Taj muski ponos i ego..

Окани га се, очигледно има своје ја. А ако нема намеру да мења девојке, свакако треба да почне с тим. Младост и постоји да се максимализују сви могући потенцијали.

Ja uvidjam svakako, ali ocigledno on ne. I cekam da se on potrudi ispraviti jer je vecinskim delom vise kriv.

схватите да се људи карактерно, суштински, никада не мењају
размислите сви о било којој својој вези и сетите се нечега што вам је сметало, и реално реците је л се десило једном или х пута, искрено
ко је дрндав, биће дрндав
ко је патолошки љубоморан, биће патолошки љубоморан
неће да престане, неће ништа бити мање

е сад да л можете и хоћете да живите са тим, то је друга тема.

Sta mislis sto mu je toliki ego?

ne znam, sad razmisljam o tom drugom :lol:

- - - - - - - - - -

Pa imam i ja svoje ja i dostojanstvo. Ali meni je zao da zavrsimo iz tako glupog razloga pre nego sto ista poceli. Drugo je da mi je pokazao hladnocu, da se udaljio ili bilo sta pa da skontam da nema od njega nista.

ma vooooli te bre, samo se pravi :)

haha, iskrena da budem, mladji je od mene, i nagovestio mi je da trazi zrele, stabilne devojke. ovo je meni bilo detinjasto sa njegove strane, i ja bih rado porazgovarala da stvari postavimo na mesto pa makar se nikad vise ne budemo culi, jednostavno sam ostala nedorecena. Glupo mi je da prva posustanem jer ce ispasti da me pobedio i da moze kako hoce, mozda da sacekam par dana da vidim da li ce se javiti pa da ja posaljem poruku ako se on ne javi?

Ne znam, misljenja sam da ako sam mu se zaista svidela kako je to pricao onda ce zelja prevagnuti nad ponosom..ali me ovo brisanje sa instagrama dotuklo, bas nigde veze.

Jedna tvoja poruka njemu pomoću telefona razbila bi iluzije ili dvoumljenja oko toga ko je detinjast, a ko nije ili ko je sujetan, a ko nije. Stvar je vrlo prosta. Sujetu ostavi iza sebe, pošalji mu poruku u kojoj će naglasiti koliko ti je stalo do njega. Ako ti ne odgovori ili ti nešto loše odgovori, onda znaš da je kraj i ideš dalje. Nemaš šta da izgubiš.
Sve što god budeš pokušala tako što se nećeš javljati, izbrisati ti njega itd. samo može da dovede do toga da ćeš svoje ponašanje staviti u isti rang sa njegovim ponašanjem, koje si prethodno ocenila kao neprihvatljivo.
Ali, dakle,... moraš valjda biti dovoljno zainteresovana i zrela da rešiš stvar.

Ja ne znam kako neko moze da se zaljubi i zakljuci da je ta osoba za duze staze preko vajbera i instagrama.
Ja mislim da je on samo prsnuo jer je toliko apstinirao a ti mu verovatno nisi ni davala i odugovlacila dok ti on ne obeca kule i gradove prvo.

Inace zna psovati kao kocijas, zaista nemam nista protiv, opsujem i ja ponekad i volim puno pricati, jako sam komunikativna gde me u naletu price pokusao prekinuti uz psovku, onda sam se nasalila i rekla kako sa mnom tako nece razgovarati a on je rekao da se zezao, nakon cega smo usli u raspravu bespotrebno. Aposlutno bezvezan razlog, hocu reci da mi zaista ne smeta, ali mi je ruzno cuti to meni kao devojci. Rekla sam ako cemo na takav nacin razgovarati prekinut cu vezu, na sta mi je nadmenog stava rekao ajde spusti slusalicu ako smes, i ja sam spustila :worth:, posle toga me pozvao ponovo i rekao da to vise nikada ne radim, pokusala sam celokupnu situaciju iskulirati i okrenuti na zajebanciju, medjutim on se i dalje ljutio i poceo sluzbeno pricati sa mnom i tako smo na kraju resili da se vise necemo ni cuti. Ali ja to uopce nisam shvatila ozbiljno. Proslo je 7 dana, bas smo ko deca. Vise je bilo naticanje ko ce koga ostaviti donjeg i ko ce nadobiti na kraju. Nije to razlog nikakav, ja bi se rado javila njemu ali ni meni moj ego to ne dozvoljava jer sam i previse puta spustala loptu.

Back