Tadić sutra u RADNOJ poseti Crnoj Gori

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće u petak, 19. novembra, u radnoj poseti Crnoj Gori, gde će, zajedno sa domaćinom predsednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem, otvoriti Biznis forum na kojem će učestvovati privrednici iz Srbije i Crne Gore.

Dva predsednika će, potom, obići novo predstavništvo Privredne komore Srbije u Podgorici, saopštila je pres-služba predsednika Srbije.

Predsednik Tadić će u odvojenim susretima sa predsednikom Crne Gore Filipom Vujanovićem i predsednikom Vlade Crne Gore Milom Đukanovićem razgovarati o bilateralnim odnosima dveju zemalja.

Predsednik Srbije će tokom jednodnevne posete Crnoj Gori imati sastanke i sa predstavnicima Matice Srpske, kao i sa predsednikom Socijalističke narodne partije Srđanom Milićem.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/218250/Tadic-sutra-u-radnoj-poseti-Crnoj-Gori

Ето обрадова ме ова ударничка вијест.:mrgreen:
О лидеру и бизмис коморама великих радника и ехперата.
Пашће сигурно нека милијардица долара приликом стратешког договора,а?
У инвестицијама наравно.:)

Negde u proslom veku, pogodi Crnu goru, neka velika glad. Zima
razbija, nema sta da se jede, pojeli vec i poslednje zalihe, kucice,
macice, oglodali sve kore sa drveca i kad vise nista nije ostalo, pokupe
se i krenu kod Vladike:

- Velja Vladika, ocemo mi pomrijet ka ljudi, il ka *****?
- A vala ce mo ko ljudi, ajmo svi na Lovcen.

Popenju se oni na Lovcen, pa im kaze Vladika:

- Ajde, ja cu brojati do 3, pa kad kazem 3, svi skacite !

- Jedan... ... Dva... ....

- Ej Vladika, eno idu Srbi, nose kukuruz !!!

- A jel okrunjen ?

- Nije.

-TRI...

:cepanje:

Skupu ce prisustvovati i biznismeni Dusko i Darko Saric, Safet Kalic, Brano Micunovic, Aco Djukanovic, Miroslav Miskovic i Denis - Hele, Durovic.

Skupu ce prisustvovati i biznismeni Dusko i Darko Saric, Safet Kalic, Brano Micunovic, Aco Djukanovic, Miroslav Miskovic i Denis - Hele, Durovic.

Богуми,нијесам знао.
Но судећи по господи која ће присуствовати скупу,каним да сам погешијо.
Елем ивињавам се пућанству,збох изјаве о неколико милијарди.
Бит ће их на десетине ако не и стотине,судећи на основу новијех сазнања.
Захваљујем колега.

Имају још нека посла... :per: :per: :per:
attachment.php

Prilozi

• Tadic i milo.jpg
    Tadic i milo.jpg
    44,9 KB · Pregleda: 73
perafitilj;"E pa ne rekoste ništa hoće li se ovaj naš bota izviniti crnoj gori što se odvojila od braće.:rotf:"

Које браће?Немој да те оптуже за негирање њиове нације.Како им ми можемо бити браћа кад смо их држали под окупацијом и угњетавали преко 80 година у ближој прошлости?( Светог Саву и Стефана Немању да не помињемо-у најмању руку удружени злочиначки вишевјековни подухват.И за Хашки тзв. трибунал би било материјала)Једва су претекли.Да им она 2 Хрвата и муслиман не написаше граматику и језик би им схебали.
Ако си мислио на њихову дијаспору у Србији ( попут оних у Ловћенцу) ред би био да се извине.Мада нисам сигуран колико Његово извињење вреди пошто је и он сумњивог поријекла.Да је Србин ајд и некако,али ...

perafitilj;"E pa ne rekoste ništa hoće li se ovaj naš bota izviniti crnoj gori što se odvojila od braće.:rotf:"

Које браће?Немој да те оптуже за негирање њиове нације.Како им ми можемо бити браћа кад смо их држали под окупацијом и угњетавали преко 80 година у ближој прошлости?( Светог Саву и Стефана Немању да не помињемо-у најмању руку удружени злочиначки вишевјековни подухват.И за Хашки тзв. трибунал би било материјала)Једва су претекли.Да им она 2 Хрвата и муслиман не написаше граматику и језик би им схебали.
Ако си мислио на њихову дијаспору у Србији ( попут оних у Ловћенцу) ред би био да се извине.Мада нисам сигуран колико Његово извињење вреди пошто је и он сумњивог поријекла.Да је Србин ајд и некако,али ...

bona :klap:

a i nije bio davno...a covek i predsednik drzave i predsednik vlade i predsednik privredne komore srbije....treba srediti sve oko kupovine luke bar i oko rekonstrukcije pruge...pa treba da napravi autoput do striceva...ima toliko posla..

MA LJUDI CUSTE LI STA RECE TADIC U CRNOJ GORI..??? kaze srbija ipak nece moci da napravi sama autoput do bara...ipak ce nam crna gora morati malo pomoci....18 i 37 na dnevniku B-92 uzivo...sunce mu ebem kalaisano....kome ce on i od cijih para praviti autoput..???????????????????????

MA LJUDI CUSTE LI STA RECE TADIC U CRNOJ GORI..??? kaze srbija ipak nece moci da napravi sama autoput do bara...ipak ce nam crna gora morati malo pomoci....18 i 37 na dnevniku B-92 uzivo...sunce mu ebem kalaisano....kome ce on i od cijih para praviti autoput..???????????????????????

Ајде,Пајо шта ти је.
Па еуропска србија не може ни да нацрта аутопут.
Е сад што ОН ошо доље да се хвали међу племенима,ебига.
Његови су,с једну страну.Нек се лажу и лижу.Сердари и Војводе.

Ајде,Пајо шта ти је.
Па еуропска србија не може ни да нацрта аутопут.
Е сад што ОН ошо доље да се хвали међу племенима,ебига.
Његови су,с једну страну.Нек се лажу и лижу.Сердари и Војводе.

e moj brajko...videces da ce to vrlo lako postati prioritet...ko sisa razvoj putne mreze kroz srbiju....bitna je postojbina...vidis li da se crnogorci koliki su srbi--ceo vek provedu u srbiji a kad poginu ili umru pocese da se sahranjuju na pradedovskom groblju..?? toliko su smatrali srbiju za svoju...

Back