Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.223
Predsednik Srbije uhapsen zbog krsenja zakona o alkoholnim picima

Poslednja izmena:
Predsednik Srbije uhapsen zbog krsenja zakona o alkoholnim picima
Немо' тако о преШЈеднику!kreten
Не бих рекла да је ово ноћна мора за Ерика (а ни за мене), напротив!Opet si imao noćne more![]()
Imamo li problem?Opet si imao noćne more![]()
У затвор са навијачима и свим њиховим јатацима!pravda za tadica
Bilo bi lepo kad bi poveli racuna u vokabularu. Ajde sto ste nepismeni, ali budite bar malo kulturni. Nije tesko biti fin!
Баш данас сам прошао поред Финске амбасаде.Bilo bi lepo kad bi poveli racuna u vokabularu. Ajde sto ste nepismeni, ali budite bar malo kulturni. Nije tesko biti fin!
Баш данас сам прошао поред Финске амбасаде.
nekulturan,nepismen i jos diskriminator. nazivas me detetom? da li znas sta je Napoleon uradio kad je bio mojih godina? Dok ovakva ``deca`` kao sto sam ja ne preuzmu zemlju,dotle ce nam mracni likovi poput tebe trovati decu po forumima. mars u misju rupu!dete mnogo imaš velike zahteve........idi ti lepo na ljis tamo su svi fini.......
![]()
Ma jok, u pitanju su erotski snovi. Tadice je taj mracni predmet pozude pojedinih forumasa.Opet si imao noćne more![]()
pa on je i rekao da će da plati kaznu......kad su već uzeli za reklamu šampanjaca.....Ериче,
стави анкету да видимо колико нас мисли да Тадић треба (бар!) да плати казну ако не и да иде у затвор.
![]()
Kakav bi too bio blam za državu auuu, pa mi bi postali perjanica demokratije u svteu da se dogodi da uhapse Tadića zbog koje kapljice alkohola, doduše ne znam da li ga štiti imunitetНе бих рекла да је ово ноћна мора за Ерика (а ни за мене), напротив!![]()
![]()
Pitam se koliko je njih i pogledalo uvodni post.Niko nije uhapšen, Tadić ruča sa estoncem, živ je i zdrav
A kaznu bi trebalo da plati, što da ne.
aaaaaaaa.....a ja mislio Seselj...
ma neki tadic