Tadić: Slavi se nepostojeći datum

Sunmaster

Zainteresovan član
Poruka
453
Poslednja izmena od moderatora:
Eh, zar može biti drugačije, zar mi ne znamo ko je gospodin Tadić koji je vladao punih 8 godina ? :eek:

A laže Borko Stefanović jer ga nije čuo pa ovde priznaje priču o datumu januar 2014. :evil:

:hahaha:

Прелепо је гледати како се нервираш, плус ти европљани штрцнули у фацу, Лижи, лижи добар си за гажење.

Sa vrha vlasti nam se govori da o važnim pitanjima odlučuju svetski moćnici, a u isto vreme nam se poručuje kako domaći političari mogu da nam obezbede bolju budućnost. Čekajte, ako mi ni o čemu ne odlučujemo, izađite, molim vas, pred medije i otvoreno recite: "Da, mi smo zapadna kolonija, okupirani smo, mi ćemo pokušati da spasimo što se spasiti može, ali opet će drugi odlučiti", pa da vidimo kako će narod da reaguje. Izbiće revolucija u roku od 24 sata. Problem je u tome što većina ljudi nije svesna da je porobljena. A da ne možemo to da promenimo - niko nas ne bi lagao da smo suverena, nezavisna država. Njihove manipulacije su najveći dokaz da imamo ogromnu moć, mi i samo mi, te je ključno raditi na stvaranju kritične mase i verujem da će se revolucija desiti, baš onda kada političke elite to najmanje očekuju.

Back