27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
trenutno postoje vise od dve vrste njih, pa i u srbiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trenutno postoje vise od dve vrste njih, pa i u srbiji
Nesto vise o toj informaciji ?
ne ide to tako, ali ajde
ima ih vise od tri vrste. bar ih je bilo
Cega tri vrste? Paradaiza?
Ja imam samo dve.
Mislim da psihologiju licnosti treba proglasiti za svetu nauku.Svega mi.
Vidi,vidi,neko hoce da kaze da zna razmisljati i koristiti svoj mozak.Jesi li resio i ovde malo da macujes?
Cuvaj se samo da ne odseces sebi nesto do cega ti je stalo.Bolje izvrsi pripreme pa ga uvuci u sebe za svaki slucaj
Postoje,frekfencija materije obuhvata prostor i vreme,nalaze se u prostoru kao ispoljenje,a u vremenu kao informacija.
Jel' se neko obratio tebi? TI si se sam pronasao u mom komentaru..
Iritiram zato sto nisam zadrt i slep? U jeeeee...
ако имају средства да долете до земље, значи имају и новца у неком обликуI da nasa saradnja sa vanzemaljcima nema alternativu
ne znam za oruzje nikole tesle kako radi i sta puca ali znam da su to usa army montirali u tenkove a to je vojna tajna kako bi ja znao vojne tajne samo se zna da je to montirano u tenkove a posade ne znaju imaju manual book u slucaju napada vanzemaljaca i objasnjeno kako se puca iz oruzja nikole tesle
smej se ti bezobrazni jedan a kada dođu plakat ces i cmizdriti i moliti usa marinca i rendjera da pucaju iz oruzja i spasu ti glavu bezobraznu jer moguce da su vanzemaljci ljudozderi
ne znam za oruzje nikole tesle kako radi i sta puca ali znam da su to usa army montirali u tenkove a to je vojna tajna kako bi ja znao vojne tajne samo se zna da je to montirano u tenkove a posade ne znaju imaju manual book u slucaju napada vanzemaljaca i objasnjeno kako se puca iz oruzja nikole tesle
,
Svemir vrvi, ali VRVI od zivota, od nas se to skriva. Zar zaista mislis da u celokupnom univerzumu gde je Zemlja mala kao atom pa i manja, zar zaista mislis da nema zivota?
Jednostavno, svo znanje se lazira u korist elite, to je onih 5 posto. I kako vi mozete da proverite istinitost onoga sto NASA kaze i ostale naucne institucije koje oni kontrolisu?
Samo pogledaj drevne artefakte na Zemlji koji su jednostavno neverovatni, a zvanicna nauka vice da su stvoreni uz pomoc stapa i kanapa.
Vidi ovaj kameni blok![]()
Da li vidis koliko je covek mali u odnosu na njega? On je pre sigurno bio podignut. Ima pa jedno pa sigurno preko 500 tona. Stap i kanap su ga podigli? Ne verujem.
http://www.nova-akropola.hr/Clanci/Razno/Detail.aspx?Sifra=374
Istorija galaksije i bice vam jasno.
vazemaljci su vec krali iz srbije
koliko ja znam to je spreceno
kako ne vanzemljaci su ustvari nebeski srbi