al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
to je onaj pokatoliceni Srbin Babic i on laze !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeremiću, letovao sam u Hrvatskoj!
![]()
Nedavno sam u centru Beograda primetio vozilo splitske registracije s zastavicom Srbije na retrovizoru. Zašto je taj Splićanin stavio omraženu mu zastavicu, pod uslovom da je zaista Splićanin? Pa zato što i u Beogradu ima isto tako na stotine tih krmadi koji bi uradili isto – izlupali bi mu kola na pravdi boga.
Pre dvadeset i kusur godina, dok sam bio još golobrad i zelen, šetao sam po kraju u kojem sam živeo. Bila je već noć, recimo oko deset sati uveče, i ka meni su se kretali mladići, njih četiri-pet, mlađi od mene, ali već tada se naslućivalo da će od njih postati ološ ovog grada. Nisam voleo da budem u njihovoj blizini, ali, eto, susret u tom trenutku nisam mogao izbeći. Jedan od njih me je upitao kako glasi zagrebačka registracija. “ZG”, odgovorio sam mu. “U ***** materinu, sjebali smo neka kola na ‘ZA’!”. Nesrećni Zaječarac bio je te večeri kolateralna šteta srpskog nacionalističkog ludila koje će samo nekoliko godina kasnije rezultirati jednim od najvećih krvoprolića u 21. veku, iz kojeg će Srbija kao nacija u očima sveta izaći kao naslednica hitlerovske Nemačke, a srpski narod kao genocidno patrijarhalno pleme s oboda Evrope.
Poslednjih nedelja sa nekoliko nivoa slušam tezu o tome kako Srbi ne treba da putuju u Hrvatsku na letovanje. Tema oko odlaska na more u Hrvatsku aktuelizovana je pojavljivanjem bilborda po srpskim gradovima, u kojima zvanični Zagreb poziva turiste iz Srbije da dođu na letovanje. Neki su na te reklame reagovali s rezignacijom, neki ravnodušno, a nekima je bilo veoma drago da se stvari mrdaju s mrtve tačke. Svako je, dakle, reagovao prema svojim aršinima. Ono što je simptomatično u čitavoj priči jeste kako su neki ljudi uspeli da se umreže u virtuelne koalicijske mreže kojima se nije svidela ideja odlaska Srba u Hrvatsku.
Na primer, ličnosti poput Vuka Jeremića, srpskog šefa diplomatije i Miljenka Jergovića, hrvatskog novinara i pisca. Što se mene tiče, odbacio sam oba argumenta, pogotovo što s Jeremićem odavno nemam čak ni približno sličan stav, dok bih s Jergovićevim mogao da polemišem. Sve u svemu, nijednog nisam poslušao.
Epilog odlaska jeste jedno potencijalno divno prijateljstvo s porodicom iz Zagreba i njihovom zlatnom dečicom, srdačan pozdrav s vlasnicima jednog kafea koji nas i bratski počastiše za kraj (hej, Srbe!), kao i poklonjena orahovica kao dokaz dobrih odnosa. Od nas dosta, nek sad malo Jeremić zasuče rukave.
http://www.e-novine.com/stav/28294-Jeremiu-letovao-sam-Hrvatskoj.html
Tako lijepa, a tako blizu.....![]()
Kako uopste mozemo da znamo da je ovo stvarno pisao Beogradjanin a ne neki Hrvat koji bi da pobije tezu o opasnosti letovanja u Hrvatskoj ako idete svojim autom, pricate Srpski, izgledate kao Srbin...
Pozdrav![]()
Jes 1 euro je 7.25 kuna,mjenjacnica bukvalno na svakoj strani!
Isla sam s grupom gdje smo imali smjestaj i prevoz i hranu u okviru aranzmana!
Koliko sam mogla da vidim, kao i kod nas ,ljudi sa parcetom kartona a na njemu pise apartmani docekuju turiste!Takodje pored kuca iz reda natpisi apartmani,sobe i sl.
Svracala sam u Split ,na rivi dosta skupo pice, u starom gradu pica na parce 9 kuna,tako da se samo treba kretati i naci sto ti naj odgovara. U Dubrovniku 2 pice i 2 soka oko 16 eura (116 kuna).Trogir stari grad 10 eura( 70 kuna)3 bitera i 2 piva....
Nadam se da sam ti bar malo pomogla.obavezno probaj sladolede -to je bruka kako su doooobri : )
Definitivno vrijedi vidjeti obala , arhitektura,ma sve ....a da ti ne pominjem da samo cujes engleski,italijanski ,spanski....vrvi od stranaca.Mislim da ne grijesim ako u ime svih iz grupe ,koja je isla , kazem da smo svi odusevljeni!

