Takmičenje na temu "Kontrast"

• Začetnik teme Začetnik teme Em.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozemo staviti na glasanje ali po meni je ukidanje slobode govora na jednom takmicenju van svake pameti.
Sho bi rekli kosi se sa svim zakonima logike.

Sta te to cudi, evo ja sam napisala na samoj tekmi moj stav - da tema nije promasena i da se vredja intelekt svakog glasaca jer svako glasa po sistemu o lepoti - "svidjanju" iz svojeg ugla..i ...obrisano je..i?????
Kakva prava, kakvi bakraci...u pravu je samo onaj ko vlada...to je istina o demokratiji.

Sta te to cudi, evo ja sam napisala na samoj tekmi moj stav - da tema nije promasena i da se vredja intelekt svakog glasaca jer svako glasa po sistemu o lepoti - "svidjanju" iz svojeg ugla..i ...obrisano je..i?????
Kakva prava, kakvi bakraci...u pravu je samo onaj ko vlada...to je istina o demokratiji.

ti nisi komentarisala fotke nego si dala kometar bez glasanja..to su druge stvari...ne mozemo temu za glasanje da pretvorimo u poligon za raspravu sta si htela da postignes jer si od jutros "pod gasom"

opusti se..prosetaj..zivot je lep..a ovde slobodno mozes da izneses komentar koji si htela.

Tab
Bas to. Ima naravno podloznih ..ali njih ce uvek biti i sta sad.

Primer na takmicenju za Vintage. Masovno se glasalo za Bakijevu fotku koja je meni bila lepa ali nisam je smatrala boljom od ostalih. Masovno su svi komentarisali kako je prejaka , kako je genijalna...meni i dalje nije bila za top 5 pa da ste vi jos 10 puta vikali da jeste. I tacka.

Na takmicenju za macku...znala sam da je ono Emocijina macka ( mogu Emocijinu fotku uvek da prepoznam, ako nista zato sto znam da ona ne moze da pogresi) :) Svidela mi se fotka ali bilo je fotkica koje su mi bile bolje. Nisam joj dala 5 poena samo zato sto je to Emocija koju volim i samo zato sto su svi masovno glasali za nju.
Mislim pobogu..ko radi takve stvari.

Lepa tema - fotke razocarajuce.....:(

pa ti stavi bolju

moja je lepa :aha:

- - - - - - - - - -

Tab

Primer na takmicenju za Vintage. Masovno se glasalo za Bakijevu fotku koja je meni bila lepa ali nisam je smatrala boljom od ostalih. Masovno su svi komentarisali kako je prejaka , kako je genijalna...meni i dalje nije bila za top 5 pa da ste vi jos 10 puta vikali da jeste. I tacka.

Na takmicenju za macku...znala sam da je ono Emocijina macka ( mogu Emocijinu fotku uvek da prepoznam, ako nista zato sto znam da ona ne moze da pogresi) :) Svidela mi se fotka ali bilo je fotkica koje su mi bile bolje. Nisam joj dala 5 poena samo zato sto je to Emocija koju volim i samo zato sto su svi masovno glasali za nju.

Da u pravu si

nekad se lobira za neku sliku a neki su povodljivi

ali sta cemo

:)

Mene licno ne, ali ja se u ovom slucaju ne brojim. ;)

Ali brojis se, u tome jeste stvar. Znam i ja da ima povodljivih, ali njih ima svuda i ne mozes ih kao manjinu ( vecinu) izolovati ili - zastititi- na konto drugih, prosto mi to nije ok.
Postoje ljudi kao ti, ja , kao jos mnogi sa ovog pdf-a...
Prosto oduzimanje mogucnosti da komentarisu svima, zbog manjine..to mi nije ok.
Ja licno uzivam u tome da kazem sta mislim o necijoj fotki ( i da cujem sta ce reci o mojoj jer znas i sama, i znam da se slazes, nije bitna pobeda, bitnije nam je da napredujemo i da se igramo), i volim tamo na temi da obrazlozim zasto . Nekome cu reci, svidela mi se i tvoja fotka ali recimo ovo je prevladalo.
Postenije mi je da svima kazem sta vidim u fotografiji. Neka je to fotka koju svi zaobilaze...ako sam nasla lepotu u njoj, smatram da je korektno da tamo pohvalim autora. ( pa i nagrdim..dok je god pristojno i dok se ne svede na komentare tipa *****, bljak..i takve besmislice)

