takmicenje javno ili tajno

fotografije... tajne ili ne

• fotografije ostaju anonimne

glasova: 28 58,3%
  • uz fotografiju treba da stoji i ime autora

glasova: 12 25,0%
  • svejedno mi je

glasova: 8 16,7%

• Ukupno glasova
    48
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
biti organizator ne znaci da ne ucestvujes u takmicenju.. po novim pravilima samo znaci da ne mozes da glasas, tako da.. nema razloga da ne preuzmes organizaciju takmicenja.

a sto se tice prebrojavanja glasova to smo resili :)
ti ces ih prebrojavati i tvoj rezultat ce biti zvaniican a zlozika ce ti biti supervizor. milka canic (ako bude htela mozemo i nick da joj promenimo u milka canic) :D

volim kad se lepo dogovorimo oko nekih stvari.

imamo vec jednu milku...i ta jedna je previse. :mrgreen: :lol:

ja sam mislila da nina ostaje organizator. :think:

Onda je potrebno da sam pravis svoju evidenciju glasova za svaku sliku , da bi znao kako se kotira do tvog glasa .
Razumem ja sve .... ali ako mi je neko tako drag ... odvescu ga na neku veceru, setnju i osmisliti prijatno druzenje ;)
Krsta je stvarno dobar forum ... ali ljudi ... FOOOORRRUUUM !!!
Vidis i ja koja ne ucestvujem , znam za neke fotografije ko ih je snimio ...
al dobro pazim da budem realna i cak ih vise preskacem da ne bih bila sama sa sobom u koliziji , na osnovu cega biram

Radi bolje objektivnosti receno je da organizator ne ucestvuje i ne glasa i ja sam to prihvatila...i to je nepromenljivo....
sto se tice brojanja glasova..neko ce to raditi uporedo pa cemo uporedjivati..mada svi jako brzo odustanu pa se slovo opet svede na jednog

Ne mogu ja bas sve propratiti .. ali
eto predlog
ucestvuje organizator i glasa ali ne za sebe
i niko od ucesnika nemoze za sebe da glasa
ako se vec nemoze smisliti nesto pametno onda preslikas sa drugih takmicenja i mirna Backa :)
i nezavisni supervizori

I ja smatram da je glupo da Nina ( ili ko god je organizator) ne učestvuje.
Mada razumem da je Nini već verovatno preko one stvari celog takmičenja trenutno...i meni bi bilo

U redu da ne glasam ..ali da ne ucestvujem sa svojim fotkama ni ja ne vidim razlog.... ALI kao sto rekoh
da se ubuduce otkloni svaka sumnja ..ostaje da organizator ne glasa i ne ucestvuje..a imace pomoc od strane
drugih za brojanje ko se bude dobrovoljno prijavio za tu mehanicku radnju....

Ne mogu ja bas sve propratiti .. ali
eto predlog
ucestvuje organizator i glasa ali ne za sebe
i niko od ucesnika nemoze za sebe da glasa
ako se vec nemoze smisliti nesto pametno onda preslikas sa drugih takmicenja i mirna Backa :)
i nezavisni supervizori

Ni do sada organizator i ucesnici nisu glasali za svoje fotografije.

Poslednja izmena:
Bilo bi svakom na tom mestu ... iskreno , znam koliko je to posla jer sam mesecima radila na nekom putopisu
i ako hoces da je nesto dobro , potrudis se .. a zasta ?

Zato sto zelis da sve bude najbolje a onda kada se napravii najmanja greska ili kiks...sedne ti se na grbacu i trazi da budes spaljena na lomaci kao vestica..ja sam preuzela ovaj pdf 19.9.2011.g. kada je bilo dva posta u deset dana a takmicenja ni od korova, broj pstova nekih 9000... a danas..ima 224 tema i cca 42.000 postova i jednu zdravu atmosferu za koju zelim da i dalje tako ostane..za to je trebalo ;puno truda,rada i vremena..a greske u svemu tome mogu se ispraviti u toku rada kada su primedbe dobronamerne...ja zaista vise necu dalje na ovu temu..jos manje da se branim jer se ne osecam krivom..samo vas sve molim da doprinesete boljitku svojim konstruktivnim predlozima kako bi ova nasa takmicenja bila jos bolje....

Obzirom da Nina neće moći da glasa, najbolje bi bilo da niko od učesnika nema pravo glasa.

Gde ste vi videli takmičenje u kome učesnici istog mogu da glasaju za druge učesnike?
I zašto bi, kad se takmiče jedni protiv drugih? :lol:

Ja ne poznajem nikog od vas. Samo jedno ili dvoje koji ponekad učestvuju su mi prijatelji.
Ne znam koje su njihove fotke, uvek glasam isključivo za fotku koja mi se sviđa. Crno/bele fotke preferiram.
Više puta se desilo da sam, recimo zadnja 3 glasa morala da dam, iako ih najradije ne bih, jer mi se nisu svidele ostale fotke.

Anketa. Otvorena. Sve fotke poredjane po broju (ne zna se koja je fotka cija). Naravno, jedna fotka po takmicaru. Ispod ankete postavljene fotke. Svaki glasac glasa za jednu (1) fotku. Nema glasanja za svoju fotku.

Samo sto bi se uvek znalo koliko koja fotka ima glasova. Sto ne smatram problemom, jer smo i do sada mogli vrlo lako da prebrojimo glasove na brzinu.

Dakle, nema brojanja. Anketa se zatvara sama u odredjeno vreme.

Poslednja izmena:
i da zavrsim vise ovaj cirkus koji su pojedinci napravili.

- takmicenja nastavljamo po ustaljenoj dinamici
- sobzirom da je u anketi ubedljivo pobedila opcija da autori fotografija ostaju sakriveni, oni ostaju sakriveni
- nina kao organizator takmicenja i jedina osoba koja zna autore svih fotki nece moci da glasa.
- sobzirom da je samo papa bio protiv toga da nina ucestvuje u takmicenju a i ja zaista ne vidim nijedan razlog zasto organizator takmicenja ne bi ucestvovao .. to bi bilo kao kad bi recimo kad rusija organizuje pesmu evrovizije ona odustala od takmicenja sto je apsurd i nikad se nije dogodilo .. ona moze da ucestvuje u takmicenju
- osim nine glasove ce prebrojavati korisnik koji ce ovih dana biti promovisan na mesto moderatora na fotografiji uz ninu... Han Van Zem

i dalje stoji..kad neko uoci neku nepravilnost da je odmah i prijavi..

i na svadbama kazu.ako neko ima nesto protiv.. neka kaze sad ili neka zauvek cuti :)

tako cemo i ovde..sve nepravilnosti iznesite odmah da u hodu resimo.. posle toga nijedna primedba se nece uvazavati..necemo vise praviti cirkus i iznositi stvari koje su se izdesavale pre pola godine.

odluka je konacna i ovim zavrsavamo svaku dalju pricu na ovu temu.

bik koji sedi je govorio... HAUG :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back