Tajno oružje svake žene?

Tajno oruzje zwne ja bih rekao emotivna labilnost i sposobnost da se predje crvena linija. Objasnicu, na manipulacije tipa oblacenje, sminka, zavodjenje i alicno ne padam , ali kad kuka zelis da pomognes iako znas da nije vredno i da ce za 10 min da promeni misljenje, i da bude ok, to manipulisanje bi noglo da eadi dobro ko zna da manipulise.
Drugo, crvena linija, u svadji ili raspravi, npr dva muskarca znaju i osete gde je ta crvena linija koja ako se predje dolazi do fizickog kontakta, zene tu liniju konatantno prelaze i muskarac ne zna jednostavno kako da se postavi.

Eto dva primera.

Kao musko, vrlo je jednoatavno, zene su emotivci i oadaju na emocije, igraj se sa emocijama mozes sta hoces da radis sa njima. Ako se pravis tuzan ucinice ave da budes seecan, ako se pravis ljut ucinice ave da te razonodi, ako hoces neku korist pravi se nevinasce, samo sto mnogo muskarci to ne znaju.
A i ove zenske manipulacije aaslusas je ne glumis spasitelja, vec ai tu za nju, oduzices e sama.

I treci nacin muske manipulacije su batine, da zena izgubi svoje ja i slusa ko tele.. te totalno postane podredjena muskarcu.
Ovo naravno nisam nikad radio niti mi oada na pamet, al znam za pricu tuce je, a ona kad joj srugarice kazu ostavi ga, a nije on tako los, juce je stavio ves da se susi.

ako penis nešto isprovocira ne može da ostane u tajnosti ni u jednim pantalonama on će se pokazati pa makar ga svi prepoznali
i kakva im je to tajnovitost?:roll:
Ne mora se uvek videti dovoljno je da nosis slim bokserice i malo lagodnije pantalone.
Ja imam taj problem da mi lako ode gore, i onda npr kad setam sa devojkom praktikijem te metode. Nije uvek ocigledno, i pri tom sam izad proseka. Mozda ovo nije trebalo da kazem 😃😅

Kako kome
moje tajno oruzje nije taj deo tela
a dame ce vec prepoznati ili necce
na to ne mogu da uticcem
vazno je samo biti prirodan pa sta bude bicce.
To je iskren pristup, al obicno dosadi, mora malo tenzije da bude, pa i manipulacije.

Dacu primer mog rodjaka, lep ko lutka, hladan spolja emotivac iznutra, i onako misteriozan za svaku zenu. I tako osvoji ga jedna, moja teorija je i dalje da je pala na to sto je nedoatupan i tajnovit, i eto nakon 4 godine braka on njoj dosadi, a dao joj se bukvalno na tacni, postao vegan zbog nje, presao na iphone kao ona , navodim banalne primere al eto, uvek mora osoba da sebe stavi na prvo mesto.
On sad pati, njoj ok

Pomalo svega toga ima u većini odgovora, ali neki najbliži odgovor;
Stara poslovica kaže.... :deda:
Umiljato jagnje dve ovce sisa.
Osobine koje neku ženu čine da ima ono nešto, može se primjetiti na razne načine, poput toplih riječi, umilnih, blagih pogleda, nježnih dodira, pažljivih, lijepih manira..
Ženska toplina, nježnost i umiljatost su tajno oružje svake žene ako, naravno ima te osobine.
Ženska toplina i nježnost ne može a da se ne prrimjeti, osjeti.. čak i kada kuckamo preko ovih tastatura. Ipak, čini mi se da su današnji trendovi i neki strani uticaji na život to uveliko potisli.
Ipak, svako od nas daje ono što nosi u sebi, sve drugačije je lažno, neiskreno,nestvarno, manipulativno, kratkog vijeka.. ne može se iz koprive dobiti sok od jabuke.

"Nježnost nije osobina koja se cijeni u našoj kulturi. Nježnost plaši ljude. Nije sigurno biti nježan. Kada si nježan, onda si slab, krhak i lako te je povrijediti."
Na žalost..

Poslednja izmena:

Back