Tadic na Pinku

Jadna je zemlja gde je jedan plonker predsednik.Pre neki dan sam gledo Tadica gde je okupio neke jadne seljake kojima prosipa price o poljoprivredi kao da se on u nesto razume.Najsmesnije je bilo kad ga je neko seljak zamolio da mu ovaj proda svinje a veliki plonker je odgovorio da bi on rado to uradio ali ko bi onda vodio visoku diplomatiju,da ne poverujes kolko je covek prolupo.Kakav je smotn i te svinje bi pogubio.

filatelista:
Ne, samo zarad istine, pričao je o 5000 pre svega izraelskih i italijanskih firmi koji posluju u Rumuniji. Samo zarad istine pošto si rekao da nije znao izračunati. To što je on svaku množio sa 100 radnih mesta je preterivanje.
A što ja postajem Minhauzen? Slagao je on i ti. Ja sam srećo u ovome posve čist ;-)

Istine radi u Rumunij trenutno radi 5000 italijanskih(bez civutskih) firmi.Jel ima neko normalan u ovoj srbiji da povede zemlju napred?!!.??/?

Marioneti Borisu Tadico propao lift pod nogama ali na srecu nema povredjenih!

Dosao Boris Tadic pre par dana u kucu Politike, da gostuje i u lift sa njim udje oko 10 telohranitelja pa je propao lift, nije mogao sve da ih poveze axxaaxaxxaaxxaax toliko ih je bilo

Ej ljudi propao lift ahahahahah ja ne mogu da verujem ahahahah kazu 15 minuta su cekali da ih izvuku, jeda su preziveli nije bilo dovoljno vazduha za sve. Na svu srecu sve se dobro zavrsilo!

anntaylor:

Dosao Boris Tadic pre par dana u kucu Politike, da gostuje i u lift sa njim udje oko 10 telohranitelja pa je propao lift, nije mogao sve da ih poveze axxaaxaxxaaxxaax toliko ih je bilo

Ej ljudi propao lift ahahahahah ja ne mogu da verujem ahahahah kazu 15 minuta su cekali da ih izvuku, jeda su preziveli nije bilo dovoljno vazduha za sve. Na svu srecu sve se dobro zavrsilo!
Хаха...Морон,бре. :D
Кога ли се плаши и зашто кад му требају толики телохранитељи?

anntaylor:

dobro da nije bio petak popodne.... ili je bio?

U svakom drustvu pa i nasem imamo par umisljenih kraljeva i
par luda . Zbog kraljeva se udesavaju razgovovori a na racun drugog
se svi smeju . Instinkt vladanja je , stvarno urodjen svakom coveku .
svako se bori da bi potcinio fizicki ili nadmudrio duhovno drugog .
Zaslepljujuca je potreba vladara da istovremeno zagospodare
ljudima i stvarima . Pojedinci su stavljali na kocku celu drzavu i
svoje gradjane samo da bi oni stali na celo .
Kod nas je zaista bilo i previse primera za sve ovo ali je
ostala cinjenica da se potcinjeni nisu nista osvestili i barem
prepoznali takve karaktere koji nam se nude kao spasioci .
Celo ovo pozoriste i ne bi bilo toliko tragicno da nije rec o
zemlji koja je prosla kroz sva iskusenja koja sezu u vekove
unazad .
Nista se ne menja osim kulisa .prosto je nevertovatna ta zaslepljenost
vlascu . Ljudi koji pretenduju na vlast i koji se u njoj nadju postaju
toliko oholi da to dobije dimenzije zlocina .
Vlast se ocajnicki drzi i po cenu samounistenja .
Istorija je prepuna zlocina koji su dolazili iz ove svirepe lakomosti .
Samo je pitanje koliko je jos ostalo vremena a i materijala
koji treba potrositi pokrasti ili nepromisljeno prokockati .

Back