Tajne Vatikana

Šta su ti latentni homići,breee...
Gledali odozdo.
A nisu se sjetili da im samo skinu odeždu?
:hahaha:
Pa da je bilo više žena papinica,ne bi bilo toliko silovanih oltar dečaka?
Ili možda ipak...
:per:
Ali bar ne bi imali traume.
A što se tiče njihovih tajni, nisu mi prioritet.
Mnogo opasnije su tajne koje naši političari krij od nas ovdje.
:cool:

Vatikan je uvek bio kontrAverzan...Pa ipak, oduvek su forsirali musko, a zensko bacali u drugi plan, verovatno su zato bili tako "nastrani".

Vatikan je uvek bio kontrAverzan...Pa ipak, oduvek su forsirali musko, a zensko bacali u drugi plan, verovatno su zato bili tako "nastrani".

Vrlo moguce... sve te katolkinje bi trebale da dodju u ove pravoslavne zemlje, da vide kako zene treba da zive... Ova nasa zemlja je pravi raj za zene...

Onaj Pahomije je hteo da priblizi pravoslavlje i katolicizam... i svakako je pokusao, ali kada je poceo decicom da se sluzi... pretera ga....

Vrlo moguce... sve te katolkinje bi trebale da dodju u ove pravoslavne zemlje, da vide kako zene treba da zive... Ova nasa zemlja je pravi raj za zene...

Onaj Pahomije je hteo da priblizi pravoslavlje i katolicizam... i svakako je pokusao, ali kada je poceo decicom da se sluzi... pretera ga....

Pa, morao je tako, ako je hteo da se priblizi pravoslavlje i katolicizam...I ovi tamo pape isto rade.Trebalo bi da se presele na Tajvan.

A za zene...:mrgreen:

Vatikan krije toliko tajni, da kada bi se saznao samo DEO njih, ovaj svet vise ne bi bio onakav kakav danas jeste.

Zbog mnogih interesa takve tajne se dobro cuvaju i bice otkrivene kada covecanstvo SAZRE da ih sazna.

Ima tajni koje se nikada nece otkriti jer bi bile pogubne za ljudsku rasu, a mozda i za ceo zivot na Zemlji.

Pope_JPII.gif

Ne mogu da se slozim sa ovim. Kako moze neka informacija da bude pogubna za ljudsku rasu???????????????????
Pa mene vise brine sta mi je sa porodicom sada nego sta je bilo pre 2000 godina sa bilo kim...
Moze doci samo do panike i do razocarenja vernika.
Zato kazem, bolje verujte u mene, pre cu vam ja pomoci ako mogu.
A ako ne mogu onda ste barem pokusali. Ali ako mogu...bicu korak ispred boga ahahaha

Back