Tadic na HRT-u

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samantha Jouns:
Hahahahahhaahhahaa :lol: gde si se samo setio toga...
Elem...a prosla je emisija....e jbg
Da li neko moze da mi preprica sta se dogadjalo u ovoj emisiji,..jel to bila Latinica???
Emisija je bila sr@nje.
Ako je nekoga zanimalo da li je Tadićev otac hvalio Miloševića pre 20 godina i gde mu je 1. žena, onda je imalo vajde gledati. A da i nazovi "izvinjenje". :roll:

okej je bio prezidente.
standardno se trudi da bude bogati sav fin, skladan, normalan, sharmantan, uljudan...da smara vec malo
ali okej.

propustio sam to 'izvinjenje'...mada vidim da i nije bio neki spektakl

Samantha Jouns:
Zbog cega se izvinjavao? Jel se nama neko izvinuo?
meni nije, ako si raspoložena :grin:
izvinio se on posle 3-4 pitanja hoćete li se izviniti Hrvatskom narodu i on nešto zbrlja da je po meni bilo pametnije da je rekao neću, jer bi to bilo toplije i iskrenije od onoga.
E da, otkrili smo da je Ponoš Hrvat, pošto je Čekuova žena Hrvatica, a to mu je rođena sestra.
Ponoš rođen u Kninu, čist Hrvat.

da li neko zna sta mesic tacno kaze svake godine u jasenovcu?
jel ima neko neki govor negde?

vidim da oni kazu da se stipe svake godine 'izvine' za jasenovac& ndh u jasenovcu, pa me zanima nacin

filatelista:
meni nije, ako si raspoložena :grin:
izvinio se on posle 3-4 pitanja hoćete li se izviniti Hrvatskom narodu i on nešto zbrlja da je po meni bilo pametnije da je rekao neću, jer bi to bilo toplije i iskrenije od onoga.
E da, otkrili smo da je Ponoš Hrvat, pošto je Čekuova žena Hrvatica, a to mu je rođena sestra.
Ponoš rođen u Kninu, čist Hrvat.

Pa sad imate još jedan problem pošto mu je majka hrvatica i Tadić je poluhrvat pa imate problem da vam nakon idiojota,napokon jedan normalan i intiligentan vodi državu!!

PJ_Harvey:
A što bi se? Jesu li Hrvati dolazili da kolju,pale i siluju po Srbiji ili obratno?

Jooooooooooj Budalo!!!!
Kako mrzim ovo..evo pocelo je!!!!
OBRATI COVECE OPAZNJU NA TO KO STA PISE ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Kao prvo NEKO JE NAPISAO DA "IZVINJAVANJE" NIJE GLEDAO
Ja sam pitala ZASTO SE ON IZVINJAVAO KAD NAMA NIJE NIKO

Ovde je rec o emisiji i o tome sta je Tadic pricao...
a ne o tome ko je koga zaklao i spalio i ostalo!!!!!
PRVO PROCITAJ PA ONDA POCNI DA SERES!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back