Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.535
Bolje nemamo,gore necemo naći.
Од браће Вучић бољих у Србији нема.
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje nemamo,gore necemo naći.
Од браће Вучић бољих у Србији нема.
.
.Bolje nemamo,gore necemo naći
Uspesan drzavnik moze da bude po zanimanju i bravar,svinjar,nepismen,skola uopste nije bitna..
Ти Србију видиш као неко племе из Полинезије далеко заостало у времену, па ако поглавица умре, цело племе умире.
Ко је и шта је Вучић?
Завршио правни факултет и никада у животу није радио озбиљан посао нити је иза себе оставио било шта по чему би га неко памтио. Написао неку књигу, објавио озбиљне теоријске радове или у пракси руководио озбиљним успешним системом и сл.
Преотео је победу Томе Николића на изборима, а све после тога је било катастрофа за Србију.
Наравно, он и његови су се силно обогатили и сада плен треба одбранити.
.
Базично сам сагласна с тобом с тим што не мислим да је то све продукт сороширања..
Све је то производ Сорошевог пројекта и док се не протерају одавде те филијале неће бити никаквог померања.
Са баинашима који по налогу режима бездушно пребијају редом по улицама градова, овај режим улази у чист фашизам.
Другачије и не може да се врши власт у земљи која се са 80% изјашњава против предаје Косова, против уласка у НАТО и против раскида односа са Русијом, што су отворени захтеви пред фанатичним "нашим путем у ЕУ који нема алтернативу", а која (ЕУ) у својој ирелевантности такође тоне у фашизам.
Посебна прича је изложба ЕКСПО која са најављеним трошковима 18 млрд евра треба да задужи следеће генерације преко главе.
.
.Uspesan drzavnik moze da bude po zanimanju i bravar,svinjar,nepismen,skola uopste nije bitna.
.....
Puno trazis..
За бравара знамо. Направио је феноменалну државу за једнократну употребу. Цео свет му дошао на сахрану.
Ај и тебе да питам, покажи ми једну одлуку "са тежином" коју је Вучић донео, а да је не би потписао Чеда Јовановић.
.
.Puno trazis.
....
Ovakvi Srbi su zasluzili ovu vlast,da smo mi bolji,mozda bi sve bilo drugacije.
.Базично сам сагласна с тобом с тим што не мислим да је то све продукт сороширања.
Његов утицај овде се осећа од 2000. године.
Али не треба сметнути с ума коленовиће са татама и дедама у удб-и, војној јна безбедности, министарствима и сл.
Овај систем вуче корен из много даље прошлости и зато ће га бранити без резерве и остатка.
Šta je to BROZOVA , jeli to neka rakija, sok od brozove ?Сви ви који делите Србе на бази тих непоткованих теза сте заправо Брозова школа.
Насели на пропаганду из тог времена плус запањујуће лош ниво знања историје, што старије, што новије.
Чист локал-нарцизам.
И такви као ти морају на сметлиште историје.
Ако сам добро запамтила, ти си на овом форуму лобиста назови опозиције.
Вучић с једне стране прави раздор међу Србима, намерно, тенденциозно, а такви као ти на исто наседају.
Два лица исте медаље.
Дуго овако имбецилан став нисам прочитала.
Комунизам видим као претечу глобализма..
Не верујем.
Комунисти су ипак добро знали како се то ради и ту није био опраштања ни својима, напротив.
Имаш прошлогодишњи случај сина председника једног клуба из Београда који је као службеник БИА службеним пиштољем разбио лобању неком фудбалском менаджеру, осуђен на три године затвора условно и "дао отказ" у служби.
Код комуниста су такви горе пролазили него стварни олош.
"Служба" је претворена у пуки сервис власти, додатак (после Савамале) приватизованој, партијској полицији.
Наше институције су преплављене неспособним људима, човек је од Србије направио прокрустов кревет - пролазе само медиокритети.
По мом дубоком уверењу, сорошевци (глобалисти, саветник Блер итд.) су направили такав концепт, они све надзиру.
Он једноставно нема тај капацитет да било шта организује.
Човек студира кошарку и хоће да учи...
.
Књигу у шаке.Šta je to BROZOVA , jeli to neka rakija, sok od brozove ?
Alo ovde planeta zemlja , nema ovde nikakve brozove o čemu ti pišeš ?![]()
![]()
čiji li si ti klon samo da mi je znatiStudenti već ratuju i pobediće.
A ti ideš na blok.
Nema veze iz prostog razloga:.
Како немају везе са темом?.
На твојој теми сам указао на неке елемене како сорошевци (глобалисти) покушавају да "остану у седлу" у Србији јер су им ови протести очигледно измакли контроли.
Марта Кос се недавно (9.7.) жалила како на протестима нема застава ЕУ па каже:
"Kos se, prema njenoj izjavi koju je dala za Dojče Vele, i sama pitala zašto, za razliku od protesta u Gruziji, na protestima u Srbiji nema zastava EU. Ona je, kako kaže, to pitanje postavila tokom posete Srbiji različitim akterima, uključujući organizacije civilnog društva, profesore i univerzitete…
„Veoma je zanimljivo šta mi govore – prvo: ’Vi podržavate našeg predsednika Vučića.’ Drugo: ’Bombardovali ste nas. U redu, bio je to NATO, ali bombardovali ste našu zemlju.’ Treće: ’Želite da priznamo Kosovo.’ I četvrto: ’Ne želimo da naljutimo Rusiju.’ Dakle, odgovori idu u veoma različitim pravcima i to su osećanja koja takođe moramo da uzmemo u obzir. Zato planiramo da bolje predstavimo prednosti proširenja“, kaže komesarka Evropske unije."
