metrostar
Početnik
- Poruka
- 7
--izbrisati temu--
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
metrostar:@nikodim Obicno su mi odgovori 'spiritualniji' ali stvarno ti je pogresan stav i duh reci. Ne verujem da je taj 'jedan ovdasnji' 'trosio vreme na gluposti', pri Hide IP programima, vecina te salje na servere u Koreji, tako da kada odes na bilo koji sajt imas korejski ip i konstatuju da si iz Koreje.
Surf is not Safe.
ekranu tvog kompjutera
Isti slucaj, davno sam sve to uninstalirao i kav i za, kome to treba. Bespoterbno samo opterecuje procesor. Opustite se ljudi, nema nikakvih zavjera protiv vas.Red_Zmaja:Npr. nemam ni jedan firewall nemam av. i nemam problema. :
Upravo tako. Ti apsoluti pristup racunaru ne mozes da blokiras zbog gomile portova koji moraju da rade i ostavljaju prostor za napad (osim kad bi pogasio sve procese ali onda ni ti ne mozes da radis nista)Red_Zmaja:A mogu da se zabraikadiram da mi nista ne moze prici ali nema potrebe (nista nije 100% sigurno al' bas ce neki strucnjaci da krenu da meni provaljuju u kom bacanje vremena).
Verovatno zato sto radis bezbedni surf.Sucur:Isti slucaj, davno sam sve to uninstalirao i kav i za, kome to treba. Bespoterbno samo opterecuje procesor. Opustite se ljudi, nema nikakvih zavjera protiv vas.
A i da ja dodam da je nikodim u pravu.
Naravno, zato i kazem samo pazite sta radite i to je to, a nakon nekog vremena to sve postane rutina (mislim na ignorisanje banera, reklama, jackpotova, kompjuterskih kvarova) itd.tab503:Verovatno zato sto radis bezbedni surf.
Veruj mi. Dok sam isao po warezima svojevremeno fasovao sam pun k. spywearova i slicnih s*anja i firewall me je spasao big time kasnije.
Da, ziska je ...Iznerviraste co'eka sad je i poruku izbrisao
Red_Zmaja:Iznerviraste co'eka sad je i poruku izbrisao![]()
![]()