Tajni simboli na američkim novčanicama

• Začetnik teme Začetnik teme Nikko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da nas solarni sistem prolazi kroz ostala sazvezdja je nesto najgluplje sto sam cuo.
Izgleda da se brkaju pojmovi.

Sazvezdja ili konsteleracije su mnogo udaljene, i da nas sistem stvarno prolazi kroz njih, mi bi putovali svemirom, i ne bi se nalazili na kraju jednog kraka nase spiralne galaksije.
Tim putovanjem bi se zasigurno sudarili sa ostalim telima nekog solarnog sistema kad tad, a gravitacioni cirkus koji bi se stvorio bi nas odavno ubio, i rastocio vecinu planeta sistema.

Mogu do ujutro da pisem posledice one gluposti, ali mi se ne da.

Istina je da se sve krece, ali krece ZAJEDNO, tako da nikakvog kontakta izmedju konsteleracija ne moze biti.

E svasta....

Ovo si trebao milici da napises jer po njos se sazvezdja ne vide :hahaha: sto se tice sazveznja ja i dalje mislim da me zezate jer nas sistem(sunce)prolazi samo kroz 12 :hahaha: a vi i dalje nista da ukapirate :hahaha: e strasno matorog coveka ste nasli da zezate ovde

aj da se vratimo na novcanicu od 1 dolara malo :super: dosta mi pecina:roll:

hajde mi samo podvuci gde sam ja to napisala da se sazvezdja ne vide???
o ovoj nebulozi da da nas sistem prolazi samo kroz 12 sazvezdja ne zelim ni da trosim reci.
elem, ponavljam pitanje po 100 put, navedi mi spisak sazvezdja za koje ti smatras da se vide sa zemlje. i ne menjaj temu.

a mogao bi i te pecine vec jednom da spomenes. rekao si da je poenta u njima i da su na tim crtezima zasnovane skoro sve svetske religije.
cekam :D

Back