ТАДИЋ УСКОРО НА ОПЕРАЦИЈИ

Милунка Савић

Buduća legenda
Poruka
36.021
Тадић: Операција тетиве у наредне две недеље

БЕОГРАД – Председник Србије Борис Тадић изјавио је вечерас да ће у наредне две седмице оперисати ахилову тетиву, на једној београдској клиници.

"У овом тренутку није одређена операциона сала, али мислим да ће то бити на Бањици, не знам на којој клиници, мислим да је на ВМА", рекао је Тадић новинарима који је на прославу осмог рођендана Г17 плус у Центру "Сава" дошао уз помоћ штапа.

Тадић је додао да је данас био код лекара, где му је речено да је потребно да што пре оперише АХИЛОВУ ТЕТИВУ ЛЕВЕ НОГЕ, и то у наредне две недеље.

"То ће бити у једном од дана у наредне две недеље, као када кажем да ће Србија у наредних десет година ући у Европску унију, то значи једне од тих година, а не за 10 година", рекао је шеф државе.

Према његовим речима, ахилову тетиву је повредио на кошарци и тиме обновио ранију повреду, од пре више година.

"Сад сам је додатно повредио и оперисаћу је, мислим, у понедељак, уторак", рекао је Тадић и додао да већ 15 месеци већ има тај проблем. Тадић је, уз осмех, додао да ће бити "прилике за разне мизантропе да се радују", али да може да се "бори и са једном ногом".

Он је поновио да ће операција бити обављена у Србији, а да пошто је "дисциплинован човек", слушаће "шта лекари кажу".

"Значи, радићу све време као и свих претходних случајева када сам имао сличне лекарске интервенције. Одмах следећег дана почињем да радим", рекао је Тадић.
Танјуг
објављено: 15/12/2010


http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/Tadic-Operacija-tetive-u-naredne-dve-nedelje.sr.html
 
Ko ga ter'o da se bode... :zper:

Tadić primio vakcinu protiv novog gripa

Vesti - Srbija | Tanjug | 30 decembar 2009
tadic-vakcina-498.jpg
 

Back
Top