Takmičenje u književnom stvaralaštvu članova foruma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tačno, dato je u javnost, sa najboljom namerom. Da li ti to dočekuješ sa najboljom namerom?
Ako dočekuješ, dato uzmi i uživaj.
Koristiš što je ovo forum, ili postoje neki drugi razlozi na ovolikoj želji za kritikom?
Ma Lilian i sama znas da niti Shade ( ona jos ponajmanje:D), niti ja, a ni drug Mensch-Maschine nismo skloni
nekakvom kritikovanju, Shade se sada prvi put ovde i javila ( cenim i zadnji put, a slicno vazi i za mene)
jedino nas buni tvoja preporuka, zelja da kao moramo da cutimo , da glasamo kao ovce u Srbiji kada im
neko dozvoli da glasaju i da sa reshpektom gledamo u mladjaHne autore sa foruma.

1.I šta bi ti dobila tom kritikom osim ličnog prikazivanja kritičara?
2.Ko bi zauzadao forumaše koji se otkače?
3.Zar mislite da moderator nema šta drugo da radi nego da dreždi po ceo dan i miri posvađane strane, uvređene, i zbog čega? Da bi neko istrčao sa nekim svojim stavom i tako kazao šta ima?
4. kad pročitate nešto, odgledate film, imate li mogućnost da svoje mišljenje kažete u oči autoru? Nemate, već samo kažete par reči sebi u bradu ili sagovorniku. Zapitajte se zašto onda koristite što su vam ovi ljudi tu, na dohvat ruke?
5.Pošto je takmičenje uspelo, zar niste zadovoljni?
1. O značaju kritike sam već pisao.
2. Moderatori, kao i na svim podforumima, vatrenijim nego što je ovaj.
3. Posao moderatora i nije da miri, već da reaguje na kršenje Pravilnika foruma.
4. Puka fizička nemogućnost da se sa autorom nađem na kafi je nebitna. U poređenju sa ovim podforumom, umetnici se inače suočavaju sa kritikama koji dopiru do mnogo većeg auditorijuma kroz štampane novinske tiraže i hit-ove po sajtovima.
5. Sasvim.

Dakle (izvini Rayela, moram :D ), ovde imamo klasičan sličaj "grendmaders end frogs".

Nekolicina nas, koji niti su koga kritikovali niti su koga hvalili, oglasilo se zarad
odbrane principa i naletelo na buru negodovanja i žuči onih koji su se opredelili
za odbranu "pečenja jarećeg".

Mislim da je svaka dalja diskusija izlišna jer očigledno je da sagavornici nisu
ravnopravni, hoću reći, stvari posmatraju sa različitih intelektualnih nivoa.

I tačka!

Ma Lilian i sama znas da niti Shade ( ona jos ponajmanje:D), niti ja, a ni drug Mensch-Maschine nismo skloni
nekakvom kritikovanju, Shade se sada prvi put ovde i javila ( cenim i zadnji put, a slicno vazi i za mene)
jedino nas buni tvoja preporuka, zelja da kao moramo da cutimo , da glasamo kao ovce u Srbiji kada im
neko dozvoli da glasaju i da sa reshpektom gledamo u mladjaHne autore sa foruma.

Pobogu kako to čitate? :eek:
Na kom nivou sujete?
Nisam rekla da ćutite, već da nema potrebe za kritikom i sprdanjem.

- - - - - - - - - -

Dakle (izvini Rayela, moram :D ), ovde imamo klasičan sličaj "grendmaders end frogs".

Nekolicina nas, koji niti su koga kritikovali niti su koga hvalili, oglasilo se zarad
odbrane principa i naletelo na buru negodovanja i žuči onih koji su se opredelili
za odbranu "pečenja jarećeg".

Mislim da je svaka dalja diskusija izlišna jer očigledno je da sagavornici nisu
ravnopravni, hoću reći, stvari posmatraju sa različitih intelektualnih nivoa.

I tačka!

Ovom forumu ionako treba moderator.
Predlog ide.

- - - - - - - - - -

Imalo, znači nema ih više... :klap:
To što je neko predvideo ishod, ne znači da je "neprijatelj"...
Nastavite...

O neeeeeee, tu su koleginice, kao što vidimo :lol:

- - - - - - - - - -

1. O značaju kritike sam već pisao.
2. Moderatori, kao i na svim podforumima, vatrenijim nego što je ovaj.
3. Posao moderatora i nije da miri, već da reaguje na kršenje Pravilnika foruma.
4. Puka fizička nemogućnost da se sa autorom nađem na kafi je nebitna. U poređenju sa ovim podforumom, umetnici se inače suočavaju sa kritikama koji dopiru do mnogo većeg auditorijuma kroz štampane novinske tiraže i hit-ove po sajtovima.
5. Sasvim.

