista mislis da nema zivota?
Jednostavno, svo znanje se lazira u korist elite, to je onih 5 posto. I kako vi mozete da proverite istinitost onoga sto NASA kaze i ostale naucne institucije koje oni kontrolisu?
Samo pogledaj drevne artefakte na Zemlji koji su jednostavno neverovatni, a zvanicna nauka vice da su stvoreni uz pomoc stapa i kanapa.
Vidi ovaj kameni blok![]()
Da li vidis koliko je covek mali u odnosu na njega? On je pre sigurno bio podignut. Ima pa jedno pa sigurno preko 500 tona. Stap i kanap su ga podigli? Ne verujem.
http://www.nova-akropola.hr/Clanci/Razno/Detail.aspx?Sifra=374
Istorija galaksije i bice vam jasno.
a bubašvabe i ostala gamad opet opstaju i zadaju nam glavobolje i sekiracije![]()
Ideš mi na klinac sa tim velikim slovima, smanji doživljaj, koji ti je?
Elem, čovek je najprilagodljivija živuljka na planeti, uopšte ne mislim da se može totalno istrebiti.
Ono što genetski ne može (kao pacovi, recimo, iako nikad nad čovekom nisu vršena ta testiranja) može svojom inteligencijom i naukom.