ТАДИЋ УСКОРО НА ОПЕРАЦИЈИ

Jok bre paja, kod nas se umire od operacije cukljeva, glaukoma, slepog creva, i sve tako nekih rutinskih operacija.
A operacija tetive voljenog nam presjednika, e to je bas ozbiljna stvar, za tako nesto se zovu experti iz US(R)A

pa daj onda da nase ortopede i hirurge sa sve drugim lekarima da prekvalifikujemo u mesare..i veterinare....ako nisu u stanju da zakrpe svog ministra i predsednika...sto bre da se uce na narodu...

Тадић: Операција тетиве у наредне две недеље

БЕОГРАД – Председник Србије Борис Тадић изјавио је вечерас да ће у наредне две седмице оперисати ахилову тетиву, на једној београдској клиници.

"У овом тренутку није одређена операциона сала, али мислим да ће то бити на Бањици, не знам на којој клиници, мислим да је на ВМА", рекао је Тадић новинарима који је на прославу осмог рођендана Г17 плус у Центру "Сава" дошао уз помоћ штапа.

Тадић је додао да је данас био код лекара, где му је речено да је потребно да што пре оперише АХИЛОВУ ТЕТИВУ ЛЕВЕ НОГЕ, и то у наредне две недеље.

"То ће бити у једном од дана у наредне две недеље, као када кажем да ће Србија у наредних десет година ући у Европску унију, то значи једне од тих година, а не за 10 година", рекао је шеф државе.

Према његовим речима, ахилову тетиву је повредио на кошарци и тиме обновио ранију повреду, од пре више година.

"Сад сам је додатно повредио и оперисаћу је, мислим, у понедељак, уторак", рекао је Тадић и додао да већ 15 месеци већ има тај проблем. Тадић је, уз осмех, додао да ће бити "прилике за разне мизантропе да се радују", али да може да се "бори и са једном ногом".

Он је поновио да ће операција бити обављена у Србији, а да пошто је "дисциплинован човек", слушаће "шта лекари кажу".

"Значи, радићу све време као и свих претходних случајева када сам имао сличне лекарске интервенције. Одмах следећег дана почињем да радим", рекао је Тадић.
Танјуг
објављено: 15/12/2010

http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Tadic-Operacija-tetive-u-naredne-dve-nedelje.sr.html

Problemi sa nogama su u politici ,takoreći, bolest profesije. Jer svi znamo onu narodnu o kratkim nogama...

:rotf:

Код њега вероватно и јесу тетиве у глави.

Ух Софија, забрнинух се.
Па просрбин је рођен у Сарајеву.
Дал' ће остати најљепши послије интервенције?

Vanzemaljci kidnapovali Amerikanca, Rusa i Bosanca, kako bi mogli da ih proučavaju. Otvore glavu Rusu, kad tamo neka super mašina, radi pa rastura. Oni se začude, pogledaju i odluče da su Rusi mnogo napredni i da ih neće napasti. Otvore glavu Amerikancu a ono neka mašinica, radi punom parom, ništa se ne čuje, sve neke brojke, slova… Oni oduševljeni. I odluče da ni Amera ne diraju. A Bosanac… e to je tek zadalo probleme vanzemaljcima. Otvore mu glavu kad unutra samo jedna ŽICA! Oni gledaju, proučavaju ali ništa se ne događa. Jedan se ohrabri i preseče je. I tek Bosancu otpadoše uši!

Predsednik Tadić operiše nogu

Predsednik Srbije Boris Tadić operisaće u naredne dve nedelje Ahilovu tetivu, zbog povrede koju je zadobio igrajući košarku...

tad-v.jpg

POVREDA - Predsednik je sinoć na proslavi osam godina osnivanja G17 plus u beogradskom Sava centru najavio operaciju desne noge, ali je rekao da će uprkos tome nastaviti da radi.
- Radiću sve vreme kao i u prethodnim slučajevima kada sam imao lekarske intervencije - rekao je predsednik republike.
Tadić, koji se kretao vidno hramljući i uz pomoć štake, rekao je da je Ahilovu tetivu desne noge povredio na košarci i da će biti operisan u Srbiji.
- Mogu da se borim i sa jednom nogom - našalio se Tadić.
Inače, još se prošle nedelje moglo primetiti da Tadić ima problema sa nogom.
On je naveo da su mu doktori savetovali da operacija bude što skorije i da će biti obavljena najverovatnije na ortopedskoj klinici na Banjici.

http://24sata.rs/vesti.php?id=86081

Pa kako da je ne povredi kad ga narod kune tolke godine :per:
Al nema veze:
- Mogu da se borim i sa jednom nogom - našalio se Tadić.

Тадић: Операција тетиве у наредне две недеље

БЕОГРАД – Председник Србије Борис Тадић изјавио је вечерас да ће у наредне две седмице оперисати ахилову тетиву, на једној београдској клиници.

"У овом тренутку није одређена операциона сала, али мислим да ће то бити на Бањици, не знам на којој клиници, мислим да је на ВМА", рекао је Тадић новинарима који је на прославу осмог рођендана Г17 плус у Центру "Сава" дошао уз помоћ штапа.

Тадић је додао да је данас био код лекара, где му је речено да је потребно да што пре оперише АХИЛОВУ ТЕТИВУ ЛЕВЕ НОГЕ, и то у наредне две недеље.

"То ће бити у једном од дана у наредне две недеље, као када кажем да ће Србија у наредних десет година ући у Европску унију, то значи једне од тих година, а не за 10 година", рекао је шеф државе.

Према његовим речима, ахилову тетиву је повредио на кошарци и тиме обновио ранију повреду, од пре више година.

"Сад сам је додатно повредио и оперисаћу је, мислим, у понедељак, уторак", рекао је Тадић и додао да већ 15 месеци већ има тај проблем. Тадић је, уз осмех, додао да ће бити "прилике за разне мизантропе да се радују", али да може да се "бори и са једном ногом".

Он је поновио да ће операција бити обављена у Србији, а да пошто је "дисциплинован човек", слушаће "шта лекари кажу".

"Значи, радићу све време као и свих претходних случајева када сам имао сличне лекарске интервенције. Одмах следећег дана почињем да радим", рекао је Тадић.
Танјуг
објављено: 15/12/2010

http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Tadic-Operacija-tetive-u-naredne-dve-nedelje.sr.html

Како оно својевремено рече један популарни политичар?
Не могу да се сетим..нешто као

"и тита је................"

Back