Vidi Anitice, ja imam kontakata sa srpskim turistima, živim ljudima, koji pričaju isto takve priče ko i ovaj novinar.
Zato sam je i postovao!![]()
Evo šta pričaju prijatelji Crnogorci. I to ne novinari, nego obični ljudi!
E sad, tekst je sa jednog tamošnjeg foruma, pa bi bio prekršaj da postavim link prema njemu!
Tako lijepa, a tako blizu....![]()

Pa to su ti Crnogrci samo kad su došli i videli da kod vas nema smeća na ulicama i morska riba može da se jede pomislili su da su došli u Rio de Janeiro ili Pariz.Evo šta pričaju prijatelji Crnogorci. I to ne novinari, nego obični ljudi!
E sad, tekst je sa jednog tamošnjeg foruma, pa bi bio prekršaj da postavim link prema njemu!
A ti srpski turisti da znaju da prichaju sa chovekom koji se hvalio da im je sunarodnike otvarao kao pashtete...ljudska glupost je neizmerna.
i da voda teche iz slavina
djetice to izgleda posebno fascinira
Znasdh ti dobro za shta si dobio trajni...O čemu ti pričaš?
Ja nisam govorio o sebi. Šta ti je?
Verovatno su ih odveli u Loru i priključili malo da vide da ima struje.Zato ovakav komentar na forumu.А струја, а струја?!
Znasdh ti dobro za shta si dobio trajni...![]()
Verovatno su ih odveli u Loru i priključili malo da vide da ima struje.Zato ovakav komentar na forumu.

Dobio sam za ono za što niko nebi ni repom mahnuo da je izjavio Srbin u kontrasmjeru.

ARMANI ŠEĆE STRADUNOM
![]()
Slavni talijanski modni dizajner Giorgio Armani koji odmor provodi ploveći duž dalmatinske obale, stigao je u srijedu u Dubrovnik. Svoju crnu 65-metarsku jahtu „Main“ usidrio je ispred povijesne jezgre Grada, a nakon šetnje Stradunom ...
...prve večernje sate s društvom je proveo uživajući u dubrovačkom baru Hemingway, piše Jutarnji list.
Jedan od najutjecajnijih dizajnera današnjice odmor u Hrvatskoj započeo je prije nekoliko dana. Zrakoplovom iz Milana najprije je stigao u Split gdje ga je u ACI marini čekala njegova velebna jahta. Nakon obilaska Splita zaplovio je prema Braču i ostalim srednjodalmatinskim otocima, a potom se spustio na jug.
Nakon Korčule i Dubrovnika Armani bi trebao plovidbu nastaviti prema Cavtatu. Navodno je velika želja 75-godišnjeg kreatora bila vidjeti upravo otoke i gradove na jugu Jadrana o čijoj je ljepoti puno toga čuo, a ovoga srpnja želju je i ostvario.
Nakon višednevnog odmora u Hrvatskoj Giorgio Armani nastavit će se odmarati u svojoj kući na Sardiniji.
Armani je tijekom svog ljetovanja u Hrvatskoj proteklih dana navodno izjavio kako će utiske s ovoga krstarenja pretočiti u svoje nove kreacije. Tko zna, možda će najviše inspiracije pronaći upravo u Dubrovniku, piše Jutarnji list.
http://www.biznis.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=77944&Itemid=58
Nisam znao da je Armani Srbin...![]()
Što da ga prijavljujem,on uvek uspe sam da naljuti Lacija ili Dona.Prijavite ovog ljubu sto spamuje temu

Prijavite ovog ljubu sto spamuje temu