Окани га се, очигледно има своје ја. А ако нема намеру да мења девојке, свакако треба да почне с тим. Младост и постоји да се максимализују сви могући потенцијали.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili bar da se javi pa bih ja preuzela stvar u svoje ruke, ali on ni poruke da posalje
Окани га се, очигледно има своје ја. А ако нема намеру да мења девојке, свакако треба да почне с тим. Младост и постоји да се максимализују сви могући потенцијали.
procitala sam nabrekli udosetim njegov nabildani ego?
Ja uvidjam svakako, ali ocigledno on ne. I cekam da se on potrudi ispraviti jer je vecinskim delom vise kriv.
Pardon, mladost postoji da bi se deca na vreme pravila
procitala sam nabrekli ud
Sta mislis sto mu je toliki ego?
Pa imam i ja svoje ja i dostojanstvo. Ali meni je zao da zavrsimo iz tako glupog razloga pre nego sto ista poceli. Drugo je da mi je pokazao hladnocu, da se udaljio ili bilo sta pa da skontam da nema od njega nista.
Pa imam i ja svoje ja i dostojanstvo. Ali meni je zao da zavrsimo iz tako glupog razloga pre nego sto ista poceli. Drugo je da mi je pokazao hladnocu, da se udaljio ili bilo sta pa da skontam da nema od njega nista.
ne znam, sad razmisljam o tom drugom
То је некада имало смисла.
Ne razmisljaj, ohrabri se, priupitaj.
Mozda ti objasni.
ma ja bih vise da mi pokaze
pusti objasnjavanje
Danas tek ima.
haha, iskrena da budem, mladji je od mene, i nagovestio mi je da trazi zrele, stabilne devojke. ovo je meni bilo detinjasto sa njegove strane, i ja bih rado porazgovarala da stvari postavimo na mesto pa makar se nikad vise ne budemo culi, jednostavno sam ostala nedorecena. Glupo mi je da prva posustanem jer ce ispasti da me pobedio i da moze kako hoce, mozda da sacekam par dana da vidim da li ce se javiti pa da ja posaljem poruku ako se on ne javi?
Ne znam, misljenja sam da ako sam mu se zaista svidela kako je to pricao onda ce zelja prevagnuti nad ponosom..ali me ovo brisanje sa instagrama dotuklo, bas nigde veze.
Go for it.
Ja ne znam kako neko moze da se zaljubi i zakljuci da je ta osoba za duze staze preko vajbera i instagrama.
Ja mislim da je on samo prsnuo jer je toliko apstinirao a ti mu verovatno nisi ni davala i odugovlacila dok ti on ne obeca kule i gradove prvo.