Tako si lepa

ako mislis sinko da se zabavis na uvom forumu trebace ti i malo hrabrosti da istrazis opcije. Do tad, da li rekao, ponavljam, nekoj zeni, tako si lepa?
.lepota...to je veoma jaka rec....to je rec koju muskarci zloupotrebljavaju kako bi prisli osobi neznijeg pola....ali vi "zene","devojke" kako da vas nazovem...poverujete u to....ali to je tako....

Trenutno si na temi "Tako si lepa" i pričamo o tome kako koja žena doživljava taj kompliment i dal su muškarci iskreni kad ženi daju takav kompliment pa eto...učestvuj...:D
.pa u vecini slucaja ne...jer gledano iz ugla muskarca koji posmatra drugare kako se ophode i sta sve pricaju kako bi se sto pre domogli ...."lepa rec gvozdena vrata otvara"

Drage moje,

da li vam je nekada neki muskarac rekao tako si lepa, u sali, ozbiljno, kako god?

Kako ste se osecale, u kom kontekstu je bilo, kako ste vi reagovale?

Sve me zanima :klap:
"Nekada, neki..."? Idi bre Earring, pa što tako skromno, kad znamo da su muškarci izdašni sa komplimentima.
Najčešće se osmehnem i spustim pogled jer se uvek postidim, koliko god komentar bio bezazlen.
U svakom slučaju, zavisi od toga ko daje kompliment, u kojim okolnostima, u kom kontekstu i na koji način.

.pa u vecini slucaja ne...jer gledano iz ugla muskarca koji posmatra drugare kako se ophode i sta sve pricaju kako bi se sto pre domogli ...."lepa rec gvozdena vrata otvara"

al recimo, par puta si do sad na temi rekao da si iskren...a što se ove teme tiče znači nisi iskren, slažeš ženu da je lepa da bi dobio trunku pažnje ili?...:D

Drage moje,

da li vam je nekada neki muskarac rekao tako si lepa, u sali, ozbiljno, kako god?

Kako ste se osecale, u kom kontekstu je bilo, kako ste vi reagovale?Sve me zanima :klap:
Muskarc dok je zaljubljen to ti najskrenije misli.Ovako je samo mali znak paznje jer zene vole da im se to govori...ili cist interes,poziv na sex.

Poslednja izmena:
"Nekada, neki..."? Idi bre Earring, pa što tako skromno, kad znamo da su muškarci izdašni sa komplimentima.
Najčešće se osmehnem i spustim pogled jer se uvek postidim, koliko god komentar bio bezazlen.
U svakom slučaju, zavisi od toga ko daje kompliment, u kojim okolnostima, u kom kontekstu i na koji način.

slazem se

- - - - - - - - - -

Muskarc dok je zaljubljen to ti najskrenije misli.Ovako je samo mali znak paznje jer zene vole da im se to govori...ili cist interes,poziv na sex.

znaci moze da bude i iskreno i neiskreno, sve zavisi. Kontam da kad je zaljubljen da je to najvise sto mozes dobiti u tom smislu :lol:

Back