Tadic zaboravio otici u Bratunac

SANDRINAbg:
Iako pitanje nije meni postavljeno, odgovoriću da Hitler nije Srbin iz Srbije, a to je velika razlika.

Naučiti nešto i od muslimana i 'rvata na njihovim sajtovima, a ne samo kopirati pljuvanje svih Srba i cele zemlje Srbije..!

Meni je potpuno svejedno da li je neki zločinac Srbin ili Hrvat. Ne mogu da se poistovećujem sa njima ko kog da su.

Šta da naučim od "rvata i muslimana" sa tih sajtova? Da mi otvore oči, pa da postanem njihvova srpska verzija?

U tom slučaju radije ću da budem srpski izdajnik, kako me ovde doživaljavaju pristalice radikala i SPS, a i poneki DSS.

BG1109:
Meni je potpuno svejedno da li je neki zločinac Srbin ili Hrvat. Ne mogu da se poistovećujem sa njima ko kog da su.

Šta da naučim od "rvata i muslimana" sa tih sajtova? Da mi otvore oči, pa da postanem njihvova srpska verzija?

U tom slučaju radije ću da budem srpski izdajnik, kako me ovde doživaljavaju pristalice radikala i SPS, a i poneki DSS.

E moj BG, jadno jadno jadno.

Uvek sam se pitao otkud u Beogradu toliko broj pametnjakovica, da li zato sto je grad veliki ili je njihov broj stvarno veliki..

ratnistrateg:

Uvek sam se pitao otkud u Beogradu toliko broj pametnjakovica, da li zato sto je grad veliki ili je njihov broj stvarno veliki..

Ako je to sve što imaš da kažeš, onda nije trebalo ni da mi odgovaraš. Ovo su dve besmislene rečenica koje niti hoću, niti mogu da razumem.

Ako možeš da me demantuješ, samo napred, a ako ne nemoj da kukaš, molim te.

Njegov post u opste nema smisla niti ko od njega trazi da se positovjecuje sa zlocinima. Kakava glupost!

Mi u ovoj temi kritikujemo Tadica sto nije obisao Bratunac i dovodimo u pitanje njegovu pro-srpsku orjentisanost.

Iron Lord:
Ako je otišao neko od Srpske Radikalne Stranke na godišnjicu, odmah dobijaju od mene blanko glasački listić i broj lične karte!

Evo ga Irone samo za tebe, nadam se da ces ovoga puta ostati cestit i glasati za SRS :p
Такође, упознајемо домаћу јавност да је данас на Петровдан у Братунцу одржан помен Србима који су страдали између 1992. и 1995. године, укупно 3.280 Срба је убијено, у највећој мери цивила, жена, деце, стараца. И у највећој мери од снага Насера Орића. На тој данашњој комеморацији нико се није појавио до званичне Србије, нити се огласио. Када је у питању Сребреница сви су спремни да се посипају пепелом, да прихватају кривицу која им је наметнута, а када су у питању српске жртве, данас у Братунцу из Србије није био нико, сем делегације Српске радикалне странке коју је предводио генерални секретар Александар Вучић. У делегацији су били Мирко Благојевић, председник Извршног одбора Српске радикалне странке др Војислав Шешељ из Републике Српске, Сулејман Спахо, посланик Српске радикалне странке у Скупштини Србије и Небојша Стефановић, такође посланик Српске радикалне странке у Скупштини Србије. И то говори о односу наше државе према Србима, према српском народу, а морам да вам кажем да је јуче на, ваљда, опроштајном пријему, званична Србија била у претставнику потпредседника владе Божидара Ђелића. Ја увек имам проблем када поменем Божидара Ђелића, да не кажем Делић, па се све угризем за језик. Да оде на опроштајни пријем амбасадору који је недвосмислено, не смо тражио да се одрекнемо Косова и Метохије, него нас упозорио шта нас чека после тога, на Војводину и Рашку област.

ratnistrateg:
Njegov post u opste nema smisla niti ko od njega trazi da se positovjecuje sa zlocinima. Kakava glupost!

Mi u ovoj temi kritikujemo Tadica sto nije obisao Bratunac i dovodimo u pitanje njegovu pro-srpsku orjentisanost.

Tražili su da se posete neki sajtovi gde balije i uje pljuju po čedama, mogu samo da zamislim šta je to, pa pretpostavljam nam se zamera što ne koristimo istu terminologiju.

Tadic je tenkre...e sad ako zbog toga nije otisao,sta se moze,nemojmo ga vise birati...ako smatra da u Bratunac ni ne treba da ide onda je ozbiljan izdajnik i onda treba da trpi neke sankcije zbog takvog ponasanja...svaki Srbin koji olako prelazi preko zlocina pocinjenih prema njegovom narodu ne zasluzuje da se naziva takvim imenom a o predsednikovanju ne bi trebalo ni pricati....odgovornost da se takve stvari nikad ne ponove je ogromna a volina ne priznaje ni da su se desile...

jeremijabg:
Tadic je tenkre...e sad ako zbog toga nije otisao,sta se moze,nemojmo ga vise birati...ako smatra da u Bratunac ni ne treba da ide onda je ozbiljan izdajnik i onda treba da trpi neke sankcije zbog takvog ponasanja...svaki Srbin koji olako prelazi preko zlocina pocinjenih prema njegovom narodu ne zasluzuje da se naziva takvim imenom a o predsednikovanju ne bi trebalo ni pricati....odgovornost da se takve stvari nikad ne ponove je ogromna a volina ne priznaje ni da su se desile...

Trebalo je da ode obavezno i magarčina je što nije. Kad je mogao u Srebrenicu (što mu ne zameram), trebalo je, čak i pre u Bratunac.

Ali ne za*ebavaju se novinari s njim bez veze:"Tadić dele nedelje nije lupio glupost. Nije dao ni jedan intervju".

ratnistrateg:

Grad jeste veliki...oko tri miliona ljudi, ali ne zaboravimo koliko je samo muslimanskih i hrvatskih izbeglica došlo ovde i žive ovde, što ne bih i nemam ništa protiv, a sve do saznanja da su pojedinci zapravo najveći mrzitelji i Srbije i svega srpskog...valjda iz "zahvalnosti" što smo ih prigrlili raširenih ruku kao i svakoga drugog... :? :confused:

jeremijabg:

Da i da podvučem...Ja znam da je moj glas svakako izgubio za sva vremena, a izmedju ostalog i zbog ovog...a i iz moje okoline...koliko je tek ljudi skroz razočarano...sram te bilo Borise, a mene je još više sramota što mu dadoh svoj glas..! :evil: :?

*BILJA*:
Pogresnu sliku se stavio.
Stavi Zorana Djindjica, kad vec ne mozes da se ni sa mrtvima ne sprdas!

SANDRINAbg:
Sa mrtvima se sprdaju svi koji imaju neku gensku falinku...strašno. :?

Osoba A: Jao slatka što tebi lepo stoji crnina!
Osoba B: Ma ja sam u prošlom životu bila
crna udovica
Osoba A: Stvarno? Ja sam u prošlom bila bogomoljka....
Osoba B: A šta je onda bio Iron Lord u prošlom životu?
Osoba A: Obzirom kako sve pamti i čuva izgleda da je bio
veverica...

BG1109:
Po toj logici, Biljo, ni o Hitleru ne bi trebalo loše da se govori.
Meni Hitler ništa loše nije uradio...

Back