Tadić: Kraj kriminalu i korupciji

BoTa ako želi da njegova priča pije vode, moraće da se pozabavi pričama iz Insajdera. Kad te likove pohapsi (ne na godinu, već na 40 godina), onda može da kaže da je uradio nešto.
A onda na sitniju ribu, sa sve meredovom...

Vidis ono boldovano.
U demokratiji sudstvo je nezavisno i Predsednik republike ne moze ni da apeluje na njega.

A ti si doslovce napisao da ga Predsednik uhapsi sto jasno ukazuje da je ovo sistem diktature i represije (a to si ti kao veliki "demokrata" napisao) .

E pa burazeru vreme je da se hapsi po Srbiji i to najpre predsednik kao Veliki Diktatorpa pa zavrsno sa tobom kao neposrednim izvrsiocem represija.

Uzgred objasni mi zasto si zatvorio temu "hapsenje zbog molitve"

Taj tvoj postupak i samovolja je samo crno na belo da su svi oblici fasizma u Srbiji u velikoj ekspanziji. U toj temi niko nikoga nije vredjao a tema je cisto politicka. Razlog za zatvaranje ne postoji osim da si ti to uratio po diktatu nadredjenog da se gasi svaki oblik slobodne misli.

Ovo su ti samo 2 dokaza "crno na belo" i to bas na tvom primeru.
Ti ili nisi sazreo da ovde tipkas i odrerdjujes ko je podoban a ko ne, ili imas zadatak da tako postupas sto je onda problm mnogo studiozniji i opasniji jer je onda na delu udruzeni zlocinacki postupak uvodjenja diktature u Srbiju.

Taj tvoj postupak i samovolja je samo crno na belo da su svi oblici fasizma u Srbiji u velikoj ekspanziji. U toj temi niko nikoga nije vredjao a tema je cisto politicka. Razlog za zatvaranje ne postoji osim da si ti to uratio po diktatu nadredjenog da se gasi svaki oblik slobodne misli.

.

Ne znam da li je kolega tu, ali rado ću ti odgovoriti:mrgreen:
Postoji tema
http://forum.krstarica.com/threads/286313&highlight=molitva
već nedelju dana se na njoj ne piše, toliko o diktatu i slobodnoj misli.
I dokazima:mrgreen:

Moja istina je jedina prava. :worth:

A administratori i moderatori su nam preko potrebni. Reda i discipline mora biti. :D

Kad pre ispravi mooja....:rotf:

Elem,potrebni su preko...cega?:P
I posto uzeh na sebe ulogu superadministratora sad mogu d' idem i ostavim vas tetke da kafenisete o korupciji i Tadicu...:P

:rotf:........e,nasmejah se......

missim tu su organi reda prisutni,pa sam mirna....:P

:bye:

Verovatno da bi ti mogao da ospeš paljbu, pa tek onda da pitaš:mrgreen:

Ako je zbog paljbe, toga ima mali milion primera o vasoj samovolji.

Ostaje ti onaj prvi slucaj gde on kao "demokrata" trazi od predsednika da hapsi ?
Da se nisam slucajno zadesio to bi mi promaklo....ali sva sreca nije.

Ovo hocu da ti kazem i tebi i njemu da bar meni ne podmecete termin demokraija u pozitivnom kontekstu jer sva ova nasa demokratija sadrzana je samo u jednoj figuri i to bot-inoj. A cim je u pitanju samo jedan noslilac svih oblka vlasti onda je to diktatura a vas dvojica ste samo puki izvrsioci samovolje jedne bitange.
A kaze se " s' kim si takav si ".

Šta tu ne valja?Milicija ništa ne radi,ne hapsi sitne kriminalce,ne naplaćuje kazne za parkiranje...Beograd je postao svinjac.O krupnim kriminalcima da ne govorim.

Predsednik po funkciji ne može pritiskati, komandovati kriminalističkom policijom, niti uticati na pretkrivične postupke, stvar je sistemska, ministar policije treba da pritiska za rezultate, a ne predsednik, ako me razumeš.

E sad, to da li policija radi, ili ne radi, sve je relativno, pravo pitanje je da li ima dovoljno sredstava da pokrije sve, i kakav je stepen profesionalnosti u obavljanju poslova policijskih službenika, ali nećemo širiti priču.

Predsednik po funkciji ne može pritiskati, komandovati kriminalističkom policijom, niti uticati na pretkrivične postupke, stvar je sistemska, ministar policije treba da pritiska za rezultate, a ne predsednik, ako me razumeš.

