gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То дал их је народ изабрао је јако дискутабилно !?ma mora Tadija da slusa sefove, mora da rasparca Srbiju na paramparcad, unistavaju Srbiju a narod jih je i birao, ... dok je ne uniste. sunce im kalaisano....
Хоће ли Зукорлић сада да осети "Боже правде" као своју химну?
opet tvrdim da se ovakve stvari vise sprece pod hitno treba drzavu urediti kao gradjansku !!!!
promeniti ustav,gde navesti da je srbija drzava gradjana srbije...samim tim se ukidaju nacionalne manjine,te se svim gradjanima garantuju ista prava..svima omoguciti slobodu veroispovesti i negovanja svoje kulture....formirati dbvoomni parlament,...uvesti mesoviti izborni sistem..i poceti konacno racionalno razmisljati o materijalnom napretku drzave,a nacionalne teme konacno na balkanu zaboraviti vise !!!!!
mogli bismo da se dogovorimo ovako...na ovoj temi naravno da je pozeljno da svako iznese misljenje po ovom pitanju...samo bih vas molila da se ne kvalifikuju ljudi koji iznose misljenje koji se nekom ne svidjaju
za misljenje koje vam ne odgovara...protivodgovor je argument zasto takvo misljenje ne valjda....a ne kavlifikacija korisnika.......
ovo moje obracanje je dobronamerno
svaku kvalifikaciju posle ovog mog posta necu blagonaklono gledati
vazi?
Ja sam za ekonomsku regionalizaciju Srbije. Tu nemam dilema. Samo se zalažem za to, da se to odradi na najbolji mogući način uz pomoć stučnih ljudi iz svih stranaka, kao i ostalih zainteresovanih strana (struke).
Naravno da treba biti vrlo pažljiv u povlačenju administrativnih linija, jer to ne može da se manja svakih mesec dana... Ako treba i neki lokalni referendum ili nešto slično, nisam ni protiv toga, narod ipak treba da se pita.
Ono što me je malo zabrinulo, je što sam čuo da je jedna ugledna gospođa i američke ambasade, ovih dana tražila prijem i bila kod vodećih ljudi u gradu, baš po pitanju regionalizacije...
Ipak, mislim da bi mi to trebali sopstvenom pameću da odradimo, a tek ako se pokaže da ne umemo, onda je dobrodošla pomoć sa strane...
mozda nacionalne manjine i reaguju tako kako kazes !!!To nece promeniti NISTA, jer ce onda manjine poceti jos gore da nas dave i tuzakaju svakome jer bi u tom slucaju Srbija, kao eto gradjanska drzava sa Srpskim jezikom kao zvanicnim i Srpskim cirilicnim i latinicnim pismom SVIH gradjana (jer smo eto svi isti), njima postala tesna jer bi izgubili prava skolovanja na jeziku manjina jer vise nisu manjina vec u"svojoj"zemlji pa ce se skolovati na jeziku te zemlje, pa bi izgubili i prava na autonomije jer ako smo svi isti po cemu onda treba neki deo zemlje da se izdvaja...
Srbi muslimani sa ovog foruma se prave naivnim i kao ne vide sta nam to smeta da oni svi budu zajedno u jednom regionu, pa pokrajini, pa republici, pa komsijskoj zemlji... a stvar je prosta, SUVISE puta smo se u proslosti opekli na potpuno ISTI scenario da nam sad bude svejedno sto neko stvara RELIGIJSKI region u zemlji u kojoj dominira potpuno suprotna religija sa 85% (ili po LDP-u 98% posto je za njih Kosmet as good as gone), kuvaj zabu malo pomalo pojacavajuci vatru i nece primetiti, e pa Srbi pravoslavci nisu zabe bivsa braco!
Pozdrav![]()
A sta ima lose u tome da ne budu?De mi reci gde se to Srbi bune ? U Prijepolju se buni jedino sovinista i islamofob Gacevic,odbornik Nove Srbije,a ostalima je svejedno ...
Tu mi ti nemoj govoriti ko se buni u Prijepolju jer zivim u tom gradu i znam situaciju ...
Tihi lupetas kao i obicno,uostalom sta ima lose u tome da sve sandzacke opstine budu u jednom regionu ??
Odgovori mi bez nekih paranoicnih izjava,molim te?