- Poruka
- 1.498
Startuje pljuvanje po Srbiji. Prvo ju u uvodu popljuvao neki kao glumac a videcemo sta ima u nastavku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Torrente BG:OVO JE UZAS. DEFINITIVNO ZA PREDSEDNIKA IMAMO BOLIDA.
filatelista:što su 2 teme o istom??
Torrente BG:Corava ti mama kad se k_arala sa veprom i napravila tebe![]()
Emisija je bila sr@nje.Samantha Jouns:Hahahahahhaahhahaagde si se samo setio toga...
Elem...a prosla je emisija....e jbg
Da li neko moze da mi preprica sta se dogadjalo u ovoj emisiji,..jel to bila Latinica???
Samantha Jouns:Zbog cega se izvinjavao? Jel se nama neko izvinuo?
Jok i nisu...tvoji Hrvati su pobili milion Srba samo u drugom svetskom ratu..i etnichki ochistili drzavu 95.PJ_Harvey:A što bi se? Jesu li Hrvati dolazili da kolju,pale i siluju po Srbiji ili obratno?
meni nije, ako si raspoložena :grin:Samantha Jouns:Zbog cega se izvinjavao? Jel se nama neko izvinuo?
potpisujemPJ_Harvey:A što bi se? Jesu li Hrvati dolazili da kolju,pale i siluju po Srbiji ili obratno?
Enfroz2891.:Jok i nisu...tvoji Hrvati su pobili milion Srba samo u drugom svetskom ratu..i etnichki ochistili drzavu 95.
filatelista:meni nije, ako si raspoložena :grin:
izvinio se on posle 3-4 pitanja hoćete li se izviniti Hrvatskom narodu i on nešto zbrlja da je po meni bilo pametnije da je rekao neću, jer bi to bilo toplije i iskrenije od onoga.
E da, otkrili smo da je Ponoš Hrvat, pošto je Čekuova žena Hrvatica, a to mu je rođena sestra.
Ponoš rođen u Kninu, čist Hrvat.
PJ_Harvey:A što bi se? Jesu li Hrvati dolazili da kolju,pale i siluju po Srbiji ili obratno?