E sad, to da li policija radi, ili ne radi, sve je relativno, pravo pitanje je da li ima dovoljno sredstava da pokrije sve, i kakav je stepen profesionalnosti u obavljanju poslova policijskih službenika, ali nećemo širiti priču.

ma gde ti zivis covece?????pa svi mi znamo sta predsednik treba da radi!!!!!!ali u srbiji predsednik upravo radi sve ovo sto ti podvede pod NE MOZE.
pa vidis da je kod nas postao predsednicki sistem a da to narod jos ne zna ili nece da vidi.
PA STA JOS KO SME I MOZE DA URADI U SRBIJI A DA NIJE DOBIO ODOBRENJE OD PREDSEDNIKA ????? ajd navedi i pusti teoriju pogledaj praksu !!!!!

Ako je zbog paljbe, toga ima mali milion primera o vasoj samovolji.

Ostaje ti onaj prvi slucaj gde on kao "demokrata" trazi od predsednika da hapsi ?
Da se nisam slucajno zadesio to bi mi promaklo....ali sva sreca nije.

Ovo hocu da ti kazem i tebi i njemu da bar meni ne podmecete termin demokraija u pozitivnom kontekstu jer sva ova nasa demokratija sadrzana je samo u jednoj figuri i to bot-inoj. A cim je u pitanju samo jedan noslilac svih oblka vlasti onda je to diktatura a vas dvojica ste samo puki izvrsioci samovolje jedne bitange.
A kaze se " s' kim si takav si ".

Sreća pa si se zadesio ovde da ih raskrinkaš u njihovim prljavim namerama da ti podmetnu termin demokratija u pozitivnom kontekstu.... :evil: :mrgreen:

Poslednja izmena:
ma gde ti zivis covece?????pa svi mi znamo sta predsednik treba da radi!!!!!!ali u srbiji predsednik upravo radi sve ovo sto ti podvede pod NE MOZE.
pa vidis da je kod nas postao predsednicki sistem a da to narod jos ne zna ili nece da vidi.
PA STA JOS KO SME I MOZE DA URADI U SRBIJI A DA NIJE DOBIO ODOBRENJE OD PREDSEDNIKA ????? ajd navedi i pusti teoriju pogledaj praksu !!!!!

Čitaj moje postove, lepo sam rekao kako bi trebalo da bude, da li negde opravdavam sadašnje stanje? Branim botu?

Jedino obecanje koje ce Boris Tadic da ispuni bice ono o kraju Srbije kao koliko-toliko jedinstvene i kakve-takve drzave srpskog naroda...podelice je na knezevine i nahije koje ce se svadjati i gloziti medju sobom,a on ce da ode u zasluzenu penziju koju ce mu obezbediti njegovi zapadni mentori!

Poslednja izmena:
Beograd -- Raspisivanje vanrednih izbora bilo bi neodgovorno, prioritet je borba protiv korupcije, izjavio predsednik države i lider Demokratske stranke Boris Tadić.

11874217944a213ebb2c5c9454939274_extreme.jpg

Predsednik Tadić veruje da će kriminal i korupcija biti slomljeni. On je poručio da niko nije zaštićen i ocenio da su sve stranke u Srbiji duboko u korupciji. Predsednik DS-a kaže i da Srbiji u ovom trenutku nisu potrebni izbori, već da je vreme za nastavak započetih reformi. Prioritet DS-a u narednom periodu biće regionalizacija Srbije.

Gotovo sat vremena lider demokatata i predsednik Srbije Boris Tadić govorio pred članovima Glavnog odbora svoje stranke. Tadić je demokratama poručio da očekuje od njih da predvode borbu protiv korupcije.

Korupcija će biti slomljena, a članovi nijedne stranke neće biti pošteđeni, poručio je Tadić.

"Sve stranke su duboko ogrezle u korupciju, ali i mnoge profesije. Niko nije imun. Ali, to ne znači da su svi ljudi, svi lekari, profesori koruptivni. To je neistina, ali upravo zbog onih koji su čestiti i pošteni, moramo tu borbu završiti i korupcija će biti slomljena", poručio je Tadić.

Tadić kaže i da bi raspisivanje prevremenih parlamentarnih bilo odraz političke nezrelosti. Nema dobronamernog političara koji bi u uslovima ekonomske krize insistiraona izborima.

Pitanje regionalizacije Srbije biće prioritet DS-a. Osnova za reginalizaciji biće strategija prostornog razvoja koju je napravilo Ministarstvo za prostorno planiranje.

Tadić očekuje da će do kraja mandata ove Vlade biti promenjen Ustav Srbije.

"Ustav koji imamo je dobra osnova za dograđivanje i poboljšanje, i naš osnovni ustavni akt nije sveto pismo već može da se dorađuje da bi građanima obezbedio bolji život a državi veću stabilnost", rekao je Tadić.

Lider DS-a kaže da pitanje Zakona o prenosu nadležnosti i Statuta Vojvodine treba da bude rešeno tako što će biti smešteno u ideju regionalizacije Srbije.

