Tadicevcima zbog pljacke budzeta preti 12 god robije! Tadic traze da "isprave greske"

Meni uopste nisu jasni zuti ovde na forumu...pa jel vama dopire do svesti da ste i vi opljackani isto kao i mi?pa i vi cete da placate skuplju struju,benzin,komunalije,poreze kad ovim lopovima zafale pare u budzetu i da placate zelenaske kredite koje uzimaju zbog toga...koja je to smetnja u vasim glavama da vam to bude jasno?...pa ja za koga god da sam kad hbi ovakvi "rezultati" njegove vlasti izasli gledao da ga napusavam a ne branim...sta bre ima ja da branim lopove koji me kradu??!!!zar nije normalno da svi od bagre trazimo odgovornost za to??!

:dash:

Meni uopste nisu jasni zuti ovde na forumu...pa jel vama dopire do svesti da ste i vi opljackani isto kao i mi?pa i vi cete da placate skuplju struju,benzin,komunalije,poreze kad ovim lopovima zafale pare u budzetu i da placate zelenaske kredite koje uzimaju zbog toga...koja je to smetnja u vasim glavama da vam to bude jasno?...pa ja za koga god da sam kad hbi ovakvi "rezultati" njegove vlasti izasli gledao da ga napusavam a ne branim...sta bre ima ja da branim lopove koji me kradu??!!!zar nije normalno da svi od bagre trazimo odgovornost za to??!

:dash:

ne konta njihov mozak to. oni su optickim linkom privezani na centralu DS-a u krunskoj i za vecinu njih misli Tadic.

Evo kao prvi rezultat ovih pronevera i manjkova - povecava se registracija automobila sa malim motorima sa 100 evra na 300 evra godisnje.

ROKAJ SNIMAJ

Ministarka finansija Diana Dragutinović izjavila je da je završni račun budžeta za 2008. povučen da bi se uskladio sa izveštajem Državne revizorske institucije.

Ona je na konferenciji za novinare kazala da se radi o tehničkom usklađivanju, odnosno da u završni račun nisu bili uračunati prihodi po osnovu kursnih razlika, koji su ušli u izveštaj Državne revizorske institucije.

Kada se obračunaju prihodi po osnovu kursnih razlika, prihodi budžeta u 2008. godini biće veći, a rashodi će ostati isti, tako da će budžetski deficit biti manji nego u završnom računu koji je bio dostavljen Skupštini Srbije, kazala je Dragutinovićeva.

Ministarka je navela da će za nekoliko dana novi završni račun biti dostavljen Skupštini Srbije, sa obračunatim kursnim razlikama.

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović kazala je juče da je vlada povukla izveštaj o završnom računu budžeta za 2008, a opozicioni poslanici su tražili da se na posebnoj sednici raspravlja o tom izveštaju, kao i o izveštaju DRI.

--------

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

kakva smo mi sprdnja od drzave - MINISTARKA FINANSIJA JAVNO PRIZNAJE DA JE IZVRSILA KRIVICNO DELO :hahaha:

I nikom nista - Tuzilac Radovanovic cuti :think:

Zavrsni racun je ko nije znao zvanican dokument i isti se ne moze menjati, i svako menjanje istog predstavlja krivicno delo falsifikovanja i zloupotrebe sluzbenog polozaja.

Mora kazu da se malo nasteluje - samo da ne preteraju pa da se pojavi suficit :hahaha:

Poslednja izmena:
“Rekao sam juče zašto neću da kažem javno - zato što ljudima hoću da dam drugu šansu. To je osnovni princip demokratije, čak i kada ne rade dobro treba da dobiju šansu, što ne znači da treba da im dajemo šansu uvek i beskonačno”, poručio je Tadić.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Zar nije ovaj Tadic - komedijas?

Tadic daje DRUGU SANSU ZA KRIVICNO DELO PRONEVERE I KRADJE z:D

da nije tuzno bilo bi smesno

picture.php

a pazi sta kaze Cvetkovic - NE MENJAT TIM KOJI DOBIJA :hahaha:

ja ne znam jel ovo neko takmicenje za sto gluplju i smesniju izjavu ili sta :mrgreen:

B92 Info Vesti Politika
Premijer: Ne menjati pobednički tim
4. decembar 2009. | 16:18 | Izvor: B92, Beta, Tanjug
Beograd -- Vladi ne treba rekonstrukcija, smatra premijer Mirko Cvetković koji ocenjuje da ne treba menjati, kako kaže, tim koji pobeđuje.

