Tadić: DS je još 1993 videla SPS kao partnera

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=05&dd=28&nav_category=418&nav_id=300801

Kao prirodnog partnera za uspostavljanje nacionalnog pomirenja, lider DS vidi SPS, jer su upravo ove dve stranke, kako je ocenio, autentični predstavnici Srbije, pre i posle 2000. godine

"U DS, koju je vodio Zoran Đinđić, 1993. godine je postojala ideja o formiranju zajedničke vlade. Ta ideja se izjalovila i Srbija je onda mnogo lošije izgledala. Možda bi bilo bolje da je tada napravljen jedan nacionalni i politički dogovor", ocenio je Tadić.

e a sada ozbiljno?ajmo da osnujemo neki fond da pomognemo tom jadnom i napacenom coveku,stvarno mu dobro nije.
i moramo sto pre da ga sklonimo dok nije poceo da se izvinjava albancima i amerima sto im je zaposeo beograd....joj razbole se coek

A što ste navalili toliko na DS ? Jel rekao Tadić da će svim demokratskim sredstvima da napravi ZES vladu ? :lol:

On jednostavno drži reč ! Zato su mu kolena oguljena ... :mrgreen:

Bar ću znati, kad budem ženu molio na kolenima - da sam demokrata ... i da nisam papučić nego borac za demokratiju ... :lol:

:worth:

Postoji i lepši izraz - Tadić bi da kohabitira sa socijalistima. Tako da se u situaciji koju pominješ možeš moderno nazvati "proevropskim demokratom koji bi da kohabitira". 8)

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=05&dd=28&nav_category=418&nav_id=300801

Kao prirodnog partnera za uspostavljanje nacionalnog pomirenja, lider DS vidi SPS, jer su upravo ove dve stranke, kako je ocenio, autentični predstavnici Srbije, pre i posle 2000. godine

"U DS, koju je vodio Zoran Đinđić, 1993. godine je postojala ideja o formiranju zajedničke vlade. Ta ideja se izjalovila i Srbija je onda mnogo lošije izgledala. Možda bi bilo bolje da je tada napravljen jedan nacionalni i politički dogovor", ocenio je Tadić.

:orkestar:
Tadic,Djelic,Dinkic i Canak sviraju na proslavi pobede SPS.

:dash::dash::dash:

Свака му част ! ! !
На блогу Б92 каже један да Тадић не постоји већ да је то само холограм. После ово га сам почео да верујем у то јер овако нешто Човек не може да изјави. Само нека празнина, рупа...

hahaha majstore, prva poruka pa bingo...:klap::klap::klap:

Jedna od vecih budalastina sa B92:

Molim vas nemojte praviti koaliciju u Beogradu. Ni u Srbiji. Ostavite nas na miru. Neću da budem jadan, siromašan i izolovan. Ne brinem se za Kosovo. Ne treba mi rat. Nemam problem sa gay populacijom. Neću da volim Srbiju više nego svoju porodicu, devojku, prijatelje itd. Nije mi zemlja važnija od mog života. Ne želim ni Karlobag, ni Karlovac, a ponajmanje Viroviticu.

Hoću mnogo više od Srbije. Hoću novac. Hoću slobodu. Hoću da moja baba može da vidi Pariz...i Rim. I ja hoću da vidim te gradove. I još mnogo, mnogo toga.
Ako narodnjaci imaju najavu da im EU i SAD neće biti partneri, nije važno da li je to u redu ili nije. Idite s milim Bogom !
(Miloshke, 28. maj 2008 11:07)

Jedna od vecih budalastina sa B92:

Molim vas nemojte praviti koaliciju u Beogradu. Ni u Srbiji. Ostavite nas na miru. Neću da budem jadan, siromašan i izolovan. Ne brinem se za Kosovo. Ne treba mi rat. Nemam problem sa gay populacijom. Neću da volim Srbiju više nego svoju porodicu, devojku, prijatelje itd. Nije mi zemlja važnija od mog života. Ne želim ni Karlobag, ni Karlovac, a ponajmanje Viroviticu.

Hoću mnogo više od Srbije. Hoću novac. Hoću slobodu. Hoću da moja baba može da vidi Pariz...i Rim. I ja hoću da vidim te gradove. I još mnogo, mnogo toga.
Ako narodnjaci imaju najavu da im EU i SAD neće biti partneri, nije važno da li je to u redu ili nije. Idite s milim Bogom !
(Miloshke, 28. maj 2008 11:07)

E stvarno dajte ljudi da sreimo da mu baba vidi Pariz i Rim

E stvarno dajte ljudi da sreimo da mu baba vidi Pariz i Rim
Na konto Rima i Pariza, simpaticna ekipa sa srpskihnacionalista je napravila ovo

fileaa2d9cot1.jpg

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Tadić: DS je još 1993 videla SPS kao partnera ...

Хм........ вероватно су били партнери још у Титовим муд*ма......:twisted::twisted::twisted:

dokaz vise da je djindjic bio vizionar :mrgreen:

Back