Tako si lepa

pa naravno da je glupost, najveci deo muskaraca svakako prvo gleda da li je zena lepa, pa zatim pametna, pa sve ostalo
kao i zene uostalom

...meni se desilo nesto bas lepo...mislim i nesto glupo al' ajd, samo o lepom sada...imala sam priliku da sretnem starice koje idu u Meku na hadziluk...i blagosiljale su mi ponasanje, izgled, verovatno sve...njih desetak je nesto radilo rukama, oba dlana spuste na srce pa poljube pa na oci pa kao pruze prema tebi, ja nisam znala sta znaci, smeskam ali ne znam i danas proverim kod prijatelja, on se smeje, budalo blagosiljale su te jer si im bila slatka...mnogo lep osecaj i bas volim sto je doslo od starih zena koje su ustedele novac da odu u Meku, verovatno prvi put u zivotu bez znanja jedne reci engleskog...neka milina mi se razlila po telu...

Dobro,necu da ti kvarim temu :hahaha:

bas si duhovit :aha:

- - - - - - - - - -

pa lazite nas, inace cemo i mi krenuti da se kacimo u razdrljanim seksi majicama de napinjemo misice ne bismo li izmolile koji kompliment :heart:

ne valja kad lazu, ne valja kad ne lazu, mi zene stvarno jesmo komplikovane :lol:

- - - - - - - - - -

umal sef da me uhvati sad na Krsti, moram da begam

Totalno pogresno i jednosmerno razmisljanje.Dive,razocarala si me i kao covek i kao komunista :lol:

ovo me je podstaklo na razmisljenje
da li je uzrok nesrece u brakovima odsustvo paznje muskaraca, zena, i jednih i drugih, i zasto do toga dolazi
da li je pravilo da vremenom ta paznja nestaje, ili je nije bilo ni na pocetku ako je nema kasnije?

mnogo toga ima sto meni izgleda nije jasno :lol:

ovo me je podstaklo na razmisljenje
da li je uzrok nesrece u brakovima odsustvo paznje muskaraca, zena, i jednih i drugih, i zasto do toga dolazi
da li je pravilo da vremenom ta paznja nestaje, ili je nije bilo ni na pocetku ako je nema kasnije?

mnogo toga ima sto meni izgleda nije jasno :lol:

moguce da ju je bilo al vremenom nestaje i ako ne nestane isto se desava nastaje monotonija

obican primer, mrzim kad mi doneses kafu i das mi solju u ruke, ama stavi je na sto
mozda mi to nije smetalo prvih par puta, ljubav, hormoni ni ne primetis to al vremenom pocne da smeta

mada je po meni uzrok, jer ocekujes

moguce da ju je bilo al vremenom nestaje i ako ne nestane isto se desava nastaje monotonija

obican primer, mrzim kad mi doneses kafu i das mi solju u ruke, ama stavi je na sto
mozda mi to nije smetalo prvih par puta, ljubav, hormoni ni ne primetis to al vremenom pocne da smeta

mada je po meni uzrok, jer ocekujes

a da li to dolazi spontano kada nekog bolje upoznamo, ili samo nestane zaljubljenost, pa pocnemo da primecujemo sve mane druge strane?
i da li vremenom moze da opstane lepa slika koju smo imali o nekom na pocetku i kako?

- - - - - - - - - -

Rekle mi "you're so handsome"

pa blago tebi :D

Back