Tab

Rade oni koji ne znaju, nisu u materiji a dodju da glasaju te su vrlo povodljivi...Tako se desila moja pobeda na vintage jer su komentari bili takvi kakvi jesu od strane vas za koje ljudi znaju da posecujete ovaj pdf i da ste mozda u materiji...a to opet nije merilo...ili se kasnije na jagodama desio nagli pad glasanja za jednu fotku (ne moju) tek nakon komentara jednog autoriteta na forumu...evo i sada se prica ponavlja.Nismo svi isti, a raja je uvek bila raja, nemojmo se praviti naivni kada to nismo.
I svejedno je meni u principu, ali ako nista drugo bar ti negativni komentari bi trebali da se izbegnu bar dok tekma traje jer kao prvo subjektivni su pa tako mozda i netacni, a kao drugo neumesno je.Kada tekma prodje moze da se opali paljba zarad napredovanja, naravno onima sa manjom dozom sujete.

ti nisi komentarisala fotke nego si dala kometar bez glasanja..to su druge stvari...ne mozemo temu za glasanje da pretvorimo u poligon za raspravu sta si htela da postignes jer si od jutros "pod gasom"

opusti se..prosetaj..zivot je lep..a ovde slobodno mozes da izneses komentar koji si htela.

mislim da si sada zaista bezobrazan
kako je dobro sto umes da tumacis druge, sta su hteli i sta su mislili....drveni advokat..tako se zovu te osobe?
...zaista nemas mere..samo zato sto je sve tvoje zezas stalno sa glupostima..msmm-mizerija

Ali brojis se, u tome jeste stvar. Znam i ja da ima povodljivih, ali njih ima svuda i ne mozes ih kao manjinu ( vecinu) izolovati ili - zastititi- na konto drugih, prosto mi to nije ok.
Postoje ljudi kao ti, ja , kao jos mnogi sa ovog pdf-a...
Prosto oduzimanje mogucnosti da komentarisu svima, zbog manjine..to mi nije ok.
Ja licno uzivam u tome da kazem sta mislim o necijoj fotki ( i da cujem sta ce reci o mojoj jer znas i sama, i znam da se slazes, nije bitna pobeda, bitnije nam je da napredujemo i da se igramo), i volim tamo na temi da obrazlozim zasto . Nekome cu reci, svidela mi se i tvoja fotka ali recimo ovo je prevladalo.
Postenije mi je da svima kazem sta vidim u fotografiji. Neka je to fotka koju svi zaobilaze...ako sam nasla lepotu u njoj, smatram da je korektno da tamo pohvalim autora. ( pa i nagrdim..dok je god pristojno i dok se ne svede na komentare tipa *****, bljak..i takve besmislice)

Volim i ja da cujem komentar ali ne od svakooga, necije misljenje mi znaci, necije bas i ne.
I sve sto kazes u pravu si, ne sporim nista...sem sto u ovom slucaju vise branim svoj stav da je raja povodljiva...narocito za autoritetima ili ljudima koje iz nekog ko zna kog razloga postuju...nego sto bih da menjam pravila, sve mi je jedno u tom slucaju jer ja cu se igrati pa igrati sa stavom ovim ili onim.

