Tako si lepa

Secam se dok smo se moj muz i ja zabavljali, tad je bila popularna Alabina, i spremali smo za neku zurku, meni je bila ukovrdzana kosa, on me je samo posmatrao i odjednom ko iz topa reko ista si Alabina! Meni je to tad bio najveci moguci kompliment. Sad bi naravno porekao da je to ikad reko :lol: al ja pamtim

Bila jedna cura cijoj smo se lepoti svi divili, od ucenika do nastavnika.Ni jedna holivudska diva ne bi mogla da stane pored nje.Bila je prava lepotica, a zivela je sasvim normalno , nije ganjala nikakvu karijeru.
To je bila najlepsa devojka koju sam u zivotu video.Kao nacrtana.Medju nama , bila je kao kraljica. Svi su se utrkivali da joj ugode ... i muskarci i devojke.

Poslednja izmena:
Bila jedna cura cijoj smo se lepoti svi divili, od ucenika do nastavnika.Ni jedna holivudska diva ne bi mogla da stane pored nje.Bila je prava lepotica, a zivela je sasvim normalno , nije ganjala nikakvu karijeru.
To je bila najlepsa devojka koju sam u zivotu video.Kao nacrtana.Medju nama , bila je kao kraljica. Svi su se utrkivali da joj ugode ... i muskarci i devojke.

sada sigurno iskuvava gace nekom tipu ugojila se I raspala izradjala decu I nagojila
koza se opustila, podocnjaci zakolutali, sise opustile
znam takve slucajeve

zasto joj bisi rekao da ti je najlepsa?

ako joj nisi rekao, nikad nije bila sigurna, a mozda bi bas tebe izabraala. Ne zrnas dok ne probas. Osim toga kompliment ne mora da znaci i udvaranje, ako te je bilo stid

Eh ,da mi je bila ova pamet.
Onda sam bio ponosan.

- - - - - - - - - -

Јес' па да буде један од сто који су је спопадали. Који би то блам био.

Retki su se usudjivali da je spopadaju.Kako bi koji dobio korpu, sve su se manje usudjivali.A udala se skromno iako je mogla da bira bilo koga .

uvek je bilo ko prvi devojci, osim toga ako ti tip pridje iskreno i vidis da mu se svidjas, a da nije neki nastran i vulgaran, razmislices da mu das sansu, ako si slobodna

Због чега такав потцењивачки став према мушком полу?

Он прилази, она размишља да ли да му ДА шансу. Како јадно.

Moja je nesreca bila u tome sto je njena najbolja drugarica bila zaljubljena u mene.

u tom slucaju si definitivno bio tema i na njenom meniju :lol:
ali razumem tu situaciju, to jest bila prepreka

- - - - - - - - - -

Твој одговор нема благе везе са оним што сам ја написала.

ima, ali ti mene ne razumes ocigledno

ima, ali ti mene ne razumes ocigledno

Јасно је да се људи морају прво упознати.

Ја говорим о ставу неких жена да она треба само да седи и бира моделе који се смењују као на траци.

Мушкарац се мајмунише и нада се шанси а она му је великодушно ДАЈЕ.

Разумеш сад?

Јасно је да се људи морају прво упознати.

Ја говорим о ставу неких жена да она треба само да седи и бира моделе који се смењују као на траци.

Мушкарац се мајмунише и нада се шанси а она му је великодушно ДАЈЕ.

Разумеш сад?

Ivica Budalica. Tu sam knjigu dobio za odlican uspeh u skoli.

Back