Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Samo sam hteo da požem da AM. nije interes takav, kako tvrde !
Interes je uvek vidljiv čak "iz aviona"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj biti tako siguran. Pogledaj sledeći tekst, pa reci zašto bi Ameri ovo radili...Torrente-BG:Ma sad je gotovo.Nemamo vise mi znacaja za njih kada su svi oko nas vec sa njima.Mi smo sada na pusenju
****** N.W.O. 8-)Lacibg:Samo sam hteo da požem da AM. nije interes takav, kako tvrde !
odlicna vest... :grin: :grin:DraGo70:Nemoj biti tako siguran. Pogledaj sledeći tekst, pa reci zašto bi Ameri ovo radili...
Ambasada SAD na placu Maršalata
.
serb_pagan:Britanija,Francuska,Rusija,Kina...velesile,kojima odvajanje za te,da ih nazovem "problematicne" regione ne predstavlja bas toliki teret u poredjenju sa srpskim odvajanjima za kosovo...ovo chisto sa ekonomske strane..sa druge strane gore nabrojane teritorije imaju minoran broj neprijateljski raspolozenih stanovnika u odnosu na ukupan broj stanovnika velesila koje s njima imaju probleme..opet,ni ta paralela ne stoji
onda se u potpunosti slazemoDraGo70:A ja i dalje mislim da je jedino pravo rešenje podela KiM na srpski i albanski deo, a zatim još par godina međunarodnog prisustva i razmene nekretnina (kao i BiH) i eto rešenja...
To bi bilo najbolje i verovatno će pod nekim drugim imenom da ne iriitira aljbance biti i i izvedeno u budućoj decentralizaciji kosova......Jednostavno to je jedino rešenje.....DraGo70:A ja i dalje mislim da je jedino pravo rešenje podela KiM na srpski i albanski deo, a zatim još par godina međunarodnog prisustva i razmene nekretnina (kao i BiH) i eto rešenja...
Biće u okviru Kosove :-|Lacibg:Obzirom na odnos populacije - slažem se - podela KiM u regionalnom smislu - i to je to - naravno u okviru Srbije !