Tako si lepa

Мени је то тако безвезе. Не волим такве претеране изливе.
ni ja ne volim.niti umem da nekome tako nesto kazem,niti zelim.mislim da ljudi osecaju da li ih neko voli i bez tih reci
pa to je bas lepo, ne treba da se stidis, mislim da treba da naucis da prihvatis kompliment i uzivas u njemu, i vratis necim paznju, tako ces se osecati bas kako treba
u pravu si,al ne moze se protiv svoje prirode,ja sam prilicno divlja.moja mama cesto pominje kad sam bila mala pa ona hoce da me pomiluje,a ja se izmaknem

ni ja ne volim.niti umem da nekome tako nesto kazem,niti zelim.mislim da ljudi osecaju da li ih neko voli i bez tih reci

u pravu si,al ne moze se protiv svoje prirode,ja sam prilicno divlja.moja mama cesto pominje kad sam bila mala pa ona hoce da me pomiluje,a ja se izmaknem

slazem se, nije svaki aenzibilitet isti

pa zanima me u slucaju da misle da je bilo iskreno, jel izazvalo stid, srecu, nepoverenje, zadovoljstvo, sta god

Kad osetim da je neko iskren, postidim se i zablokiram i neretko krenem da zamuckujem a zatim da se smejem sama sebi i tako okrenem temu na drugu stranu...:lol:
...kad neko često to ponavlja, srećna sam a obzirom da sam ostavila tog koji je imao običaj jako često da mi govori da sam lepa i da me voli, sad mi to jako nedostaje hahh
tako da smokvi savetujem da uživa dok traje....kad mi neko mladji udeli takav kompliment ne poverujem i našalim se na svoj račun a zadovoljna sam žena u svakom smislu...:)

Drage moje,

da li vam je nekada neki muskarac rekao tako si lepa, u sali, ozbiljno, kako god?

Kako ste se osecale, u kom kontekstu je bilo, kako ste vi reagovale?

Sve me zanima :klap:

brate zavisi ako pocne da mi serucka neko na samom pocetku veze i to ozbljno a ne iz zezanja onda me nervira,isto ko kad mi kazu macko,znaci samar za svakog ko mi kaze macko bio to lik ili prodavacica:lol:
lepo je kad mi neko ozbiljno kaze nesto,tipa pomazite po licu i kaze nesto slatko...al ako se rasipa sa opisima mog savrsenstvija onda mi je muka..

B
Ко ће ти други из чиста мира рећи нешто тако банално.

to uopste nije banalno u pravom trenutku s pravom osobom

- - - - - - - - - -

brate zavisi ako pocne da mi serucka neko na samom pocetku veze i to ozbljno a ne iz zezanja onda me nervira,isto ko kad mi kazu macko,znaci samar za svakog ko mi kaze macko bio to lik ili prodavacica:lol:
lepo je kad mi neko ozbiljno kaze nesto,tipa pomazite po licu i kaze nesto slatko...al ako se rasipa sa opisima mog savrsenstvija onda mi je muka..

ja sam bila konkretna u pitanju

Тај комплимент се углавном добија од људи тотално небитних и виђених тад и никад више.

qq izgleda da si u pravu :dash:

- - - - - - - - - -

jao odlicno smo reagovale:rumenko:
al ako ti opet napisem situaciju, cicak ce da se sablazne :lol:

pricaj za nas nesablaznjive
dok doji

- - - - - - - - - -

Cenim da muskarci to olako izgovaraju da dodju do seksa, ali zasto

ma to oni paćenici koji bi muvali i mariju šerifović

- - - - - - - - - -

hahaaaa pa normalno da su posle seksa zadovoljni,tako da sumnjam

moji navuku farmerke i izadju :(

Kakav je to muskarac ako zeni ne kaze da je lepa? Ili ne smatra zenu sa kojim je lepom i nema problem to da kaze. Takve ne razmatram, u svakom slucaju.

m. koji razdvaja realnost od slatkih reci
ne smatraju svi m. žene s kojima su lepima
niti su sve one lepe
zašto onda slagati
ko da je lepota isključivi uzrok ljubavi veza itd

- - - - - - - - - -

nikad ne lažem
vređaš me

Uzivam kada mi mama i sestra kazu da sam lepa,tacnije uzivam u ljubavi koju vidim u njihovim ocima dok to izgovaraju..mm mi je to kad sad razmislim mozda 2x rekao da sam mu lepa buaaaa nema komplimente tog tipa al zato ga i volim...dok ja npr bas cesto ljudima koje volim kazem da su lepi. Jer prosto jesu. Meni je i ruzno lepo kad je mom srcu blisko. A dok ih gledam kada pricaju, smeju se...ne znam lepi mi bre...A komplimenti ljudi koji mi nisu emotivno bliski, niti ih upucujem niti im pridajem vaznost...

Kakav je to muskarac ako zeni ne kaze da je lepa? Ili ne smatra zenu sa kojim je lepom i nema problem to da kaze. Takve ne razmatram, u svakom slucaju.

Takav muskarac ne misli da je ta zena lepa.

Muskarci nemaju bas problem da govore zeni da je lepa, bilo da stvarno to misle, bilo da se foliraju.

Ali ako to ne govore, uglavnom to i ne misle.

Mislim ovde ne na nepoznate zene, nego one sa kojima imas kontakt.

m. koji razdvaja realnost od slatkih reci
ne smatraju svi m. žene s kojima su lepima
niti su sve one lepe
zašto onda slagati
ko da je lepota isključivi uzrok ljubavi veza itd

- - - - - - - - - -

nikad ne lažem
vređaš me

Ne postoji univerzalna lepota, a sigurno neces biti sa onom koja nije tebi lepa. Neko ko je tebi lep, ne mora biti lep po objektivnim kriterijumima niti lep svima.

Ja volim komplimente. I ja ih delim :)

A moja mama, je bas primer osobe koja ne zna da primi kompliment. Kad joj ljudi kazu da lepo izgleda ona se pogubi i obavezno ubaci neku uskocicu da sebe spusti. Sto me nervira zbog toga :)

Uzivam kada mi mama i sestra kazu da sam lepa,tacnije uzivam u ljubavi koju vidim u njihovim ocima dok to izgovaraju..mm mi je to kad sad razmislim mozda 2x rekao da sam mu lepa buaaaa nema komplimente tog tipa al zato ga i volim...dok ja npr bas cesto ljudima koje volim kazem da su lepi. Jer prosto jesu. Meni je i ruzno lepo kad je mom srcu blisko. A dok ih gledam kada pricaju, smeju se...ne znam lepi mi bre...A komplimenti ljudi koji mi nisu emotivno bliski, niti ih upucujem niti im pridajem vaznost...

...takodje...ja volim one komplimente koji u sebi sadrze slatko, simpaticno, drago, milo, prijatno, nezno, meko, umiljato...

Back