Volim i ja da cujem komentar ali ne od svakooga, necije misljenje mi znaci, necije bas i ne.
I sve sto kazes u pravu si, ne sporim nista...sem sto u ovom slucaju vise branim svoj stav da je raja povodljiva...narocito za autoritetima ili ljudima koje iz nekog ko zna kog razloga postuju...nego sto bih da menjam pravila, sve mi je jedno u tom slucaju jer ja cu se igrati pa igrati sa stavom ovim ili onim.

e ovo je tacno :lol:

... tesko vas je pratiti kad ,,padnete u vatru,,... strasan temperament,...

... svesna osoba zna da uz ocene NE ide komentar na glasanju,...
... moj predlog: Ko ima fotografiju na takmicarskoj temi NE glasa!!!
... svi dobro znamo da je pristrasnost jaca od realnog vidjenja,... ja tebi, ti meni,
... jasno mi je zasto su neki ljuti i ne zele da ucestvuju u takmicenju, pa i glasanju,

... da razgovaramo o elementima koje neizostavno treba da sadrzi dobra fotografija,... !!!!
... uvedimo standard izbora i ocene fotografije,... otvorite novu temu
...

...

mislim da si sada zaista bezobrazan
kako je dobro sto umes da tumacis druge, sta su hteli i sta su mislili....drveni advokat..tako se zovu te osobe?
...zaista nemas mere..samo zato sto je sve tvoje zezas stalno sa glupostima..msmm-mizerija

jedina osoba koja ovde prica ruzno o drugoj osobi si ti..
lepo sam ti objasnio da ti je post obrisan jer ne mozemo da dozvolimo da se ljudi raspravljaju na temi gde se glasa, verujem da ce se svi ovde koji citaju ovo sloziti samnom i takodje sam ti rekao da ovde mozes slobodno da napises, kao sto si napisala i da to nece biti dirano..kao sto i nije...i onda kazes da sam bezobrazan.. mislim stvarno :huh:

... tesko vas je pratiti kad ,,padnete u vatru,,... strasan temperament,...

... svesna osoba zna da uz ocene NE ide komentar na glasanju,...
... moj predlog: Ko ima fotografiju na takmicarskoj temi NE glasa!!!
... svi dobro znamo da je pristrasnost jaca od realnog vidjenja,... ja tebi, ti meni,
... jasno mi je zasto su neki ljuti i ne zele da ucestvuju u takmicenju, pa i glasanju,

... da razgovaramo o elementima koje neizostavno treba da sadrzi dobra fotografija,... !!!!
... uvedimo standard izbora i ocene fotografije,... otvorite novu temu
...

...
problem je sto malo njih glasa uopste

To mi je drago da cujem:)

Sad vas napustam, odoh da pregledam oglase dalje...trazenje stana je mnogo tesko :cry:

Tab

Pa ima labilnih ljudi koje mozes lako manipuliati. Ti spadas medju one koji se nedaju lako manipulirati ali mozda nekada ni ne primetis da teces u pravcu koji neko drugi odredjuje (mozda ne bas na glasanju ali u nekim drugim situacijama). Razumem SU - radovi bi se mogli komentirati posle takmicenja kako glasace ne bi manipulirali misljenjem. Ja necu glasati ali dacu svoj kometar posle takmicenja :)

Na vintage me je tvoja ideja odusevila i dobila si punu korpicu bodova. Emin avion sam odmah bila prepoznala ali ipak nije bilo medju prvim favoritima ;)
Znaci tu necija teorija nestima da dajem poene samo Emi.

Na vintage me je tvoja ideja odusevila i dobila si punu korpicu bodova. Emin avion sam odmah bila prepoznala ali ipak nije bilo medju prvim favoritima ;)
Znaci tu necija teorija nestima da dajem poene samo Emi.

zaista? :think:

Foto br. 10 = 2 poena; Dvokrilni avion - originalan pleh - ne zelim ni da zamislim kakva je to bila avantura u njemu leteti :sad2:. Lepo sredjeno i skrojeno - nekako mi je poznat ovaj stil rada:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back