krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
iju.....taman posla![]()
Pa, to Vam pričam...

Bilo je dana da Književnost nije imala moderatora, ali ovakvu zabavu ne pamtim. Hvala Vam na tome.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iju.....taman posla![]()

Ja vidim da se tebi ostvarila zelja za kafanchetomPa...Pravilnik o moderaciji nije ukrasni predmet...Osim toga-poželjan je i korak više ka unapređenju!
To nama korisnicima treba-idu još novija vremena...
Sloboda izražavanja nije jednostavna stvar...Da ne elaboriram koliko je recidiva u našem ponašanju,govoru i
pisanju kojih nam se valja rešavati u hodu...
I ovaj pdf ne bi bilo loše da bude življi i savremeniji...
Budući moderatori bi valjalo da to imaju u vidu...![]()

Pa, to Vam pričam...
Bilo je dana da Književnost nije imala moderatora, ali ovakvu zabavu ne pamtim. Hvala Vam na tome.![]()

Zena je i pesnik ( neko mi rece i poznata pesnikinja), ja ne razumem zasto trazimo uopste moderatora.Pa ja tek sad vidim da je ta Jarebica moderator ovde. Onda je sve ok, imamo moderatora, svi razlaz.
Pa ja tek sad vidim da je ta Jarebica moderator ovde. Onda je sve ok, imamo moderatora, svi razlaz.

A da pitamo novu moderaciju?Ja vidim da se tebi ostvarila zelja za kafanchetom
Aj pitamo Sokolicu da prekrstimo ovo u kafanu. Kad navrati oko Bozica ce da valjda odobrenje.

Molim, i drugi put. Samo živi ljudi, to je forum, a ne grupica ljudi kojima je lepo kad se sretnu.
Pa i sami ste postovali na drugim forumima gde je bilo mnogo življe, i gde reči lete![]()
Ono, kvantitet se i traži, ako nisam pogrešno shvatila?
Zena je i pesnik ( neko mi rece i poznata pesnikinja), ja ne razumem zasto trazimo uopste moderatora.

Šta ću, živa duša... Volim sve što vole mladi...Ono, kvantitet se i traži, ako nisam pogrešno shvatila?
![]()

Rayela, draga
nemaš frke- sredstvo je opravdalo cilj
književnost je živnula i uloge su odigrane savršeno
SVE za Krstu...![]()
pogrešno si shvatila, usled mladosti![]()

Bas je danas bio lep dan na Krsti ( barem ovde).
Sad odoh da sakrivam jaja. U Nemackoj se jaja sakrivaju pa se onda ujutru traze.

Kako kolega? Zar i Vi dajete otkaz?![]()

Alo zene, ovo nije PDF Zene...mnogo bre truckate

Na to ću se, svakako, pozvati kad me budu banovali zbog spama... I na Vaš imunitet...![]()

Ne verujete svojim očima gde ste pisali?
Da,da...Trebalo je da književno stvarate članove foruma! ! !
Svi ste spamovali!![]()
, i moli Boga sto sam fina
inace bih se ocas posla pretvorila u Ksantipu pa bi video kako zene "filozofiraju", postovani gospodine filozofe

Ko odavde znao Danila Kiša (pomenuo ga neko ovde...)?
E pa Danilo Kiš uopšte nije ličio na svoje priče! ! !
U privatnom životu uopšte nije ličio na lik iz Enciklopedije mrtvih,čak sam siguran da nikad
nije bio u Stokholmu!A trebao je jer je i to zaslužio...
Samo...On nije bio takav!

Pa sad, ako je na nekog licio to je bio bas taj ( ili bese bila TA, ONA, ZENA), znacilio bi to da je sam knjizevnikA je li ličio na onog iz Časa anatomije?
Pa sad, ako je na nekog licio to je bio bas taj ( ili bese bila TA, ONA, ZENA), znacilio bi to da je sam knjizevnik
oboleo od karcinoma i da je svoje muke preneo u tu Enciklopediju mrtvih.