gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Zivim u Zemunu pa cu da te, ako dozvolis, uputim u par stvari.Kao prvo, ti placevi su prodati izbeglicama vrlo jeftino, u trenutku kad su cene zemljista u Beogradu pocele vrtoglavo da skacu.Izbeglice nisu imale para, te su oberucke prihvatile ponudjene placeve.Opstinska radikalska vlast je znala za cinjenicu da je zemljiste poplavno; na tim placevima su dobili izbore.Sledece su dobili na ugradjivanju vodovodne i kanalizacione strukture na tim istim placevima.Ti meni objasni kako je moguce da glasas za nekoga ko ti je uzeo pare za neuslovno zemljiste i posle nekog vremena ti uzeo pare kako bi to zemljiste ucinio uslovnim.
Radikali dobijaju glasove u zemunskim selima, gde se dizu ''trzni centri'', bespravno se izdaju dozvole za prodavnice, kafice, hale koje upropastavaju tle i vodotokove, buduci je kanalizaciona mreza preopterecena.Centar Zemuna propada jer centar ne glasa za radikale i u njega nisu ulozili ni dinara.Skorasnje radove na dizanju keja platio je grad.
Sirotinji koja prodaje pinkle na ulici naplacuju ''prodajno mesto'' 8.000 dinara mesecno, bez ikakvih papira; ta prodajna mesta su na parkinzima oko okretnice 88-ice na keju i neretko dodje do sukoba izmedju sirotinje koja prodaje i stanara koji ne mogu da se isparkiraju.Inspekcije naravno redovno naplacuju kazne toj sirotinji jer ona nema nikakve papire.
Ako je to odgovorna vlast, dajte mi neodgovornu.Bice bolje.
Radikali dobijaju glasove u zemunskim selima, gde se dizu ''trzni centri'', bespravno se izdaju dozvole za prodavnice, kafice, hale koje upropastavaju tle i vodotokove, buduci je kanalizaciona mreza preopterecena.Centar Zemuna propada jer centar ne glasa za radikale i u njega nisu ulozili ni dinara.Skorasnje radove na dizanju keja platio je grad.
Sirotinji koja prodaje pinkle na ulici naplacuju ''prodajno mesto'' 8.000 dinara mesecno, bez ikakvih papira; ta prodajna mesta su na parkinzima oko okretnice 88-ice na keju i neretko dodje do sukoba izmedju sirotinje koja prodaje i stanara koji ne mogu da se isparkiraju.Inspekcije naravno redovno naplacuju kazne toj sirotinji jer ona nema nikakve papire.
Ako je to odgovorna vlast, dajte mi neodgovornu.Bice bolje.
Poslednja izmena:
) vanzemaljci, pa vršili neke eksperimente... :rolleyes:
u pravu si, Srbi su sami sebi najveci neprijatelji...