Tako si lepa

Kad osetim da je neko iskren, postidim se i zablokiram i neretko krenem da zamuckujem a zatim da se smejem sama sebi i tako okrenem temu na drugu stranu...:lol:
...kad neko često to ponavlja, srećna sam a obzirom da sam ostavila tog koji je imao običaj jako često da mi govori da sam lepa i da me voli, sad mi to jako nedostaje hahh
tako da smokvi savetujem da uživa dok traje....kad mi neko mladji udeli takav kompliment ne poverujem i našalim se na svoj račun a zadovoljna sam žena u svakom smislu...:)

tako i treba :super:

- - - - - - - - - -

Kakav je to muskarac ako zeni ne kaze da je lepa? Ili ne smatra zenu sa kojim je lepom i nema problem to da kaze. Takve ne razmatram, u svakom slucaju.

slazem se

pa sto onda spavas sa takvim osobama ?zar ti nije to ponizenje?zasto uopste spavas s nekim ko nije zaljubljen u tebe?zaljubljene osobe to ne rade

:super:

- - - - - - - - - -

Uzivam kada mi mama i sestra kazu da sam lepa,tacnije uzivam u ljubavi koju vidim u njihovim ocima dok to izgovaraju..mm mi je to kad sad razmislim mozda 2x rekao da sam mu lepa buaaaa nema komplimente tog tipa al zato ga i volim...dok ja npr bas cesto ljudima koje volim kazem da su lepi. Jer prosto jesu. Meni je i ruzno lepo kad je mom srcu blisko. A dok ih gledam kada pricaju, smeju se...ne znam lepi mi bre...A komplimenti ljudi koji mi nisu emotivno bliski, niti ih upucujem niti im pridajem vaznost...

ubola si sustinu :ok:

Ne postoji univerzalna lepota, a sigurno neces biti sa onom koja nije tebi lepa. Neko ko je tebi lep, ne mora biti lep po objektivnim kriterijumima niti lep svima.

Ja volim komplimente. I ja ih delim :)

A moja mama, je bas primer osobe koja ne zna da primi kompliment. Kad joj ljudi kazu da lepo izgleda ona se pogubi i obavezno ubaci neku uskocicu da sebe spusti. Sto me nervira zbog toga :)

:klap:

Drage moje,

da li vam je nekada neki muskarac rekao tako si lepa, u sali, ozbiljno, kako god?

Kako ste se osecale, u kom kontekstu je bilo, kako ste vi reagovale?

Sve me zanima :klap:

Hm... ne znam.. msm da nije... valjda ljude blam toliko da lazu...
U sustini ne bih volela ni da mi neko kaze, jako lose prihvatam komplimente. Evo danas mi drugarica ishvalila izgled... meni to smeta iskreno... ne vidim poentu ponavljanja necega ako sam vec rekla hvala...

Drage moje,

da li vam je nekada neki muskarac rekao tako si lepa, u sali, ozbiljno, kako god?

Kako ste se osecale, u kom kontekstu je bilo, kako ste vi reagovale?

Sve me zanima
Нисам нарочито лијепа, ал ми не баш ријетко то говоре.
Није ми пријатно када ми се старији обраћају са ''лепа'', ''мала'' или ''дете'''. Нарочито када су то колеге. Осјетим се као закржљао фикус, а не члан колектива:/
А моје момче... наравно да каже... волим да чујем, мада су ми драже оне мало безобразне изјаве.

B
nije bitno sta je receno, nego ko je rekao.

da, ali i kontekst, situacija

Dive, pricaj, Cicka ionako nema

- - - - - - - - - -

Hm... ne znam.. msm da nije... valjda ljude blam toliko da lazu...
U sustini ne bih volela ni da mi neko kaze, jako lose prihvatam komplimente. Evo danas mi drugarica ishvalila izgled... meni to smeta iskreno... ne vidim poentu ponavljanja necega ako sam vec rekla hvala...

ja sam pricala o musko zenskoj relaciji

Sad ispadne da nijedna za sebe ne misli da je lijepa a i ne vole da im se kažu da su lijepe . Paz da im ne vjerujem .
Ja nisam lijep al kad mi neka kaže da imam lijep osmjeh ja razvalim usta od uva do uva !:)

Sad ispadne da nijedna za sebe ne misli da je lijepa a i ne vole da im se kažu da su lijepe . Paz da im ne vjerujem .
Ja nisam lijep al kad mi neka kaže da imam lijep osmjeh ja razvalim usta od uva do uva !:)

Elektrika je poseban tip, ali to je njrna stvar. Ja kad to osetim da je iskreno, stvsrno me dodirne, ali to se desilo svega par puta u zivotu. Zato i mislim da je bilo iskreno. Csk i da gresim, prijalo mi je

ja sma dobila tako kompliment iz cista mira u jednoj cudnoj situaciji precizno (fora i jeste u situaciji, ali nije za 4umashke ushi:mrgreen:) - ti si mlada zena, a uz to jos i lepa. sad posto se doticni meni svideo cim smo se sreli, ja sam premrla od straha i sramote. :lol:

Elektrika je poseban tip, ali to je njrna stvar. Ja kad to osetim da je iskreno, stvsrno me dodirne, ali to se desilo svega par puta u zivotu. Zato i mislim da je bilo iskreno. Csk i da gresim, prijalo mi je

E to ! Kod Elektrike bi čovjek stekao utisak da je nju muž klepio toljagom po glavudži i odveo u pećinu a siguran sam da nije bilo tako .
Zagrlio ju je i rekao joj je da mu je najljepša na svijetu , al ona voli da se predstavi kao opasna zvjerka koja ne voli te banalnosti kao što su
komplimenti , poljupci i zagrljaji .

Back