Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Deco, fliper je mehanička naprava koja je bila veoooma popularna 70-ih i 80-ih godina.
Cilj je bio da se metalna kugla koja je nezadrživo jurila ka dnu iskošene table održi što duže u "igri".
Takodje, draž svakog flipera je bila "otkriti priču" tj način na koji se postižu idiotski rezultati o kojima se kasnije dugo pričalo.
Zamenili su ih automati sa igricama.
Kasnije su te automate zamenili kućni računari.
Word je imao taj fliper (pinball) i uključivao se kada promeniš boju jednoj reči, zaboravih sada koja reč beše. Čim se setim javiću.
Na kraju sam shvatio da su Ameri sami sebi skrkali zgrade sa malo ljudi unutra..Obično je radilo oko
20000 ali poginulo oko 3000...Trebaju im nove zgrade u centru grada i eto načina...Nošta me ne čudi
da sve što rade ,rade sami sebi..
Tebi momak nije dobro kada tvrdis to sto tvrdis!I koliko se secam,u zgradama je radilo preko dana 50.000 ljudi a ko sto sam video,gradice neku kulu slobode,bilo na televiziju,imace samo sezdeset spratova,a gore ce da budu neke gluposti,ne znam sta,pogledajte po internet,znaci plase se i dalje,da su ih oni srusili pravili bi duplo vece zgrade od onih koje su srusene,nisu samo one stradale,nego i jos neke manje pored bliznakinja,posle njih se skrkala zgrada od oko 50 spratova,zahvatio je pozar ali tu maketu i sliku sto sam video na tv,pa to nije nista u odnosu na one zgrade,tako da komentar,treba im mesta za nove zgrade nema veze sa mozgom,valjda bi trebalo da se kaze vece a nisu u planu za gradnju.
Bio deda po Njujork,pa secam se kad su bliznakinje gradjene,spolja bile crne,nisu jos postavili fasadu.