Tako si lepa

a da li to dolazi spontano kada nekog bolje upoznamo, ili samo nestane zaljubljenost, pa pocnemo da primecujemo sve mane druge strane?
i da li vremenom moze da opstane lepa slika koju smo imali o nekom na pocetku i kako?

izgleda jer cesto uzmemo to zdravo za gotovo ili kako se kaze
opuste se ljudi previse ulaze u neku rutinu, monotoniju

moze da opstane ako tece sve kako treba, ako se postujete ako ipak postoji ona mala nervoza, sta ce biti ako joj/mu ne odgovara onda ces valjda i prave odluke doneti u korist vas

izgleda jer cesto uzmemo to zdravo za gotovo ili kako se kaze
opuste se ljudi previse ulaze u neku rutinu, monotoniju

moze da opstane ako tece sve kako treba, ako se postujete ako ipak postoji ona mala nervoza, sta ce biti ako joj/mu ne odgovara onda ces valjda i prave odluke doneti u korist vas

pa i ja mislim da moze da opstane, da ne mora da se nepobitno izgubi ta neka nit
ako postoji razumevanje za drugu stranu i ako se iskreno prica, dok postoji ta neka nit sto vezuje u smislu delimo zivot zajedno, onda nece nestati ni potreba da ponekad pokazemo osobi sa kojom smo da nam znaci ili da joj udelimo kompliment
tuzno je sto naravno ljudi cesto zaboravljaju da svaki odnos mora da se odrzava, osvezava, neguje, hrani, sto dozvole da misle da je sve vec zasigurno i bez promene
kada bi se zapitali kako bi stvarno bilo izgubiti tu osobu, verovatno bi vise ulagali u svoju vezu
bar ja tako mislim

Iju Ljubinka...nista od diskrecije kad ti otvoris temu. :zeek:

Rekli, ozbiljno... :rumenka:

draga uopste ne sumnjam :kiss:

- - - - - - - - - -

ma kapiram ja taj socioloski efekat koji one ispoljavaju, ne moras nista da mi pricas :lol:

to ti je u neku ruku zacarani krug, takoreci :lol:
narocito kod zena
zene nisu bas sklone da javno priznaju ako im je neko simpatican, time mnogo rizikuju i ugrozavaju svoju poziciju
navikle smo da se juri za nama, i to ti je tako
a ko se ne umori, taj mozda nesto i postigne (osim ako nije mnoooooogo patetican kao neki slucajevi sa foruma :lol: )

pa i ja mislim da moze da opstane, da ne mora da se nepobitno izgubi ta neka nit
ako postoji razumevanje za drugu stranu i ako se iskreno prica, dok postoji ta neka nit sto vezuje u smislu delimo zivot zajedno, onda nece nestati ni potreba da ponekad pokazemo osobi sa kojom smo da nam znaci ili da joj udelimo kompliment
tuzno je sto naravno ljudi cesto zaboravljaju da svaki odnos mora da se odrzava, osvezava, neguje, hrani, sto dozvole da misle da je sve vec zasigurno i bez promene
kada bi se zapitali kako bi stvarno bilo izgubiti tu osobu, verovatno bi vise ulagali u svoju vezu
bar ja tako mislim

tako je, al jedno je msiliti a drugo je svakodnevnica

tako je, al jedno je msiliti a drugo je svakodnevnica

meni se nesto javlja da ova svakodnevnica vise pogadja muskarce i da su oni pre ti kojima vise prekipi zivot, pa im dojadi i ono sto imaju i ono sto nemaju
ili mozda gresim?
zene su cini mi se drugacije, one sve analiziraju, pa time i nalaze novu energiju iznova i iznova, da se bore za sta im je bitno

meni se nesto javlja da ova svakodnevnica vise pogadja muskarce i da su oni pre ti kojima vise prekipi zivot, pa im dojadi i ono sto imaju i ono sto nemaju
ili mozda gresim?
zene su cini mi se drugacije, one sve analiziraju, pa time i nalaze novu energiju iznova i iznova, da se bore za sta im je bitno

moguce da si u pravu
mozda cu biti kompetentniji za koju godinu da odgovorim

sudeci po tome da je jedna rekla, da mi reagujemo a da ste vi diplomate mozda ima istine u tom sto si sad rekla

Posto mi je glupo da otvaram temu za jedno pitanje, ovde cu.

juce u kaficu Genije, ja i taj covek sto mu redovno dolazi, i pricamo sta ko radi, gde radi, ovom, onom, i covek mi kaze - znas ti me neodoljivo podsecas na jednu devojku sto sam je mnogo voleo, pre nego sto sam se ozenio

ja sam se nasla u cudu, prvo ne znam sta treba da odgovorim na tu konstataciju, a drugo ne znam kako da tumacim
covek ima oko 60 godina
ja sam se prvo zbunila, a posle nekako vec odgovorila nespretno

kako biste se vi osecale, i zar nije neukusno, ne znam
a tu mi i muz
bilo kako bilo, otegla mi se vilica od zatecenosti

juce u kaficu Genije, ja i taj covek sto mu redovno dolazi, i pricamo sta ko radi, gde radi, ovom, onom, i covek mi kaze - znas ti me neodoljivo podsecas na jednu devojku sto sam je mnogo voleo, pre nego sto sam se ozenio

ja sam se nasla u cudu, prvo ne znam sta treba da odgovorim na tu konstataciju, a drugo ne znam kako da tumacim
covek ima oko 60 godina

a tu mi i muz

pa lep je kompliment i nije nesto sto bi trebalo da krije od tvog muza.sigurno nije covek mislio da imas iste sesi,ili dupe kao bivsa,verovatno misli na to kako pricas,kako se smejes...

covek ima oko 60 godina

a tu mi i muz

Ma sto "zbunila"? Prepoznao je u tebi nesto lepo sto mu prizvalo secanja na zenu koju je voleo. Nista ruzno, naprotiv.:)

pa lep je kompliment i nije nesto sto bi trebalo da krije od tvog muza.sigurno nije covek mislio da imas iste sesi,ili dupe kao bivsa,verovatno misli na to kako pricas,kako se smejes...

da ali meni je to neukusno, otkud znam, mozda sam csknuta

- - - - - - - - - -

J
Ma sto "zbunila"? Prepoznao je u tebi nesto lepo sto mu prizvalo secanja na zenu koju je voleo. Nista ruzno, naprotiv.:)

ok, bar sam ispala kulturna i rekla hvala, ahvaticu to kao kompliment, ako nista drugo

ne znam ja mnogo pricam svasta glupavo i valjda nekad pametno kazem,ljudi su navikli da svasta sto mi je na pameti mi izleti iz usta,tako da ja ne bih mnogo razmisljala o tome da; je neukusno ili ne.covek nije imao lose namere

Back