TACIJEVI SRBI U OBRACUNU SA SRBIMA NA KOSMETU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stvarnost i Iskrenost

Zainteresovan član
Poruka
482
Na Kosovu i Metohiji nista novo,osim sto su Srbi koji su u koaliji sa Hasimom Tacijem,postali veci Albanci od samih Albanaca,pa svima nam poznati predsednici novoformiranih opstina po Ahtisarijevom planu,postali neko kome se ne smete suprotstaviti nikako,jer su oni zasticeni od strane Hasima Tacija i imaju apsolutnu podrsku da napadaju,prete,hapse,prebijaju..ostale Srbe,u tome prednjace predsednik opstine Partes Nenad Cvetkovic koji je sa specijalnom jedinicom ROSU hapsio pripadnike MUP-a Srbije 2011 godine, i koji je pre neki dan pretukao Srbina iz sela Partes samo zato sto mu se ovaj obratio za pomoc (inace Cvetkovic je pre 1999 godine bio u zatvoru osudjhen zbog silovanja maloletnih devojcica iz opstine Gnjilane),kao i predsednik opstine Strpce Bratislav Nikolic poznati kao Braca u Strpcu,koji je do sada ucestvovao u isprebijanju na desetine Srba,inace se krece naoruzan i ima apsolutnu podrsku Hasima Tacija.Takodje su poznati batinasi i ministri srpski u Tacijevoj vladi Slobodan Petrovic zamenik premijera Kosova,Radojica Tomic ministar za povratak i zajednice,Nenad Rasic...
Ono sto nisu uspeli Alabnci uspece ovi izrodi!!!
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:410400-Srbi-pucaju-i-prete-Srbima

tekst ti je pun budalastina, ali ja bih samo jedan detaljh da "obradim", a to je ovaj, da je ovde, a i u srbiji, vise kao ovaj,Nenad Rasic, svima bi bilo puno bolje.

A ti Ademe sto komentarises budalastine,a da je vise Petrovica i Rasica na Kosovu,verovatno ne bi ni bilo Srba na Kosmetu vise,jer oni u sluzbi Hasima Tacija su zaduzeni za zavrsnu fazu proterivanja Srba,ako je tebi normalno da takozvani predsednici opstina mogu da prebijaju,ubijaju,prete i tuku Srbe..onda si stavrno zaglibio bas duboko u Kosovsku stvarnost,odnosno blato kriminala politicara na Kosmetu,verovatno i znas njihove honorare za (ne)dela za proterivanje Srba.Samo ne znam sta je za tebe budalastine jel Istina??

A ti Ademe sto komentarises budalastine,a da je vise Petrovica i Rasica na Kosovu,verovatno ne bi ni bilo Srba na Kosmetu vise,jer oni u sluzbi Hasima Tacija su zaduzeni za zavrsnu fazu proterivanja Srba,ako je tebi normalno da takozvani predsednici opstina mogu da prebijaju,ubijaju,prete i tuku Srbe..onda si stavrno zaglibio bas duboko u Kosovsku stvarnost,odnosno blato kriminala politicara na Kosmetu,verovatno i znas njihove honorare za (ne)dela za proterivanje Srba.Samo ne znam sta je za tebe budalastine jel Istina??

ja ne znam coveka, ali slusao sam vise puta ne Tv, svaka mu cast. inace sumnjam da je ista tacno od svih tih navoda. citam kako je jedan od njih prijavio neke policajce , a sto da ih ne prijavi ako su krivi za bilo sta? sve u svemu glupa i tema i tvoje tvrdnje

Cvetković je poznat i zbog izuzetno bahatog ponašanja, ali i prošlogodišnje afere kad je petoricu Srba, pripadnika MUP, prijavio kosovskoj policiji, zbog čega su uhapšeni.

ja ne znam zasto se ovaj i mesa u nase stvari.... mislim naaans kosovarez:lol:z:lol:

Vas Albance ili siptare ima na Kosovu i Metohiji,dok sam ja Srbin koji zivi u Srbiji odnosno na Kosovu i Metohiji...Kosovari Ademe ne postoje,ako se ti tako osecas to je vec tvoja stvar,odnosno termin koji koristite za ove belosvetske hostaplere,koji kao veruju da ste vi neki novi narod odnosna nacija i da vas ne zanima velika Albanija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back