Na kraju predsenik je poručio poslanicima da zaborave na povećanje plata jer je, kako je rekao, nemoralno o tome razmišljati kada su plate građana zamrznute.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=05&dd=30&nav_category=11&nav_id=363279

Bitno je da predsednik u nešto ''veruje'',to što on ne radi ništa i skupština i vlada ne rade ništa uopšte nije važno.

E, da nam je više ovak'ih ko Boris što je, da nam otvore oči i uliju nadu... :cool:
Dobre je ljude izabrao za ovnove predvodnike... Možda po onoj staroj "Klin se klinom izbija" :mrgreen:

E, da nam je više ovak'ih ko Boris što je, da nam otvore oči i uliju nadu... :cool:
Dobre je ljude izabrao za ovnove predvodnike... Možda po onoj staroj "Klin se klinom izbija" :mrgreen:
Ne vredi ništa ta priča dobri-loši.I oni koji imaju najbolje želje i namere se posle određenog broja godina na vlasti pretvore u lopove i licemere gladne novca i uobraze da su bogovi.Tako je i Tadija počeo polako da se opija i klati levo desno u tom svetu,misli da ima kontrolu i kao pijan šeta levo-desno.

Ne vredi ništa ta priča dobri-loši.I oni koji imaju najbolje želje i namere se posle određenog broja godina na vlasti pretvore u lopove i licemere gladne novca i uobraze da su bogovi.Tako je i Tadija počeo polako da se opija i klati levo desno u tom svetu,misli da ima kontrolu i kao pijan šeta levo-desno.

Ebi ga, ako hoćeš da uspeš u politici, treba ti "vojska" saučesnika i treba da je "nahraniš"... a onda i sam "ogladniš"... :neutral:

Vidis ono boldovano.
U demokratiji sudstvo je nezavisno i Predsednik republike ne moze ni da apeluje na njega.

A ti si doslovce napisao da ga Predsednik uhapsi sto jasno ukazuje da je ovo sistem diktature i represije (a to si ti kao veliki "demokrata" napisao) .

E pa burazeru vreme je da se hapsi po Srbiji i to najpre predsednik kao Veliki Diktatorpa pa zavrsno sa tobom kao neposrednim izvrsiocem represija.

Ti ili nisi sazreo da ovde tipkas i odrerdjujes ko je podoban a ko ne, ili imas zadatak da tako postupas sto je onda problm mnogo studiozniji i opasniji jer je onda na delu udruzeni zlocinacki postupak uvodjenja diktature u Srbiju.

Al' napriča svašta ovde... :udriglavu:
Hajde sad polako...

Tadić je demokratama poručio da očekuje od njih da predvode borbu protiv korupcije.
Termin da se pohapse ljudi koji su prozvani (sa sve dokazima) u Insajderu je običan izraz. Upotrebio sam treće lice jednine (imenovao BoTu) jer je njegova izjava da će on da isforsira borbu sa korupcijom, a putem svoje stranke.
To što ti izvrćeš, pa unda umisliš nešto, a zaključak (tebi logičan) usledi posle samo pola sekunde.. To je već tvoj problem. Pazi, odmah ''diktatura i represija''...:roll: Užas!

U vezi hapšenja zbog molitve... Nit' je hapšenje, nit' je molitva onako kako je vaš Bog zamislio.
sad će da me pita - a kako ti to znaš, da nije tebi rekao kako je zamislio?
Prikan je smislio kako da se napravi nevešt i da namerno uradi ono što je tog dana i na tom mestu zabranjeno (okupi ljude, on se moli (nema gde drugde, možda će sutra na pruzi da isproba?), sakupe se radoznale bake i besni vernici sa mobilnim telefonima na gotovs i prave cirkus koji je, ponavljam, tu i tada izričito zabranjen).
Policija ima jasna naređenja da se spreče bilo kakva okupljanja. I prvo su ga lepo zamolili, vidi se na snimku, ali junak se ne da. Valjda se setio nekih prava. Da se okupa - to je zaboravio.
Filozofija koju on isprobava na ulici, mnogi isprobavaju ovde. A to neće moći.
Upotreba termina fašizam je daleko bliža opisu tvog ponašanja na Forumu, a ne mog kako impliciraš u trenucima dokolice.
Suvišno je ili nije da ponovim da već ima tema o tome? Pa kada ti je na to ukazano, tebi šatro zasmetalo zašto nisu spojene? Pa kakve ima veze, možeš da pišeš na drugoj. Kako je tebe pogodilo to što i dalje možeš da pišeš na istoj temi, a da nisu spojene jedna s drugom?

O paranoji i drami iz tvoje poslednje rečenice ne bih da pišem, dovoljno me je sramota i što se uopšte upuštam u objašnjavanja. Još mi samo treba da se branim od rečenice koja sadrži sledeće: udruzeni zlocinacki postupak uvodjenja diktature u Srbiju.

Pusti. Idi negde. Idi u bioskop.

Back