Tacka.

plakala sam...***...jesam..ali ne znam da li je sada ovde tema o plakanju zbog problema u vezi ili plakanju jer ti je nesto tesko(nesto sto nema veze sa vama dvoma),ili nije bitno :S
a jesam konfuzna ovih dana...

tacka, tacka tackica, okrugla mu glavica..:)

ps. plakala sam ali tada sam bila mlada i luda:P. hm....ne vidim nista lose da bilo ko place pred bilo kim..narocito ako je u pitanju par.

Jesam plakala.
Pred deckom, prijateljima, roditeljima..........i najteze su mi pale suze kojima su prisustvovali tata i mama, pred njima ne volim pokazati slabost, tada ih dozivljavam kao ponizenje.
Placem od bijesa i tuge, i svim silama pokusavam da ih obuzdam, zadrzim, i polazi mi za rukom sve do trenutka kada se od mene ocekuje da progovorim.........kada bih mogla da cutim i duboko disem, ne bi ni suza bilo.........a rijeci pokrenu lavinu.

Još uvek to nisam uradila. ne zato što mislim da je blam, barem ne svesno, već imam neki odbranbeni mehanizam koji mi ne dozvoljava da nešto takvo uradim.

zato kad krenes kraja nece biti :mrgreen:

divim se ljudima sa toliko kontrole... ali kad takvima pukne :sad2::sad2::sad2: vise se ne sastave... ili jako tesko.

ne valja potiskivati cisto zbog zdravlja :) mudrost suvo zlato, ja sam dakle placipi!!! iz zdravstvenh razloga:mrgreen:

Poslednja izmena:

Back