Наводи о уласку у НАТО, предаји Косова и промени односа са Русијом су директни захтеви из ЕУ без чијих испуњења нема приступа, а што ми се чини да је овај обећао.
Србија бауља на свом "путу у ЕУ који нема алтернативу" већ скоро четврт века док у међувгремену сорошевска екипа премрежује Србију својим агентима, плаћеницима и следбеницима.
Србија мора да донесе закон о страним агентима, какав имају САД, преписан од слова до слова.
Тим законом све политичке и параполитичке организације (којекаве НВО, добротворни фондови, фондови за деморатију итд.) дужне су да пријаве своје изворе финансирања ако желе да наставе са радом.
На тај начин би се овде добила јасна слика чији су све интереси укључени у политички живот Србије.
.
Sto 100% se slazemu pravu si, samo ne mozemo mi iz inostranstva da pozivamo na ustanak, i na prolivanje krvi
Ko smo to "mi"????pusti snovi vaši da dolazite na vlast su se rasplinuli kao mehur od sapunice
A ne. Neće to moći tako.To sam i ja kazala.
Kako Bosanci zdusno podrzavaju vlast u Srbiji, kako im tesko nije da predju i par stotina kilometara ne bi imali cast da zaokruze ime koje im izaziva divljenje, kako je i predmet divljenja njihov gore list, lepo da ga mi njima poklonimo.
A poklonu se u zube ne gleda!
Kako stvori ta "organizacija" je stvorena i ima podrsku vecine naroda.Nema sanse da u Srbiji neko stvori takvu organizaciju koja ce da pocisti ove koje jasu vec decenijama.
Barem ne na ovaj nacin kako to oni zamisljaju,demokratija,izbori itd.milsim da bi to mozda jedino bilo moguce kako su to uradili "komunisti"45-te.
Šta je radikalsko u ovom režimu? Vojna i politička neutralnost, Srpski svet, pljačka, pljačka i još pljačke, medijski totalitarizam, svakodnevni teror i nasilje na svim nivoima, policijska brutalnost, kontrola putem zapošljavanja u javnom sektoru, obesmišljavanje politike za sve van vladajuće partije itd.Одличан текст који прилично тачно описује развој и тренутну ситуацију у Србији.
Међутим једна ствар ми уопште није јасна, па ево на шта мислим:
На 13 (тринаест) места је реч радикал, радикалски итд).
Ја не видим шта радикалско овај омражени режим има у себи, осим што је издао радикале.
Највише функције у Србији су председник, премијер, министар иностраних послова, министар финансија и и министар полиције.
Да ли би и један крштени радиал на та места поставио Ану Брнабић службеницу ЦИА фронт организације УСАИД, Марка Ђурића "бившег" отпораша, Синишу Малог перјаницу жутих и Дачића након коалиције са жутима?
Остаје председник, па по ко зна који пут овде посављам питање:
Покажите ми једну одлуку "са тежином" коју је Вучић донео, а да је не би потписао Чеда Јовановић.
Такође не треба испустити из вида да је поделу Србије започео Борис Тадић својом, по злу чувеном изјавом о постојању две Србије и наш председник је само кренуо у конкретизацију те политике.
.
Da te poljubi brat, ja o ovom trubim već duže vreme , uzalud je promeniti jednog evrointegralca drugim , jednog obozavaoca privatizacije državnih resursa drugim , jednog ljubitelja neokolonijalnog položaja Srbije drugim . Ukratko Prevaru broj 1 zameniti Prevarom broj 2.Што се теме тиче, да, морају да оду.
Али не Вучић и Андреј већ систем.
А тај систем чини и Ђилас и Сава Манојливић и Чанак и сви они који смутно и нетранспарентно искачу на политичкој сцени Србије већ деценијама.
Реформа тужилаштва и судова.
Реформа војске и полиције.
Реформа служби безбедности.
Реформа финансијског сектора.
Реформа привреде.
Напоље с кадровима који раде за приватни и страни интерес.
Дакле, по дубини и ширини.
Ако се то не одради, џабе смо кречили.
Sneki, plašiš li se? Igra li ti u grudima? Pitaš li se gde ćeš sutra i šta ćeš?koji narod?
gde si ti video narod na ulicama za vreme protesta
barabe , huligani i stoka su bili na ulici a n narod a njih mi nije žao kada popiju batine
Stigla ih prpa....Sneki, plašiš li se? Igra li ti u grudima? Pitaš li se gde ćeš sutra i šta ćeš?
ne skidamo mi vucice, vec ogoljujemo, tj on sam sebe kada kaze ko su heroji za njega, kada laze za bokser i sl.Da te poljubi brat, ja o ovom trubim već duže vreme , uzalud je promeniti jednog evrointegralca drugim , jednog obozavaoca privatizacije državnih resursa drugim , jednog ljubitelja neokolonijalnog položaja Srbije drugim . Ukratko Prevaru broj 1 zameniti Prevarom broj 2.
To ne znači da Vučiće ne treba skinuti.
....a sve njegove lazi su pocele sa obecanjem famizne "kancelarije za brze odgovore" pred izbore 2012 kada se na stiroporu borio da dodje na vlast.ne skidamo mi vucice, vec ogoljujemo, tj on sam sebe kada kaze ko su heroji za njega, kada laze za bokser i sl.
znaci, samo se setimo unazad godinu dana, i koliko je danas on ogadjen vecini da im se povraca od njega
ja sam to stvarno zaboravio, ali sada on kao nudi dijalog dok gleda da eliminise pola naroda, i zameni sa nekima iz gane....a sve njegove lazi su pocele sa obecanjem famizne "kancelarije za brze odgovore" pred izbore 2012 kada se na stiroporu borio da dodje na vlast.
Kancelariju, naravno,, nikada nije ni pomenuo kada se docepao vlasti.