gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Inace zna psovati kao kocijas, zaista nemam nista protiv, opsujem i ja ponekad i volim puno pricati, jako sam komunikativna gde me u naletu price pokusao prekinuti uz psovku, onda sam se nasalila i rekla kako sa mnom tako nece razgovarati a on je rekao da se zezao, nakon cega smo usli u raspravu bespotrebno. Aposlutno bezvezan razlog, hocu reci da mi zaista ne smeta, ali mi je ruzno cuti to meni kao devojci. Rekla sam ako cemo na takav nacin razgovarati prekinut cu vezu, na sta mi je nadmenog stava rekao ajde spusti slusalicu ako smes, i ja sam spustila , posle toga me pozvao ponovo i rekao da to vise nikada ne radim, pokusala sam celokupnu situaciju iskulirati i okrenuti na zajebanciju, medjutim on se i dalje ljutio i poceo sluzbeno pricati sa mnom i tako smo na kraju resili da se vise necemo ni cuti. Ali ja to uopce nisam shvatila ozbiljno. Proslo je 7 dana, bas smo ko deca. Vise je bilo naticanje ko ce koga ostaviti donjeg i ko ce nadobiti na kraju. Nije to razlog nikakav, ja bi se rado javila njemu ali ni meni moj ego to ne dozvoljava jer sam i previse puta spustala loptu.
немам ништа да додам, све си сама рекла, енде. :Д