Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
Ne znam koliko je ovo baš za psihologiju, al nema veze.. Desilo mi se u zadnja dva dana da mi dvoje ljudi povere tajne (ne svoje već tuđe, rečene njima u poverenju).. Sad, ja jesam osoba od poverenja, uslov je bio da ne kažem ovima da znam, i to što mi je rečeno neće imati nikakve posledice na ove tako da tehnički nema razlike znam li ili ne.. Znam da je prva stvar koju će neko reći nešto tipa "to govori mnogo o tome kakvi su to ljudi", ali sam video tu situaciju 3-5-10-20 puta pa ne možemo reći da je izolovan slučaj i da ih je samo par takvih.. Znači dok god kažeš poverljivoj osobi, u redu je što si rekao 
A iskreno i meni ta logika deluje iznenađujuće pravilno kada dođem u takvu situaciju, po principu - "kakve veze ima?".. Koliko puta (ste saznali da) se ovo desilo vama i koliko vaših stvari izrečenih u poverenju mislite da šeta unaokolo

A iskreno i meni ta logika deluje iznenađujuće pravilno kada dođem u takvu situaciju, po principu - "kakve veze ima?".. Koliko puta (ste saznali da) se ovo desilo vama i koliko vaših stvari izrečenih u poverenju mislite da šeta unaokolo