DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Povučen završni račun za 2008.
.
joj samo da ne nadju neke pljacke iz prve polovine 2008

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Povučen završni račun za 2008.
.
pa nek nadju ja nemam nista protiv. nego da ima pljacki u prvoj polovini, ne bi tadic povlacio zavrsni raucn nego bi to udario na sva zvona.
Meni uopste nisu jasni zuti ovde na forumu...pa jel vama dopire do svesti da ste i vi opljackani isto kao i mi?pa i vi cete da placate skuplju struju,benzin,komunalije,poreze kad ovim lopovima zafale pare u budzetu i da placate zelenaske kredite koje uzimaju zbog toga...koja je to smetnja u vasim glavama da vam to bude jasno?...pa ja za koga god da sam kad hbi ovakvi "rezultati" njegove vlasti izasli gledao da ga napusavam a ne branim...sta bre ima ja da branim lopove koji me kradu??!!!zar nije normalno da svi od bagre trazimo odgovornost za to??!
![]()
satro nisu uracunali nekakve - kursne razlike![]()
kakva nebuloza za prikrivanje falsifikata
“Rekao sam juče zašto neću da kažem javno - zato što ljudima hoću da dam drugu šansu. To je osnovni princip demokratije, čak i kada ne rade dobro treba da dobiju šansu, što ne znači da treba da im dajemo šansu uvek i beskonačno”, poručio je Tadić.
B92 Info Vesti Politika
Premijer: Ne menjati pobednički tim
4. decembar 2009. | 16:18 | Izvor: B92, Beta, Tanjug
Beograd -- Vladi ne treba rekonstrukcija, smatra premijer Mirko Cvetković koji ocenjuje da ne treba menjati, kako kaže, tim koji pobeđuje.
Za razliku od predsednika, premijer Srbije je zadovoljan radom ministara u Vladi i na pitanje o eventualnoj rekonstrukciji vlade odgovara da tim koji pobeđuje ne treba menjati. Cvetković međutim najavljuje da će početi razgovore prvo sa svim ministrima zajedno, a potom pojedinačno o izveštaju Državne revizorske institucije o trošenju budžeta za 2008. godinu.
Pitanje rekonstrukcije Vlade, koju je praktično pokrenuo predsednik Borist Tadić kritikujući rad pojedinih ministara, za premijera Srbije Mirka Cvetkovića večna je tema koja s vremena na vreme dobija svoj vrhunac.
“Ako se pogledaju rezultati Vlade kao tima, koji su ostvareni u ovoj godini i ako je pitanje u vezi sa tim, koje ste postavili, ja mislim da tim koji pobeđuje ne treba menjati”, poručio je on
a vrhunac tadicevskog licemerja i lopovluka je da u njihovom budzetu u kojem nema para za narodne kuhinje, da se nahrane 700.000 gladnih - ima para kolko hoces za njihovo prezederavanje u kafanama, za njihove pevaljke, audije, bmwove i mercedese.
U čemu se voze opozicionari? Velja, Toma, Todorović, Aca?
Lada? UAZ? Golf dvojka (prvi vlasnik-prva farba)?
O svom trošku, svoja vozila, ok.oni se voze o svom trosku i ta vozila im se ne placaju iz budzeta.
ne bi ja imao nista da se tadic vozi o svom trosku cime god hoce sve dok je te pare posteno zaradio.
a licemerno je i krajnje pokvareno da se u drzavi u kojoj ima 700.000 gladnih drzavni funkcioneri voze u najnovijim audijima A8 u full lopremi i trose svakog meseca desetine i stotine miliona dinara na pevaljke i kafane.\ - dok 700.00 crkava od gladi.
Ja da sam vlast licno bi se odrekao sluzbenog automobila isao bih na posao sopstvneim - ko sto radim inace ceo zivot , i prvi bi mi prioritet bio da nahranim gladne.
A kod vas u budzetu nema para za tu stavku. Licemeri.
a pazi sta kaze Cvetkovic - NE MENJAT TIM KOJI DOBIJA
ja ne znam jel ovo neko takmicenje za sto gluplju i smesniju izjavu ili sta
![]()
Pre jedno pola sata cuo sam na radio S-u da niko nece odgovarati jer pazi ovo....niko nije ucinio velike greske!![]()
Milion cevapa za godinu dana!
Nije ni cudo sto su tako ugojeni i nagojeni,bruka i sramota.
pa sta je to 15 milijardi dinara![]()