Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ok, kolega, da vam verujem da niste izguglali....mislim da nemate motiva da se upushtate u to.
Kao shto rekoh nabrajah filozofe, poshto se dotichna mlada dama redovno kachi na iste.
@kttp....ebi ga kad dodjesh na fax mozda i posumnjash da bog postoji, i uvidish da su seronje iz Srbije koje pishu neke bogougodne knjige senka senke u odnosu na civilizaciju.
ja se kachim na filozofe?
znachi moja rechenica koja je produkt razmishljanja o mojoj trenutnoj emotivnoj situaciji, i produkt inspiracije koja mi je u vechernjim satima napucana, je prekopiran postulat nekog .. filozofa?
a to za fax..mani se corava posla...nece me tvoja labava filozofija ubediti.. to ja zovem indoktrinacijom ili brainwash-om
pa nishta
ja tako trepnem okicama
i pruzhim ruke, nakezim se i kazhem: a ocesh da me nooooooosiiiiiiis?
a je li to ok
ipak, 8 godina je velika razlika
a i ta put me strashno brine...
Ok, kolega, da vam verujem da niste izguglali....mislim da nemate motiva da se upushtate u to.
Kao shto rekoh nabrajah filozofe, poshto se dotichna mlada dama redovno kachi na iste.
@kttp....ebi ga kad dodjesh na fax mozda i posumnjash da bog postoji, i uvidish da su seronje iz Srbije koje pishu neke bogougodne knjige senka senke u odnosu na civilizaciju.
Nisam, bre E, inache, da se zna, ja se za danas samo zaje*avam. Ne mogu vishe da ulazim u ozbiljne rasprave po 4umu... Jao, jao... Izgubih tonu zivaca zbog prava pedera tkacio:
ja se kachim na filozofe?
znachi moja rechenica koja je produkt razmishljanja o mojoj trenutnoj emotivnoj situaciji, i produkt inspiracije koja mi je u vechernjim satima napucana, je prekopiram stav nekog .. filozofa?
a to za fax..mani se corava posla...nece me tvoja labava filozofija ubediti..
Vidi, kttp, mlada si, ali ces verovatno u jednom trenutku shvatiti da sve shto ti mislish da je neko epohalno mishljenje, da je to neko mnogo mnogo pre tebe smislio ili izrekao.
Ja nisam tu da te ubedjujem, ja sam tu da iznesem svoj stav, koji ti mozesh da prihvatish ili odbacish, to je tvoja sloboda.
I zashto se svaka tema sa tobom pretvara u sholastichku raspravu ebem mu lebac.tkacio:
uuuu
to shto je neko rekao pre mene automatski znachi da je netachno..
bravo, mare, bravo...
vidim, te dve godine koje imash vishe od mene su ti bash donele jednu sjajnu mudrost i spoznaju istine...koju je neko pre tebe vec izrekao...
uuuu
to shto je neko rekao pre mene automatski znachi da je netachno..
bravo, mare, bravo...
vidim, te dve godine koje imash vishe od mene su ti bash donele jednu sjajnu mudrost i spoznaju istine...koju je neko pre tebe vec izrekao...