Crni_gavran Primećen član Banovan Poruka 783 23.07.2006. u 22:40 - Тадић у РСК #201 Па уколико нас неко нападне, тј. уколико моју маленкост нападне неко, уставно право је да се ја браним. Тако да, ко мене каменом, ја њега стеном.
Па уколико нас неко нападне, тј. уколико моју маленкост нападне неко, уставно право је да се ја браним. Тако да, ко мене каменом, ја њега стеном.
paola Ističe se Banovan Poruka 2.319 23.07.2006. u 22:50 - Тадић у РСК #202 besniris: TO sto smo se mi pametni ljudi nasli ne treba da te brine.Vodi ti racuna o svojoj inteligenciji a za nas pametne ljude ne brini. Kliknite za proširenje... Човек плитке памети и не схвата колико је мало интелигентан. Тражиш немогуће! То је као да од слепца тражиш да опише боје.
besniris: TO sto smo se mi pametni ljudi nasli ne treba da te brine.Vodi ti racuna o svojoj inteligenciji a za nas pametne ljude ne brini. Kliknite za proširenje... Човек плитке памети и не схвата колико је мало интелигентан. Тражиш немогуће! То је као да од слепца тражиш да опише боје.
paola Ističe se Banovan Poruka 2.319 23.07.2006. u 22:51 - Тадић у РСК #203 Iron Lord: Pažljivo birajte izraze da ne bi bilo posle kako eto "moderatori guše slobodnu misao"... Kliknite za proširenje... Ако се ово односи на Црног гаврана, стварно није фер толико очигледно штитити агресивност провокатора!
Iron Lord: Pažljivo birajte izraze da ne bi bilo posle kako eto "moderatori guše slobodnu misao"... Kliknite za proširenje... Ако се ово односи на Црног гаврана, стварно није фер толико очигледно штитити агресивност провокатора!
Marty Misterija Elita Poruka 22.419 24.07.2006. u 17:38 - Тадић у РСК #204 Iron Lord: Pažljivo birajte izraze da ne bi bilo posle kako eto "moderatori guše slobodnu misao"... Kliknite za proširenje... Па зар то неби и ви требали????
Iron Lord: Pažljivo birajte izraze da ne bi bilo posle kako eto "moderatori guše slobodnu misao"... Kliknite za proširenje... Па зар то неби и ви требали????