ТАКО СЕ ТО РАДИ У ЕУ

Чије су вам културне вредности ближе?

• Б.Ј.Р. Хрватска

• Чешка ЕУ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bi ovog lika banovao na par dana zbog pozivanja na nasilje i raspirivanje mrznje,
ne bi trebalo neandertalcima dozvoljavati da iskazuju primitivne stavove.
neka to radi u krugu svoje porodice,zbog takvih se i grade sigurne kuce za njihove zene i decu.

добро је:whistling:

rumuniantipederirl8.jpg

Румунија чланица ЕУ

Poslednja izmena:
i u zagrebu je bilo incidenata, dvoje je zavrsilo u bolnici,
doduse ne na samoj paradi, vec naknadno, kada su se povukli specijalci..

inače, zbog čega bi trebalo napadati gej parade ??
sama parada je sasvim bezopasna, i drustvo koje ne moze podnijeti jedno tako obično iskazivanje stavova grupe ljudi ( u oba grada je bilo oko 200 ljudi) zaista ima problem...

Jednostavno ne treba im dati dozvolu za odrzavanje iste i to je resenje problema.Nema dozvole,nema parade.

ja bi ovog lika banovao na par dana zbog pozivanja na nasilje i raspirivanje mrznje,
ne bi trebalo neandertalcima dozvoljavati da iskazuju primitivne stavove.
neka to radi u krugu svoje porodice,zbog takvih se i grade sigurne kuce za njihove zene i decu.

I ja bi takve kao sto si ti u isti dzak sa pedercinama pa udri.Mnogo ste mi moderni,bre.Sve sto je izopaceno vama je normalno i suprotno

ti si nepopravljiv :)
zbog čega bi zabranio paradu? te parade nisu opasne i ne vidim sta se postize zabranom.
onaj ko je homoseksualac nace to prestati biti zabranom parade...

Kako zbog cega??? Pa nesto nije bas moralno da gologuzi tipovi koji se ljube paradiraju ulicom i da to gledaju deca.
Znas po zakonu je nedolicno ponasanje na javnom mestu zabranjeno i kaznjivo .Bar bi tako trebalo da bude.Posto su te pederske parade pune nedolicnog ponasanja samim tim moraju u startu biti zabranjene
Neka se kuci krkaju u buljsone nema sta da paradiraju ulicama da ih deca gledaju

33uu0ck.jpg

Mada treba uzeti u obzir da je se pola hrvata jos nije vratilo iz Austrije i Svajcarske tako da mozda ni ovi u ZG ne bi bas mirno prosli da su tu bili Torcida i BBB mada ti Bad Blue Boys-i nekako zvuce pederski .Kao naziv neke pederske organizacije pa mozda bi se i oni pridruzili paradi.

Kako zbog cega??? Pa nesto nije bas moralno da gologuzi tipovi koji se ljube paradiraju ulicom i da to gledaju deca.
Znas po zakonu je nedolicno ponasanje na javnom mestu zabranjeno i kaznjivo .Bar bi tako trebalo da bude.Posto su te pederske parade pune nedolicnog ponasanja samim tim moraju u startu biti zabranjene
Neka se kuci krkaju u buljsone nema sta da paradiraju ulicama da ih deca gledaju

ma nisu gologuzi, nemoj pretjerivati...
makar ovi u zg nisu bili nista oskudnije odjeveni od mnogih djevojaka koje
svakodnevno paradiraju gradom ( ti bi mozda i to ukinuo?;) )
a da ne govorim o onim mačo tipovima što hodaju okolo u nekim oskudnim majicama
da se vide mišići..duše slatke...

nemoj mi moral i malu djecu potezati kao argument kada i sam znas da su hetero nedolicni i to mnogo vise jer ih i ima vise..
to bi igralo ulogu samo kada bi se kompletno mjenjao sistem vrijednosti i kada bi se uvodila drugacija pravila ponasanja za sve, a ne samo za homoseksualce...

Prirodno je da se privlace suprotni polovi i ako se momak i devojka ljube na ulici to je sasvim normalno posto je to prirodno ponasanje ( naravno sto se morala tice tu vec treba staviti granicu tj ne treba dozvoliti da se j-ebu po ulicama) sto se pedera tice oni su malko poremeceni a to sto sad oni tvrde da nisu i sto su im par doktora pedera to kao potvrdili to je druga prica. treba lepo u ustanovu neku da se lece a ne da paradiraju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back