Za razliku od predsednika, premijer Srbije je zadovoljan radom ministara u Vladi i na pitanje o eventualnoj rekonstrukciji vlade odgovara da tim koji pobeđuje ne treba menjati. Cvetković međutim najavljuje da će početi razgovore prvo sa svim ministrima zajedno, a potom pojedinačno o izveštaju Državne revizorske institucije o trošenju budžeta za 2008. godinu.

Pitanje rekonstrukcije Vlade, koju je praktično pokrenuo predsednik Borist Tadić kritikujući rad pojedinih ministara, za premijera Srbije Mirka Cvetkovića večna je tema koja s vremena na vreme dobija svoj vrhunac.

“Ako se pogledaju rezultati Vlade kao tima, koji su ostvareni u ovoj godini i ako je pitanje u vezi sa tim, koje ste postavili, ja mislim da tim koji pobeđuje ne treba menjati”, poručio je on

:hahaha:

a vrhunac tadicevskog licemerja i lopovluka je da u njihovom budzetu u kojem nema para za narodne kuhinje, da se nahrane 700.000 gladnih - ima para kolko hoces za njihovo prezederavanje u kafanama, za njihove pevaljke, audije, bmwove i mercedese.

U čemu se voze opozicionari? Velja, Toma, Todorović, Aca?
Lada? UAZ? Golf dvojka (prvi vlasnik-prva farba)?

U čemu se voze opozicionari? Velja, Toma, Todorović, Aca?
Lada? UAZ? Golf dvojka (prvi vlasnik-prva farba)?

oni se voze o svom trosku i ta vozila im se ne placaju iz budzeta.

ne bi ja imao nista da se tadic vozi o svom trosku cime god hoce sve dok je te pare posteno zaradio.

a licemerno je i krajnje pokvareno da se u drzavi u kojoj ima 700.000 gladnih drzavni funkcioneri voze u najnovijim audijima A8 u full lopremi i trose svakog meseca desetine i stotine miliona dinara na pevaljke i kafane.\ - dok 700.00 crkava od gladi.

Ja da sam vlast licno bi se odrekao sluzbenog automobila isao bih na posao sopstvneim - ko sto radim inace ceo zivot , i prvi bi mi prioritet bio da nahranim gladne.

A kod vas u budzetu nema para za tu stavku. Licemeri.

oni se voze o svom trosku i ta vozila im se ne placaju iz budzeta.

ne bi ja imao nista da se tadic vozi o svom trosku cime god hoce sve dok je te pare posteno zaradio.

a licemerno je i krajnje pokvareno da se u drzavi u kojoj ima 700.000 gladnih drzavni funkcioneri voze u najnovijim audijima A8 u full lopremi i trose svakog meseca desetine i stotine miliona dinara na pevaljke i kafane.\ - dok 700.00 crkava od gladi.

Ja da sam vlast licno bi se odrekao sluzbenog automobila isao bih na posao sopstvneim - ko sto radim inace ceo zivot , i prvi bi mi prioritet bio da nahranim gladne.

A kod vas u budzetu nema para za tu stavku. Licemeri.
O svom trošku, svoja vozila, ok.

Koja vozila koriste SRS i SNS naprimer?

U Evropi, gde je nasa vlast navalila da udje sto pre, svi koji nenamenski trose (citaj kradu) pare iz budzeta, zavrse u dugogodisnjem zatvoru.

Nadam se da ce Evropa stici u Srbiju sto pre , kroz vladavinu prava i zakona i da ce u skladu sa tim Dragan Djilas i njegove kolege ministri iz vlade Srbije takodje zavrsiti u zatvoru zbog krivicnog dela pronevere tj kradje budzetskih sredstava.

Kad moze u zatvoru da zavrse lekar ili zatvorski cuvar za 100-200 evra mita onda MORAJU I TREBAJU DA ZAVRSE U ISTOM I TADICEVI MINISTRI I KADROVI ZBOG MILIONSKIH PRONEVERA :rtfm:

Poslednja izmena:
Milion cevapa za godinu dana!
Nije ni cudo sto su tako ugojeni i nagojeni,bruka i sramota.

Tove se na nas racun...dobro ne bas moj...jos:lol:...ali opet placate ih da hvataju zjale i jedu ko svinje!

pa sta je to 15 milijardi dinara :lol:

Ma to je sitnis za ono sto su maznuli za ovih lepih 9 godina!

Back