TACI PRETI RATOM

Тачи ако крене на Србе проћи ће врло лоше. Мислим да је стварно време да се обрачунамо са балистичким и фашистичким Тачијевим режимом.

Тачи ако крене на Србе проћи ће врло лоше. Мислим да је стварно време да се обрачунамо са балистичким и фашистичким Тачијевим режимом.

Тачи ако крене на Србију, ми ћемо да ћутимо јер ако почнемо да се бранимо, ова говвна са запада ће рећи да смо ми криви, да смо дивљаци и тако то. А и где Тачи сме да крене без одобрења САД-а. Једино ако САД изазива Русију, какво је сада стање, ми, С. Кореја, не чуди ме да започне трећи светски рат.

Ne treba da panicimo, treba da odemo kod brace da nam daju koju ovu:

Raketa-Topolj.jpg

Sa te dve resicemo sva albanska pitanja na balkanskom poluostrvu, od Kosova, preko CG pa sve do Makedonije.

Али овај пут до краја, а не крени - стани варијанта, један од нас је вишак па до истребљења!:evil:

Тачи ако крене на Србију, ми ћемо да ћутимо јер ако почнемо да се бранимо, ова говвна са запада ће рећи да смо ми криви, да смо дивљаци и тако то. А и где Тачи сме да крене без одобрења САД-а. Једино ако САД изазива Русију, какво је сада стање, ми, С. Кореја, не чуди ме да започне трећи светски рат.

Pa SAD izaziva Rusiju. I sa Kosovom i sa Severnom Korejom Zapad zapravo izaziva Ruse. I neće proći dobro zapadnjaci zbog toga.

Back