Enchanted Veoma poznat Poruka 11.094 24.01.2009. u 00:44 - Tadić protiv Smajlovićeve kao ambasadora Kanade? #126 neverujuidole: Ona je samo nesrecno zaljubljena Kliknite za proširenje... Pa nije valjda nesrećno, sad mi je još i žao. Ja mislila da je to barem kod nje u redu
neverujuidole: Ona je samo nesrecno zaljubljena Kliknite za proširenje... Pa nije valjda nesrećno, sad mi je još i žao. Ja mislila da je to barem kod nje u redu
neverujuidole Domaćin Poruka 3.401 24.01.2009. u 00:48 - Tadić protiv Smajlovićeve kao ambasadora Kanade? #127 Enchanted: Pa nije valjda nesrećno, sad mi je još i žao. Ja mislila da je to barem kod nje u redu Kliknite za proširenje... Ma nije, zato je i htela u Kanadu. Daleko od ociju, daleko od srca.
Enchanted: Pa nije valjda nesrećno, sad mi je još i žao. Ja mislila da je to barem kod nje u redu Kliknite za proširenje... Ma nije, zato je i htela u Kanadu. Daleko od ociju, daleko od srca.
Enchanted Veoma poznat Poruka 11.094 24.01.2009. u 00:54 - Tadić protiv Smajlovićeve kao ambasadora Kanade? #128 neverujuidole: Ma nije, zato je i htela u Kanadu. Daleko od ociju, daleko od srca. Kliknite za proširenje... Pa ne brani joj valjda niko da ode. Ne mora baš da bude ambasadorka, neka ide drugim poslom
neverujuidole: Ma nije, zato je i htela u Kanadu. Daleko od ociju, daleko od srca. Kliknite za proširenje... Pa ne brani joj valjda niko da ode. Ne mora baš da bude ambasadorka, neka ide drugim poslom
filatelista. pa šta? Veoma poznat Poruka 13.059 24.01.2009. u 01:00 - Tadić protiv Smajlovićeve kao ambasadora Kanade? #129 Pa nek' sačeka povratak svojih pa će je negde poslati
neverujuidole Domaćin Poruka 3.401 24.01.2009. u 01:01 - Tadić protiv Smajlovićeve kao ambasadora Kanade? #130 Enchanted: Pa ne brani joj valjda niko da ode. Ne mora baš da bude ambasadorka, neka ide drugim poslom Kliknite za proširenje... I to sto kazes.
Enchanted: Pa ne brani joj valjda niko da ode. Ne mora baš da bude ambasadorka, neka ide drugim poslom Kliknite za proširenje... I to sto kazes.