Tadiceva i Maroviceva izvinjenja su uticala na oslobadjajuce presude ubicama Srba?

Da li su izvinjenja Tadica i Marovica uticala na donosenja presuda u Hagu?

• Da, naravno da su njihova izvinjenja imala uticaja

• Ne, njihova izvinjenja nisu mogla nikako uticati na sudije u Hagu

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
aj opet
cinjenice
tadic je marioneta i kvisling

amerika i njeni marionetski sateliti iz eu i nato pakta su osnovali haski sud

hrvati,siptari i muslimani su bili americki eu i nato saveznici u ratu protiv srba,od 1992 do 1999

srbi su porazeni a u srbiji instalirana marionetska i kvislinska vlast

srbima se sudi kao porazenoj strani

Tacno je da je vecina sudija koji su u Hagu presudjivali Srbima iz zemalja NATO pakta i Britanskog Komonvelta, a takodje je tacno da je Saudijska Arabija najveci finansijer Haske inkvizicije, ali niko ne moze da me ubedi da na donosenje presuda u Hagu nisu imala uticaja izvinjenja koja su Svetozar Marovic i Boris Tadic upucivali ustasama. Ne znam samo u cije ime su upucivali ta izvinjenja? Ja mislim da bi trebalo da se donese zakon na osnovu kojeg bi Boris Tadic morao da ide na robiju zbog tih izvinjenja.

Tadic je kvisling i radio je po dikatatu svojih gazda u briselu ibjeloj kuci odnosno stranih ambasada u bg

kako je taj sud osnovan i kako,i ko ga je osnovao,svi znamo ,saudijsk arbija je glavni americki saveznik na bilskom istoku

tog gotovinu i markaca su iskopali eto samo da bi se imao privid kako je taj sud pravedan,gotovina bivsi placenik ovaj drugi konobar ,komedija, a ovamo su osudili komplet vojno i politicko rukovodsvo RS,RSK

Back