Onda ideš i ti kao predlog :klap:

Poslala sam predloge. I verujte mi jako sam ozbiljna. Takođe, ni jedna kritika nije upućena s moje strane, naprotiv :)

Ovaj PDF bi morao da ima moda specijalca koji ce se baviti samo ovim takmicenjima, a tesko da bi tu nekog boljeg od tebe bilo.
Uostalom Quentin i Rada odose bas zbog ovog kviza, znaci nisu dorasli zadatku:hahaha:

Znaci, Tab prima sugestije i predloge.
Odoh da dam predlog.

Ovaj PDF bi morao da ima moda specijalca koji ce se baviti samo ovim takmicenjima, a tesko da bi tu nekog boljeg od tebe bilo.
Uostalom Quentin i Rada odose bas zbog ovog kviza, znaci nisu dorasli zadatku:hahaha:

Znaci, Tab prima sugestije i predloge.
Odoh da dam predlog.

jaooooooo fala, :rumenka:ali ja sam već odbila moderaciju ovog foruma. Nikada mi i nije bila želja da budem ovde moderator, jer imam svoje stavove o tome, a po njima ja nisam ta osoba,Samo sam htela pomoći oko realizacije ovog projekta, kako bi se sastavili ljudi koji vole da čitaju i pišu. I to tek kad me je kolega obavestio na pp da je tema otvorena. Inače ne bih ni znala.

jaooooooo fala, :rumenka:ali ja sam već odbila moderaciju ovog foruma. Nikada mi i nije bila želja da budem ovde moderator, jer imam svoje stavove o tome, a po njima ja nisam ta osoba,Samo sam htela pomoći oko realizacije ovog projekta, kako bi se sastavili ljudi koji vole da čitaju i pišu. I to tek kad me je kolega obavestio na pp da je tema otvorena. Inače ne bih ni znala.

:zcepanje:
Ovde je potrebna dijametralno suprotna osoba, dakle, bez stava i koja govori istinu...

E, otiso vec predlog:)
Pa budi vodja ovog projekta, to sam ovom TAB-u i napisala, za ostatak PDF-a i nije potreban moderator.

Ćuti sad muza; sa stidom na svom
devičanskom licu, ona stoji
pred tobom, da sud sasluša nad njom,
sud koji ceni, al’ ga se ne boji.
Dobrom bi da se svidi, samo tom
ko istinu od lažnog sjaja dvoji,
Kom za lepotu bije srce vrelo,
taj samo sme da njoj ovenča čelo.

Pesme mi biće samo dotle tu
dok bude jedne duše da ih sreće;
da maštanjima slatkim spliću nju,
uzvišenog joj čuvstva beru cveće,
S vremenom one rode se i mru
i do potomstva dolebdeti neće.
U magnovenju nastanu, zabruje,
Pa s brzim kolom časova othuje.

Proleće dođe! Tle zagreja mlak
vetar, pa život svud mladićki bije.
Sve prože miris omaman i jak;
a s neba pesma veselo se lije.
Staro i mlado blagosilja zrak
i svakim svojim čulom radost pije.
S prolećem sve to minu! Sazre cveće,
što na svet dođe, mirno grobu kreće.

(Ovo se zove poezija ,dame i gospodo...)
E moj Covi...Niko ti nije pohvalio ni bar prepoznao pesmu...Id na pecanje bolje...

E moj Covi...Niko ti nije pohvalio ni bar prepoznao pesmu...Id na pecanje bolje...

e moj covi,sta citas, procitaj post iza pesme, sve pohvale za tebe (taj post sam obrisao, sad se setih,
da vidim sta ce biti ), napisao drug ovog sto je napisao ovu.

Radost divni dar Božanstva dete polja nebeskih,
Tvojim žarom opijeni, stupamo do praga tvog.
Kad nas tvoja moć izmiri nestati mora razrok sav.
Svaki čovek brat je drugom tvoj kad divni sledi glas.
Svaki čovek koji sreću vernog prijateljstva zna,
svaki koji zna za ljubav nek nam svoj priloži glas.
Svak' ko može jedno biće na toj zemlji svojim zvati.
Kom to nije dano, bednik, taj za radost neće znat'.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back