Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Ja sam za to da ko zeli moze da komentarise ovdje koji zeli rad, moze i svoj a ne mora... ne mora sve tako da se tim nacinom ne gubi anonimnost. Neki neces komentarisati jer naprosto ti nije inspirativan ili mu ne nalazis nikakvu zamjerku....
Ja kritiku obozavam i smatram je korisnom, a sujete ima svugdje, neko manje neko vise je sujetan, od povrijedjenih sujeta se ne moze pobjeci.
Evo npr Banzi ima neki tako umiljat ton da meni ona da kaze "baci rad u smece" mene to ne bi povrijedilo.
S druge strane svjedok sam toga kako su neki korisnici povrijedili neke druge korisnike i otjerali ih sa Likovne sto mi je zao.
Sve u svemu ono sto ocu da kazem je da treba da se trudimo da budemo uctivi i blagonakloni jedni prema drugima i da se fino druzimo a ne da se lijece kompleksi i istresa nad nekim ko je ni kriv ni duzan na dohvat ruke, tu. Dobro, mozda sam upotrijebila malo vise jakih rijeci, da bi to plasticno objasnila, ne zamjerite...
Ovdje smo jer imamo ista interesovanja i mislim da je korisno da imamo mjesto gdje mozemo POMOCI kritikama jedni drugima, i apsolutno je nebitno na kraju da li dok je takmicenje u toku ili ne, jer mi se medjusobno poznajemo, znamo stilove jedni drugima i pitanje te anonimnosti je relativno.
Jao

Drago mi je da tako misliš.
Sve se slažem sa tobom. Ali evo, i sama vidiš, i pored tvog mirnog, poučnog, tolerantnog posta, oni nastavljaju svoje..
Ali, neka im bude, za njih bar znam da neće napustiti ovaj pdf